vrijdag 30 mei 2014

Bergoglio de Apostaat verbergt zijn pectorale kruis:

Mat 10:33 - Maar wie Mij voor de mensen verloochent,
hem zal ook Ik verloochenen voor mijn Vader, die in de hemelen is.
Mar 15:19 - Dan sloegen ze Hem met een rietstok op het hoofd, bespuwden Hem,
wierpen zich op de knieën, en brachten Hem hulde.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hij ziet er maar moe uit. Is hij zijn pontificaat al beu?

Ik herinner me nog een video van hoe hij voor zijn ‘kroning’ tot paus door de Sint Pietersbasiliek stormde op weg naar het podium op de trappen, en hoe het eerste jaar van zijn pontificaat getypeerd is door zijn constante brede schaterlach. Dat alles is nog maar een verre herinnering.

In paragraaf 54 van encycliek “Ut Unum Sint”, schreef JPII dat “de Kerk met beide longen moet ademen”.

Aangezien Bergoglio nog maar één long heeft en eruit ziet alsof zijn ene long het elk moment kan laten afweten, had hij toch een ander thema van zijn reis naar Israël gekozen mogen hebben dan “Ut Unum Sint”.

En euh, Bergoglio heeft zijn tijd vooral met de Joden verdaan, niet met de orthodoxen.

De foto’s van Bergoglio in het Cenaculum tonen eerder een gelaat dat angst en paniek uitdrukt.

Trouwens de twee figuren in het bootje op het logo voor zijn reis naar Israël, die elkaar omhelzen, lijken eerder op twee verstekelingen op een zinkend schip, die elkaar in doodsangst omhelzen.

Anoniem zei

Op de binnenkoer van het Sanhedrin heeft H. Petrus Ons Lieve Heer ook verloochend, dus waarom zou Begoglio als opvolger van Petrus iets anders moeten doen? Bekijk het zo, dat hij zijn pectoraal verstopt heeft is dusver de grootste bevestiging dat Bergoglio zich inderdaad als de opvolger van Petrus ziet.

Of misschien dat Bergoglio bang was dat de rabbi zijn hemd zou openscheuren, zoals de hoge priester in het Sanhendrin tijdens het verhoor van Jezus omwille van de blasfemie omtrent de Messias.

Of is het misschien dat Bergoglio Rabbi David Lau er niet aan wil herinneren dat de joden deicide gepleegd hebben.

Ongelooflijk eigenlijk, het soort dingen Bergoglio bereid is te doen, om toch maar niemand tegen de borst te stoten, behalve dan de katholieken.

Anoniem zei

GA, je zei het zelf toch; Tijdens de heiligverklaringen van JPII en JohXXIII heeft de conciliaire kerk zichzelf begraven.

Iedereen die twee stappen terug neemt en de situatie van een breder perspectief en minder-betrokken perspectief bekijkt KAN gewoon niet meer ontkennen dat het paniek is in Rome.

Dat van de Franciscanen van de Imaculata gaat niet alleen over de pre-conciliaire Kerk die illegaal verklaard is, maar het zijn daar ook allen bijzonder jonge religieuzen. Het project van de hippies uit de jaren 60 is dood, begraven, ‘heilig’-verklaard en staat op het punt in het niets te verdwijnen, en de hippies beseffen het nu ook.

Op de 60ste verjaardag van de Heiligverklaring van Paus Pius X door Pius XII is het gepast er ons even aan te herinneren hoe “Vreugde in Kerk” eigenlijk eruit ziet.

http://www.youtube.com/watch?v=mL2gOF90FQE#t=59

En de toespraak van Pius XII:

“This hour of splendid triumph which God, Who lifts up the lowly, has arranged and as it were hastened in order to set His seal on the marvelous elevation of His faithful servant Pius X in the supreme glory of the altars, fills Our heart with joy, a joy in which you, Venerable Brothers and Beloved Sons, share abundantly by your presence here.”

http://rorate-caeli.blogspot.com/2014/05/on-60th-anniversary-of-canonization-of.html#more

...

Het is dat soort vreugde waartegen Bergoglio met zijn Evangelii Gaudium encykliek probeert op te boksen. Belachelijk. De man is zo slaapverwekkend dat hij zelfs zichzelf niet wakker kan houden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer