BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 31 maart 2020

BREAKING: "Maart was geen piekmaand voor de uitvaartsector"


"Niet meer sterftes deze maand"


Thomas Heiremans, woordvoerder van de uitvaartsector, vertelt in "De ochtend" (Radio 1) over deze bijzondere tijden. Voorlopig ziet hij geen stijging op vlak van overlijdens. "Het is een eigenlijk een normale maand maart. We hebben jaren gehad waarbij er een piek was door de griep, maar dat zien we dit jaar zeker niet."


Bron: vrtNWS

Link:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/31/hoe-zit-het-bij-de-uitvaartsector/



Zoals wij eerder al aangaven, is er in België voor de maand maart géén sprake van oversterfte.

Waarom deelt het Crisiscentrum | IBZ - FOD Binnenlandse Zaken deze cijfers niet mede?

Stop met de paniekzaaierij!

Stop de economische race to the bottom!

De overheid met haar 'experts' is totaal ongeloofwaardig!

We moeten zo snel mogelijk terug naar de normaliteit!

9 opmerkingen:

Wim zei

De maatregelen die de overheid momenteel neemt, hebben niet in de eerste plaats de bedoeling het sterftecijfer als dusdanig te beïnvloeden. Op dit moment weet men niet zeker wat het sterfterisico door besmetting juist is, dat zal de WHO pas kunnen onderzoeken als de pandemie volledig voorbij is. Die wetenschappelijke cijfers zullen in de loop van de komende jaren pas volledig duidelijk worden. De maatregelen hebben als doel de gezondheidszorg te vrijwaren en een overspoeling van de ziekenhuizen te voorkomen. Bij onvolledige of laattijdige maatregelen gebeurt er wat we nu in Italië en Spanje zien, waar mensen thuis sterven omdat ze niet meer kunnen opgehaald worden of omdat er geen plaats meer is in de ziekenhuizen of op de intensieve zorgen. Het is deze collaps van het systeem die uiteindelijk verantwoordelijk wordt voor een stijging van het sterftecijfer in de gehele populatie.

The Guardian Angel zei

@ Wim,

Moet omwille van de incompetentie van de overheid de onschuldige bevolking opgesloten worden?

Anoniem zei

Net zoals 9/11 is Corona een cover-up.

De overheid wil haar incompetentie niet toegeven en gaat er nog harder tegen aan, en volhardt steeds harder in de leugen.

Ze hebben overdreven in hun reactie, dus overdrijven ze als remedie nog harder.

Een politicus die één woord waarheid kan spreken bestaat niet; test dit om hem naar zijn leeftijd te vragen.

Journalisten kunnen alleen in superlatieven spreken; die hebben “het hoogste … sinds … ” nodig om iets te kunnen zeggen.

Journalisten zijn het ook te gewoon om politici te terroriseren en zullen niet tevreden zijn met een dalend sterftecijfer, want journalisten worden alleen betaald wanneer ze de aandacht trekken, ditto voor politici.

In elke industrie doet 20% van de werknemers alle werk, terwijl 80% geen vakbekwaamheid heeft, maar doet alsof, en bootsen half-bewust een rollenspel na. In journalistiek en politiek is dat 99% en 100% respectievelijk.

Een ‘goede’ journalist is iemand die steeds hetzelfde kan schrijven zonder dat iemand merkt dat hij in herhaling valt.

LAAT DE SATIRE AAN MIJ, EN IK LAAT HET FAKE NEWS AAN HEN.

En vertrouw nooit iemand die een inkomen nodig heeft; tenzij het minimum loon is. Advocaten, Chirurgen, Boekhouders, Bankiers, Verzekeringsmakelaars, en niet te vergeten, journalisten en politici.

Een aangezien dit een katholiek blog is;

vertrouw geen priester die een congregatie nodig heeft om een mis te doen.

Anoniem zei

@ Wim, het is weer hemeltergend dat niemand wiskunde kan.

Met het platdrukken van de epidemologische curve, verlaag je alleen de piek. Maar je rekt de tijdsspanne waarin de epidemie heerst, uit.

Dus in plaats van veel doden per dag gedurende een korte periode, heb je minder doden per dag gedurende een langere periode. Het totale dodental zal wel gelijk blijven.

En in Italië en Spanje was het gezondheidszorgsysteem reeds overbelast vóór Corona. Waarom doen alsof ze een epidemologische curve kunnen beïnvloeden?

Trouwens, dat verhaal van 1,5 meter afstand en epidemoligsche curves, zijn wiskundige formules, die volzitten met veronderstellingen. Het zijn theoretische modellen waarvan de relevantie met de realiteit gemakkelijk in vraag getrokken kunnen worden.

Anoniem zei

De mortaliteit- het sterftepercentage- is bij alle studies de meest harde factor om e gevaarlijkheid van een ziekte/medicament vast te stellen.

Het sterfecijfer bij Covid19 is zeer laag; zelfs lager als bij de normale influenza.
Dat hebben ook de cijfers uit China goed getoond.
Problematisch is vooral dat dit virus "kleeft", dwz. zeer sterk op bepaalde punten geconcentreerd blijft en daar voort woekert, en naast de zwakke en oude personen ook het verplegings- en artselijk personeel aanvalt.
De maatregelen van de overheid zijn daar helemaal niet op gericht.
@Wim ligt er overigens weer eens naast wanner hij schrijft dat "het sterftecijfer in de hele populatie stijgt... omdat er geen plaats meer is in de ziekenhuizen en op intensieve zorgen."
Dat werd totnutoe niet voor de provincie Hubei in China en niet in Lombardije aangetoond.
Er werd totnutoe ook nog nooit aangetoond, dat door intensieve zorgen de doorsneelevensverwachting van de bevolking duidelijk steeg.
Met uiterst veel moeite bereikte men in Duitsland in de laatste 20 jaar voor mannen vir maand, en voor vrouwen een half jaar; bij intensiefpatienten was het gewin voor mannen om 2 maand beter, voor vrouwen tegen nul tenderend.
Wat in Italiê en in Spanje gebeurt, staat in het script van iedere ABC-aanval: angst, paniek en hysterie; overspeling van de nooddiensten aan het ziekenhuis met verdere contaminering en uitval van het personeel van de gezpondheidssector.
Voor de patiênt(e) is het zonder belang waar ze sterft (thuis of in het heim mt goede palliatieve verzorging is beter dan in een overlast en geînfecteerd ziekenhuis).
Uieindelijk: het is de "survival of the fittest".
En de euthanasietypen worden natuurlijk werkloos- de natuur gaat haar eigen gang.

Wim zei

Anoniem2 schrijft: "Met het platdrukken van de epidemologische curve, verlaag je alleen de piek. Maar je rekt de tijdsspanne waarin de epidemie heerst, uit.
Dus in plaats van veel doden per dag gedurende een korte periode, heb je minder doden per dag gedurende een langere periode. Het totale dodental zal wel gelijk blijven."

Dat is helemaal juist. Er is ook niemand van de wetenschappers die dat betwist. De maatregelen zijn niet bedoeld om het totale dodental te beïnvloeden, de maatregelen zijn bedoeld om de overspoeling van de ziekenhuizen en de collaps van de infrastructuur van de gezondheidszorg te voorkomen. Iets waar men, ondanks de maatregelen, bang voor blijft. Italië, Spanje en nu ook New York tonen de catastrofe die ontstaat in de ziekenhuizen wanneer de maatregelen te laat of onvoldoende zijn.

Anoniem zei

Zeer laat begint Duitsland een uitgebreide veldstudie over de Coronahaardinfectie in de Kreis Heinsberg (Nordrhein-westfalen) onder leiding van de universiteit Bonn.
(Werd aangekondigd 31.03.2020).

De Professor voor Virologie Streecke kwam vandaag natuurlijk groot in het nieuws.
He meeste wa hij zei, weten we al lang.
Het interessantste kwam op het einde van het interview, waar de journalistsamentelt hunkerig naar de dodelijkheid en de vele gevaren voor de gezondheid vroeg:
"...HET KAN ZEER GOED MOGELIJK ZIJN DAT WANNEER MEN ALLE STERFTEGEVALLEN IN 2020 UITEINDELIJK TESAMEN TELT, ER IN 2020 NIET MEER DODEN GEVALLEN ZIJN DAN IN De ANDERE JAREN TEVOREN".
In dat geval heeft Belgiê zijn economie platgelegd voor een fata morgana.
Werkelijk fameus.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Het is inderdaad frappant, dat de woordvoerder van de uitvaartsector in twee zinnen méér informatie vertrekt, dan het crisiscentrum - met de hele politiek erbij - in 100 persconferenties!

Anoniem zei

Je zou een geweldige piek in sterfte moeten waarnemen om over het jaar een ronde waar te nemen.

Wanneer Augustus 28 dagen 25 graden heeft en dan opeens 3 dagen met 40 graden in plaats van 25, zie nog maar een kleine verhoging van de gemiddelde temperatuur tot 26.4 graden. Het gaat hem inderdaad over die piek in corona versus capaciteit in de gezondheidszorg maar zelfs als de extreme piek onvereachts komt is die zo ook weer voorbij.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------