zaterdag 17 september 2016

Bezoek van het 'Bistum Sankt Clemens in Saratow' aan Paus Benedictus XVIFür den Papst i.R. Benedikt XVI. mit Liebe aus Russland. (17.09.2016)

Link:

http://kath-ru.blogspot.be/2016/09/ohne-viele-worte.html

9 opmerkingen:

Anoniem zei

KAV blijft zwijgen over de verklaring van Ratzinger over zijn vrijwillige abdicatie, om gezondheidsredenen. Wat een lafheid van de Guardian Angel!

The Guardian Angel zei

Hoe kan hij afgetreden zijn, wanneer hij zelf beweert, dat hij nog steeds Paus is???

"Liegt Paus Benedictus XVI of wordt er voor hem gelogen?"

http://kavlaanderen.blogspot.be/2016/07/liegt-paus-benedictus-xvi-of-wordt-er.html

Anoniem zei

Aan anoniem 22 september 2016 19:37

Wat hebben de Katholieke ArbeidersVrouwen nu met de "verklaring" van Paus em. Benedictus XVI over zijn gezondheidstoestand te doen?
Wanneer U geweten zou hebben wie het vaticaanse commentaar hierover in Februari 2013 geschreven resp. geînduceerd had, zou U zo'n onzin niet geschreven hebben.

Overigens: U schijnt het betamende respect in het aanspreken van een geldig gewijde priester, bisschop, kardinaal en paus niet te kennen.

Dat is echte bastaardkerk: de inhoud van een lege (koeken)doos en het profiel van een platte pannekoek.
(cfr. Guido Dierickx SI)

Anoniem zei

1. KAV = Katholieke Actie Vlaanderen
2. Ratzinger zegt in een recent verschenen interviewboek dat hij vrijwillig afgetreden is, dus is hij afgetreden. Van Bergoglio kreeg hij het voorrecht zich "paus" te blijven noemen

The Guardian Angel zei

Zelfs indien Bergoglio paus zou zijn, dan nog kan hij geen twee pausen creëren! Dit is ketterij!

Uit alle documenten blijkt, dat Benedictus XVI niet de intentie had om af te treden, en de documenten die het tegenovergestelde beweren, zijn ongeldig, wegens de opzettelijk gemaakte taalfouten!

Anoniem zei

Aan anoniem 23 September 2016 13:52

1. Het afkortingswoordenboek(NL) geeft als eerste en belangrijkste betekenis aan:
"Katholieke Arbeidersvrouwen"- een uiterst belangrijk kapittel uit de vlaamse geschiedenis van de 20e eeuw- later door "Femma" totaal geperverteerd, weer opgericht. zoals zoveel eugdelijks door de noordbelgische bastaardkerk.
Hier bestaat in elk geval historisch prioriteit.

2. Een andere, minder bekende betekenis is : Katholische Akademische Verbindung Lovania", de eerste leuvense katolieke studentenverbinding op het einde van de 19e eeuw; kompleet teloorgegaan bij de eerste wereldoorlog, en
eerst in 1996 ff weer opgericht.

Zo blijf ik toch liever bij de term "Katholieke Actie Vlaanderen", of afgekort: kavlaanderen, omdat hierdoor het wezen en de activiteit uitstekend vertolkt worden (hier zit werkelijk echt-katholiek in, waar buiten ook "Katholiek" genoteerd staat, in tegenstelling tot de dialoogmensen en -organisaties van de bastaardkerk).

Het boek van Peter Seewald heb ik gelezen.interessan
Het werd overigens uitvoerig besproken in de Tagespost, op kath.net en op katholisches.info.
Eén der meest intressante en treffende commentaren was overigens de recht bitsige reactie van de duitse jezuîet en chef van radio.vatican, P. Bernd Hagencord SI, die het uiterst merkwaardig vond dat iemand die zich in de stilte en voor het gebed wou terugtrekken, nu aan de lopende band publiceert.

De uitspraken van Msgr. Georg Gänswein, de privésecretaris van Paus Benedictus XVI, gaan in alle richtingen; de uitspraken van Bergoglio eveneens.
Voor mij persoonlijk is hier de mening en uitvoerige bespreking van Kardinaal Brandmüller, intieme vriend van P. Benedictus XVI, grote kerkhistoricus en theoloog én eenn zeer moedig en strijdvaardig man, van groot belang.
Er kan maar één paus zijn;
en in hoeverre een oudere en ook zwakgewordene man nu onder druk en bedreiging vrijwillig zijn door de Hl. Geest opgelegd ambt kan opgeven resp. dit "vrijwillig" noemt, is vraaglijk.
De bedreigingen door Kardinaal Martini voor zijn dood liegen er niet om.
En P. Benedictus XVI weet inderdaad van de foto's met de bliksems op de St.-Pietersbasiliek p de dag van zijn ambtsneerlegging en van de betekenis, die hieraan gegeven wordt.
Hij geeft daarover overigens geen commentaar.

Het is alles spektakel van "Ipse harmonia est".The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Hartelijk dank voor uw interessante reactie(s).

Bij mijn weten bent U nu één van de eersten in Vlaanderen die ernstig op het probleem van de twee pausen reageert.

We hebben te maken met een fenomenaal probleem; ein Jahrtausend-Problem om het in het Duits te zeggen.

De Gänswein-hypothese, die eigenlijk de Ratzinger-hypothese is, sloeg in Rome in als een atoombom.

"Zijn persoonlijke secretaris, Aartsbisschop Georg Gänswein, kondigde afgelopen mei in zijn toespraak in de Gregoriana aan wat Benedictus XVI nu verder zet in zijn interviewboek. Gänswein ging zelfs nog verder in detail. Gänsweins toespraak, die door de meeste media werd gecensureerd, sloeg volgens Socci “bij de Romeinse Curie in gelijk een atoombom.” Gänswein zei dat de pauselijke dienst sinds 11 februari 2013 niet meer hetzelfde geweest is als voorheen. Het pausschap is in principe de fundering van de Katholieke Kerk, maar het werd fundamenteel en permanent gewijzigd door Benedictus XVI door zijn “uitzonderingspontificaat.” Zijn aftreden en de vorming van een nieuwe figuur genaamd ‘paus emeritus’ was “een gewichtige stap van permanente historische proporties.” Het is een stap die nog nooit eerder gebeurd is, omdat Benedictus XVI nooit zijn Petrusministerie opgaf, maar het “vernieuwde.”"

Dit is natuurlijk klinkklare nonsens!

The Guardian Angel zei

"In het nieuw artikel stelt Socci opnieuw de geldigheid van het officiële aftreden van Benedictus in vraag, en ook de nog meer verrassende stap, om een voordien onbekende figuur in te voeren, namelijk een “emeritus paus”. Is Benedictus nog steeds Paus? Hoe kunnen er twee pausen zijn? Deze vragen rijzen niet enkel bij Socci, want ook leidende canonisten hebben gewaarschuwd voor de introductie van deze figuur. Zo’n vragen werden gesteld door Kardinaal Walter Brandmüller, een nauwe vertrouweling van Benedictus XVI, en die het “op pensioen gaan” niet goedkeurt. Daarom waarschuwde de kardinaal afgelopen juli voor de institutionalisering van een “papa emeritus”, mede omdat er groepen zijn in de Kerk die Benedictus nog steeds zien als de legitieme paus, en dit is een gevaarlijke explosieve kracht met het risico van schisma die in de lucht hangt."

Kardinaal Brandmüller ziet als historicus de bui hangen en schaart zich achter Bergoglio. De modernisten erkennen de Bergoglio als paus, want nu hebben ze eindelijk de reformator op de troon zitten, die ze al 50 jaar lang aan de macht probeerden te brengen, en de conservatieven, met Pius X op kop, steunen natuurlijk ook Bergoglio, omdat de reële consequenties gigantische negatieve gevolgen voor de Kerk zouden hebben.

The Guardian Angel zei

Echter, deze chaos was perfect voorspelbaar bij het zogenaamde 'aftreden' van Paus Benedictus XVI.

Er kan geen enkele twijfel over bestaan, dat Paus Benedictus XVI gedwongen werd om af te treden, hetgeen zijn abdicatie volgens het Kerkelijk Recht ongeldig maakt.

Waarom stapte Benedictus XVI dan toch op? Omdat hij waarschijnlijk oprecht dacht, de Kardinaal Scola van Milaan tot paus verkozen zou worden. De allereerste berichten in de Italiaanse media aangaande de verkiezing van de nieuwe paus noemden Scola. Groot was dan ook de verbazing toen Bergoglio op het balkon verscheen, nadat de RAI Bergoglio al op televisie getoond had toen hij nog in de 'Aula delle Benedizioni' stond.

Waar Benedictus XVI niet op gerekend heeft, is dat hij niet alleen door het Amerikaanse regime tot aftreden gedwongen werd, maar, dat ook het Kardinaalscollege, met o.a. de Maffia van Sankt Gallen (met steun van de joodse lobby) gekaapt was door het Amerikaanse regime.

Zo werd niet de kandidaat van Benedictus XVI paus, maar wél de kandidaat van het Amerikaanse regime.

Kardinaal Brandmüller zegt, dat dit alles niet voor herhalig vatbaar is. Terecht! Maar, daarmee zijn de huidige problemen nog niet opgelost en de uitbarsting, voorspeld in het Derde Geheim van Fatima, zal nog komen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer