BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 26 maart 2020

Serieus onderzoek uit Duitsland toont aan, dat het aantal luchtweginfecties nu aan het normaliseren is net zoals in de voorgaande jaren zonder 'lockdown'



Bron: Robert Koch-Institut

Link:

https://influenza.rki.de/Wochenberichte/2019_2020/2020-12.pdf



























België


Het Belgisch instituut voor gezondheid, Sciensano, het vroegere Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (WIV), beschikt aangaande het corona-virus over quasi 0 data! Totaal amateuristisch!

De 1.298 nieuwe besmettingen en de 536 nieuwe opnames in het ziekenhuis die men net bekend heeft gemaakt, betekenen dat men 762 mensen met corona naar huis heeft gestuurd en niet in quarantaine heeft geplaatst. Het zich 'afzonderen' in een kamer thuis betekent direct besmettingsgevaar voor de andere gezinsleden. Natuurlijk dat het aantal besmettingen dan blijft stijgen!

Er is trouwens geen sprake van een exponentiële toename van de sterftecijfers.

Sinds de start van de griepsurveillance in oktober 2019 ligt het waargenomen aantal sterfgevallen (alle oorzaken) in de Belgische bevolking binnen de verwachte cijfers. Sinds 1 februari 2020 zijn er gemiddeld 321 doden per dag in België en 181 doden, 103 doden en 31 doden in respectievelijk Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Er is dus volgens de meest recente cijfers geen sprake van oversterfte in België. De sterftecijfers zijn in België zelfs lager dan normaal om deze tijd, wegens het milde griepseizoen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De grafiekjes voor Belgie zijn identiek, zoals gepubliceerd daar Sciensano

https://epidemio.wiv-isp.be/ID/diseases/SiteAssets/Pages/Influenza/Influenza_2020_12.pdf

pagina 9

In België, meer nog dan Duitsland, zijn het aantal gevallen van griepsymptomen (die identiek zijn aan Corona symptomen) dit jaar zeer laag vergeleken met voorgaande jaren. Zó laag dat het de seizoensgriep deze winter amper het epidemisch niveau behaald heeft. Corona virus heeft daar voorlopig niets aan veranderd.

De 1.200 nieuwe besmettingen vandaag (een verdubbeling vergeleken met voorbije dagen) lijken een zegen uit de hemel te zijn. Maar ik vertrouw de Belgische Corona statistiek van geen kanten. Ze houden geen steek.

Neem ook nota; deze morgen is de Europese Centrale bank massaal Belgische, Spaanse en Italiaanse kasbons beginnen te kopen. Nu kan België vrijdag haar ambtenaren betalen, en kan het er weer een paar weken tegen aan.

Nu hebben ze ook wat geld om het opheffen van de maatregelen een paar weken uit te stellen. Dat komt morgen wel. Ze gaan het een verdere 3 weken uitstellen. Dus tot het einde van April. Dan kunnen ze opnieuw naar de Europese Centrale Bank mete de belofte dat ze vanaf mei wel opnieuw geld gaan verdienen, in de hoop eind april de ECB opnieuw een lading kasbons gaat kopen.

De pers kan maar 1 verhaal per dag bovenaan in de krantenkoppen plaatsen. Vandaag is het een verdubbeling van het aantal nieuwe gevallen, morgen verlenging van de maatregelen. Die lui zijn zó voorspelbaar. Ze zijn saai.

Anoniem zei

Update ; blijkt dat ze een hele dag vergaderd heben om te beslissen wat ik gisteren exact voorspelt heb.

You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. --- Abraham Lincoln.

9/11 had de strijd aangebonden met terroristen die niet bestonden, George W.Bush heeft de strijd met "terreur" begonnen. Maar heeft zijn respons of kaas deatruction nooit gevonden. Toen werd de strijd tegen het weer begonnen, maar toen het klimaat maar niet wilde opwarmen is men de strijd tegen een virus gestart. Wat zal het probleem volgend kaar zijn?

Hun script is steeds hetzelfde. Hun resultaat is steeds hetzelfde. Wordt wakker en laat je niet langer bang maken.

En denk aan de mensen die op de 5de verdieping met 8 mensen op 60 m2 wonen, in plaats van een kat.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------