dinsdag 10 mei 2016

BREAKING: De socialistische en atheïstische gazet 'De Morgen' erkent eindelijk het bestaan van God.

"God staat niet boven de wet": N-VA vraagt expliciete toevoeging aan grondwet


Moeten we de scheiding tussen kerk en staat verstevigen na de terreur? Voor N-VA volstaat één verduidelijking in de grondwet: religie kan nooit boven de wet staan. Het voorstel om burgers hun zegje te laten doen over onze waarden, wordt weggezet als 'gevaarlijk'.

Voor N-VA volstaat één enkele aanvulling aan de grondwet. De zin "Niemand kan zich op grond van religieuze of levensbeschouwelijke motieven onttrekken aan de geldende rechtsregels of de rechten en vrijheden van anderen beperken" moet toegevoegd worden.

Bron: De Morgen

Link:

http://www.demorgen.be/politiek/-god-staat-niet-boven-de-wet-n-va-vraagt-expliciete-toevoeging-aan-grondwet-b13b2b07/xCmp6/Enkele bedenkingen:

Blijkbaar heeft de NVA heel weinig vertrouwen in de burgers, want de 'mening' van de burgers is blijkbaar 'gevaarlijk'! Tot zover de democratie!

Nog merkwaardiger is, dat volgens de media de aanslagen in Parijs, Brussel en Zaventem niets met 'religie' te maken hebben. Dus toch?


Vraag het maar eens aan de 'baardmannen'!

1 opmerking:

Anoniem zei

De NVA is waanzinnig of is het kinderlijk naïef? Het volstaat om eens met de auto door Brussel of Antwerpen te rijden. Het zal je meteen opvallen, dat onze 'moslimbroeders' nog nooit van een verkeersreglement gehoord hebben, laat staan van de grondwet! Sluit de grenzen in plaats van filosofische discussies te organiseren!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer