BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 18 maart 2020

De zogenaamde quarantaine-maatregelen in België om COVID-19 tegen te gaan, zijn contraproductief omdat de facto niemand in quarantaine wordt gezet


Quarantaine is het afzonderen van mensen en dieren voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld voordat ze een land binnengaan. Doel van de quarantaine is het verminderen van het risico dat deze mensen of dieren andere(n) besmetten. Slechts na vaststelling van bepaalde besmettelijke ziekten worden mensen in quarantaine geplaatst. Ook kan quarantaine worden toegepast op een bepaald gebied waar veel mensen zijn besmet (of een gebied dat zich juist wil beschermen tegen besmetting).

De huidige pseudo-quarantaine-maatregelen zonderen géén mensen of gebieden af, maar sluiten net zieken en gezonden samen op in één gebied, omdat men niet grootschalig wil testen. Dit is dus doelbewuste 'gecontroleerde' besmetting die bijvoorbeeld in warenhuizen en bij apothekers wordt georganiseerd. Het sluiten van scholen, kantoren en kerken wordt dan gebuikt als een soort van 'thermostaat' om de besmettingsgraad proberen te regelen en naar beneden te krijgen. De grote ziekte van tegenwoordig is, dat vrij domme politici schijnen te denken, dat zij alles onder controle hebben en alles kunnen manipuleren tot en met ziektes, dood en klimaat.

Hetzelfde mechanisme van de 'thermostaat' wordt ook gebruikt bij de zogenaamde klimaathysterie, waarbij men de CO2-uitstoot tracht te verminderen om zo de wereldwijde temperatuur naar beneden te krijgen. Echter, de hoeveelheid CO2 ppm is niet de motor van het klimaat, maar slechts een gevolg van klimaatopwarming zoals in elk handboek klimatologie te lezen valt. CO2 is dus irrelevant en door het verlagen van de CO2 in de atmosfeer, hetgeen dus ook niet zal lukken, zal het klimaat niet afkoelen.  

In het kader van de oorlog tégen het coronavirus, is het in pseudo-quarantaine plaatsen van gezonde mensen psychologische terreur en een flagrante schending van de mensenrechten die naar autoritair bestuur neigt. De facto heeft men ook een samenscholingsverbod en avondklok ingesteld, ook nog zo een ideetje van Bart De Wever.

Met de huidige pseudo-quarantaine-maatregelen wordt de facto elke burger een imaginair gevaar voor de ander. Hetzelfde principe wordt toegepast in de luchtvaart, waarbij elke passagier een potentiële terrorist wordt. Het gevolg is dan ook, dat je op een luchthaven half wordt uitgekleed en van je flesje water wordt beroofd.

De huidige corona-hysterie wordt vooral gevoed door desinformatie. Het aantal nieuwe besmettingen is irrelevant omdat enkel mensen met gezondheidsproblemen worden getest en niet de hele populatie. Alle conclusies die men trekt, zijn dus totaal onwetenschappelijk. Een kundig viroloog zou dat wel eens mogen zeggen, in plaats van zich enkel maar bezig te houden met het zoeken naar kaduke mondmaskers. Verder is er in België ook geen enkele indicatie dat er nu zoveel extra sterfgevallen zouden zijn. De 'tsunami' blijft uit.

In een 'normaal' jaar zijn er in Italië 647.000 overlijdens per jaar, hetgeen neerkomt op 1.772 sterfgevallen per dag. Pieken van 2.500 overlijdens per dag zijn niet uitzonderlijk. Cijfers van 475 corona-doden per dag zijn dan ook niet zo alarmerend. Dit betekent nog altijd, dat in Italië minstens 1.500 mensen per dag aan een andere ziektes en kwalen overlijden. Ook staat het niet vast, dat die 475 doden het gevolg zijn van corona, aangezien de meeste overledenen aan complexe onderliggende pathologieën leden.

Het idee is een beetje zoals het volgende. Wie aan een longontsteking overlijdt, sterft aan een longontsteking. Wie aan diezelfde longontsteking overlijdt, maar HIV-positief is, sterft aan AIDS. Wie weer aan diezelfde longontsteking overlijdt, maar waarbij Covid-19 werd geconstateerd, sterft aan corona. Vandaar natuurlijk het belang van testen bij intrede in het ziekenhuis. Met die tests manipuleert men natuurlijk de mortaliteitscijfers.

In België zijn er op dit ogenblik 1.486 vastgestelde besmettingen en 14 overlijdens. Dit komt neer op een mortaliteit van 0,9% hetgeen 9 keer hoger zou zijn dan bij griep waarbij de normale mortaliteit rond de 0,1% zit. Echter, wanneer 6 keer méér mensen besmet zouden zijn, dan zouden we nu op 8.916 besmettingen zitten, hetgeen zou neerkomen op een mortaliteit van 0,1% die dus identiek is aan de griep.

Het is echter ons vermoeden, dat in België nu reeds honderdduizenden zijn besmet én genezen. We willen hier ook nog opmerken, dat de mortaliteit in Zuid-Korea rond op 0,6% zit. Corona is dus niet "zomaar een griep", maar de mortaliteit ligt beduidend lager dan initieel werd beweerd. We moeten dus niet bevreesd zijn, dat we zomaar zullen doodvallen wanneer we nu in een redelijke gezondheid zijn. En neen, corona is géén straf van God.

De schrijnende toestanden in de Noord-Italiaanse ziekenhuizen nu zijn niet het gevolg van het coronavirus, maar wél het gevolg van de jarenlange besparingen die de opeenvolgende Italiaanse regeringen - onder druk van de EU - de gezondheidssector hebben opgelegd.

Dat Europees commissaris voor Justitie Didier Reynders (een poppetje van George Soros) vandaag 'betreurt' dat de verschillende lidstaten niet dezelfde preventiemaatregelen nemen en dat ze weinig solidariteit betonen, toont aan dat het corona-virus nu al tot het rijk van de misdaadbestrijding behoort en dat méér EU de totale ontmanteling van de gezondheidszorg betekent.

Het is duidelijk, dat de klimaathysterie heeft gefaald en onbruikbaar is geworden om de doelstellingen van de internationale elites te realiseren. Opvallend is wel, dat men met de corona-hysterie op 3 weken tijd, alle klimaatdoelstellingen heeft gerealiseerd. Het uiteindelijke doel van deze waanzin is economische recessie.

Dit wordt duidelijk aangetoond, door de verklaringen van de Italiaanse premier Conte vandaag. De strenge quarantaine-maatregelen in Italië zullen allicht ook nog na 3 april blijven gelden: "Het is duidelijk dat wanneer we de piek bereiden en de besmettingen binnen enkele dagen hopelijk beginnen af te nemen, we niet onmiddellijk naar het normale leven kunnen terugkeren", aldus Conte.

Waarom zouden we niet onmiddellijk naar 'het normale leven' kunnen terugkeren?

Indien er de komende dagen geen spectaculaire stijging van het aantal besmettingen en overlijdens optreedt, zijn de maatregelen niet langer handhaafbaar. Politici maken zich zoals wel vaker allerlei illusies, maar de mensen zijn niet dom. Waarom zouden de politici op 3 weken tijd de mensen kunnen veranderen?

De artificiële economische recessie die nu wordt georganiseerd mogen de politici dan ook vooral op hun eigen conto schrijven. Hoe dan ook zouden de beurzen gecrasht zijn, want ze stonden belachelijk hoog. Het corona-virus is dus géén oorzaak, maar slechts een alibi voor het verdwijnen van uw pensioen. Hoe dan ook hebben de mensen recht om op straat te komen en hebben zij het recht om te werken.

Idiote maatregelen zoals in Frankrijk waarbij joggers nu schriftelijk moeten kunnen aantonen, dat ze aan het joggen zijn, zijn regelrecht absurd. Machtsgeile politici die hun bevoegdheden op een autoritaire manier onder valse voorwendselen gebruiken, moeten uit hun ambt worden ontzet.

Jarenlang hebben diverse overheden de illegale immigratie gepromoot, want de sans-papiers - die geen enkel misdrijf hebben begaan - waren overal welkom. Nu zouden wij de eigen gemeentegrenzen zonder geldige reden niet meer mogen overschrijden. Het belachelijke is, dat heel Italië in lock-down is, maar dat de havens nog steeds open zijn.

Ook het sluiten van de Duitse grenzen betekent een bocht in het beleid van Angela Merkel. Dergelijke lieden die alleen maar orders van elders uitvoeren zijn een gevaar voor de democratie.

Ook de rol van Bergoglio en de andere bisschoppen in vrijwel alle Westerse landen is ronduit weerzinwekkend. De uitroeiing van de Katholieken staat hoog bij hun op de agenda!

Terwijl vele landen irrationele maatregelen nemen en hun eigen economie kapot maken, doen de Angelsaksische economieën lollig voort. Is er een dreiging of niet? Hetzelfde spel wordt trouwens ook gespeeld met de klimaatmaatregelen die enkel door niet-Angelsaksische landen worden uitgevoerd.

Het Covid-19 bio-wapen moet bestreden worden. Wij moeten oorlog voeren tégen het virus, behalve dan in Angelsaksische landen. Het motto luidt: "Maak eerst je eigen economie kapot en gooi er dan weer miljarden schuld tegenaan." De banken lusten er wel pap van. Ook de lage olieprijs is een stunt die niet lang zal duren en kadert in het uitschakelen van de concurrentie.

Politici moeten besturen en zich niet met economie en gezondheid bezighouden, want ze spelen altijd met vuur.

Het is duidelijk, dat de meesten onder ons het corona-virus wel zullen overleven, maar dat we uiteindelijk allemaal van de honger zullen omkomen!

Stop de massahysterie nu!

Want niemand loopt nu méér risico dan onder normale omstandigheden om het leven te verliezen!


Alleen Christus kan ons redden!

Gebruik deze crisissituatie op spiritueel te groeien.


Uit de Heilige Schrift:

Mat 6:25  Daarom zeg Ik u: Weest niet bezorgd voor uw leven, wat gij zult eten of drinken; noch voor uw lichaam, waarmee gij u zult kleden. Is het leven niet meer dan het voedsel, en het lichaam niet meer dan de kleding?
Mat 6:26  Ziet de vogels in de lucht; ze zaaien noch maaien, en verzamelen niet in schuren; en toch voedt ze uw Hemelse Vader.
Mat 6:27  Zijt gij niet meer waard dan zij? En wie van u kan door zijn tobben een el toevoegen aan zijn levensweg?
Mat 6:28  En wat zijt gij over kleding bekommerd? Denkt aan de lelies op het veld, hoe ze groeien; ze werken niet, en spinnen niet.
Mat 6:29  En toch zeg Ik u, dat zelfs Sálomon in al zijn heerlijkheid niet gekleed was als een van deze.
Mat 6:30  Als God nu het kruid op het veld, dat vandaag nog bestaat en morgen in de oven wordt geworpen, zó aankleedt, hoeveel te meer dan u, kleingelovigen?
Mat 6:31  Weest dus niet bezorgd, en zegt niet: wat zullen we eten, of wat zullen we drinken, of waarmee zullen we ons kleden?
Mat 6:32  Hiernaar toch vragen de heidenen. Uw Hemelse Vader wéét, dat gij dit allemaal nodig hebt.
Mat 6:33  Maar zoekt eerst het Rijk Gods en zijn Gerechtigheid, en dit alles zal u worden geschonken als toegift.
Mat 6:34  Weest dus niet bekommerd voor de dag van morgen. Want de dag van morgen zal bezorgd zijn voor zichzelf; iedere dag heeft genoeg aan zijn eigen leed.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

In feite heeft men alles verboden.

De mens is vrij te doen wat ze willen, en de wet identificeert crimineel gedrag en verbiedt het. Nu heeft men alles verboden, en geeft men alleen nog maar een lijst van dingen die wel mogen en die lijst is zeer kort.

We mogen nog wel eten kopen, maar onder voorwaarden. Maar een doktersbezoek is wel verboden. Als je koorts hebt moet je wegblijven, want er mogen geen zieke mensen in een wachtzaal zitten.

Wanneer in de geschiedenis van de mensheid heeft men een familiebezoek verboden? Welke draconisch-genocidale dictatoriale tiran van het hoogste niveau heeft dat ooit verboden?

Dit is het laatste hoera van een gefaald politiek en financieel systeem. Wanneer de bevolking zich tegen de politie keert, hebben die geen verweer. Kijk maar de gele hesjes in Patijs.

Anoniem zei

Kijk naar de compleet seculiere reactie in dit land op COVID-19, het emo-gedoe zonder geloof. Uw enige radicale geloof is een geloof in experten. Wel, experten conformeren zich aan elkaar en versterken elkanders hysterie. In dit land sterven waarschijnlijk 25 000 ongeboren kinderen door abortus per jaar en er waren er in 2018 2357 geregistreerde gevallen van euthanasie. Euthanasie activisten stellen dat het werkelijke aantal dubbel zo hoog zou zijn (op basis van wat? Dit is dan moord). Dit is een land dat niet vraagt om genade en steeds meer nihilistisch en hopeloos wordt. Het klampt zich vast aan experten en heeft een eindeloze nood aan stimulerend plezier. In pre-vaticanum II was er een sterk persoonlijk zondebesef en nood aan verzoening met God, door het Heilig Misoffer en de biecht. Dat is geloof met inhoud en niet experten bla bla bla of geblaat over vogeltjes (die inderdaad wel de schepping van God zijn en niet het gevolg van toeval). Katholieken (per definitie traditioneel) zijn in vrede, de seculiere wereld niet. Kijk eens naar vergelijking van mensen op March for life versus pro choice betoging. De oppositie tussen vrede (in Christus) en haat en onrust.

Anoniem zei

In Belgiê per jaar:
25000 abortussen;
2500 tot 5000 doden door euthanasie;
7500 doden door influenza;
en totnutoe 40 doden door coronavirusinfectie.

De"oorlog tegen het coronavirus" (sic Macron) is het gevecht van Don Quichotte tegen de windmolens.
Het kost echter honderden miljoenen Euro meer als destijds in La Mancha.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------