woensdag 2 december 2015

"Una «bomba sexy» in Vaticano": 'Seksbom' Francesca Chaouqui zwanger van de Vaticaanse 'Monseigneur' Lucio Ángel Vallejo Balda?

De tweede zitting van het proces voor 'Vatileaks 2', naar aanleiding van de heling en verspreiding van vertrouwelijke documenten over de hervorming van paus Franciscus, duurde maandag nauwelijks dertien minuten.

Net zoals vorige keer verschenen mgr Vallejo Balda [= Secretaris van de Prefectuur voor Economische Aangelegenheden en van Opus Dei!], die nog steeds is opgesloten, Francesca Chaouqui en de twee Italiaanse journalisten Emiliano Fittipaldi en Gianluigi Nuzzi voor de rechtbank. Op vraag van Francesca Chaouqui werd het proces verdaagd tot 7 december, opdat haar nieuwe advocaat de kans zou krijgen om het dossier te bestuderen. Francesca Chaouqui werd eerder vrijgelaten omdat zij goed heeft meegewerkt en zwanger is.

De Spaanse priester Vallejo Balda beweert nu dat hij een intieme relatie had [!!!] met zijn voormalige medewerkster [!!!], maar dat wordt door Francesca Chaouqui ontkend.

Bron: Kerknet'Seksbom' Francesca Chaouqui samen met
haar minnaar 'Monseigneur' Lucio Ángel Vallejo Balda van Opus Dei

Mr. Bergoglio, 'Monseigneur' Lucio Ángel Vallejo Balda en 'seksbom' Francesca Chaouqui

Ondanks dat Bergoglio, naar eigen zeggen, géén Renaissance prins is,
is het Vaticaan onder zijn 'leiding' een regelrecht bordeel geworden! 

Er moesten per sé méér vrouwen in het Vaticaan benoemd worden...

BIJVOORBEELD EEN TWEEDE LUCREZIA BORGIA???

Met dank aan Mr. Bergoglio!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De eerste foto is bijzonder frappant. Een bijzonder evocatieve foto die precies vertolkt wat er aan de hand is. ... Waar heb ik dat nog gezien? ... Elisabeth Taylor en Richard Burton op de set van ‘Cleopatra’ in Cinecitta? Francesca Chaouqui lijkt in ieder geval op Elisabeth Taylor, vooral haar haarstijl. En Francesca Chaouqui heeft net zoals Elisabeth Taylor een ‘Richard Burton’ in touw. Waar rennen ze naar toe? Naar de chicste juwelier waar Francesca Chaouqui, net zoals Elisabeth Taylor, zich door haar minnaar met juwelen gaat laten overladen?

Frappanter echter, is de gelijkenis tussen Francesca Chaouqui en Greta Garbo:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1d/Greta_Garbo_-_1935.jpg

Ik denk dat Francesca Chaouqui met deze ‘Greta Garbo look’ ons iets probeert te zeggen;

De drie belangrijkste films die Greta Garbo tot Hollywood icoon verheven hebben, hebben een plot dat verdacht veel op de intriges, zwendel, fraude, afzetterij, verraad, complotteen en romantische escapades uit het Vaticaan lijken. Men zou zelfs kunnen beweren dat de film over ‘Vatileaks’ reeds 80 jaar geleden gemaakt is.

1/ ‘Flesh and the Devil’

Greta Garbo rees tot prominentie in Hollywoord in haar rol als Felicitas in de film ‘Flesh and the Devil’; een melodrama waarin twee vrienden over hetzelfde meisje (Felicitas) vechten. De film komt tot een climax wanneer Felicitas tussen beiden probeert te komen wanneer de twee vrienden een duel aangaan. Felicitas komt aanrennen, maar valt door het ijs en verdrinkt. De twee vrienden beslissen dat vriendschap belangrijker is dan een vrouw.

2/ ‘Grand Hotel’

Een tweede belangrijke rol voor Greta Garbo is als de Russische ballerina in de film ’Grand Hotel’; over de frakassen van een aantal rijke charlatans (een Baron, een groot-industrieel, en boekhouder) in een hotel in Berlijn en een stenografe die meer dan steno aanbiedt zolang het haar carrière als actrice bevorderd, en een tragische ballerina (Greta Garbo)

Om een paar scenes op te noemen die aan scenes in het Vaticaan doen denken;

De Baron sluipt de kamer van de Ballerina binnen om haar juwelen te stelen, maar dan komt de ballerina binnen. Hij verstopt zich in de kast. Hij hoort hoe de ballerina jammert hoe ze het allemaal niet meer aankan, maar komt uit de kast gesprongen om haar te redden net voor ze een flesje vergif drinkt.

Later spelen de baron en de groot-industrieel kaart, en ze worden dronken. De baron laat zijn portefeuille vallen en de groot-industrieel steelt ze. De baron wordt lastiggevallen door een paar gangsters die geld verschuldigd zijn, en de baron kan niet betalen. Uit medelijden doet de groot-industrieel alsof hij de portefeuille zo heel toevallig gevonden heeft.

Later is de baron door de lades en kasten in de hotelkamer van de groot-industrieel aan het rommelen op zoek naar details over de belangrijke deal die de groot-industrieel in het hotel gesloten heeft. De baron wordt betrapt, de twee raken slaags en de baron blijft per ongeluk dood. De boekhouder roept de politie en de groot-industrieel wordt gearresteerd en de boekhouder gaat er met de ballerina vandoor.

De film eindigt met het beroemde citaat: “Grand Hotel. Always the same. People come. People go. Nothing ever happens.”

Wat een gepaste leuze om boven de deur van het Casa San’ Martha in het Vaticaan te hangen.

3/ ‘Mata Hari’

Misschien de beroemdste film van Greta Garbo waarin ze ‘Mata Hari’ vertolkt; het verhaal van de Nederlandse exotische danseres en courtisane die tijdens WO II ter dood veroordeeld als Duitse spion.

Besluit:

De ‘look’ die Francesca Chaouqui zich in de eerste foto aanmeet lijkt zó verdacht veel op Greta Garbo, dat het nog wel eens zou kunnen dat Francesca Chaouqui ons probeert te vertellen dat het in het Vaticaan er net zo aan toe gaat zoals in de films van Greta Garbo.

Of misschien dat ze zich met Mata Hari vergelijkt en hoe zij net zoals Mata Hari als Duitse spion veroordeeld wordt.

(Merkel en Deutsche Bank zijn ontegensprekelijk tot over hun oren in Vatileaks verwikkeld.)

Anoniem zei

"Sex and crime and Rock'n Roll": dat zijn de oudbekende ingrediênten van elke amerilaanse detectivefilm, die veel geld in de kassa zou moeten brengen;
en dat is het huidig niveau van het vaticaan.

Rock'n Roll hadden we al in overgrote mate bij de beruchte heiligverklaring van de 2 pausen en bij de afschuwelijke haute-volée-party op het terras van het Apstolisch Paleis achteraf (georganiseerd overigens voor de "VIP´s" door hogergenoemde Francesca Chaouqui en met uitdeling van de hosties in een plastiekbekertje door de eveneens hogergenoemde Monseigneur Vallejo Balda), om van de nachtmerrietaferelen in Il Gésu te zwijgen;
Crime is er door doorspelen van geheime documenten door Francesca chaouqui aan de pers én door chantage/afpersing daarmee door haar zeer mistige vechtgenoot;
en sex naturlijk, nie alleen door de directeur van het domus Santa Marta (Mario Battista Ricca, berucht door vele homosex. Eskapaden in Montevideo (Nuntiatuur in Uruguay), maar op de eerste plaats door Francesca Chaouqui, die aldra in Rome niet alleen overal bij de VIP's optrad, Maar ook en Passant "kunstfoto's" liet maken in een romeins fotostudio en die dan ook nog op haar Facebook-account voor haar "friends" tentoonstelde;
en niet alleen een paar zwartwitfoto's met haar mooi snoetje en met een kleurfoto met een beetje vrije schouders (en de rest te fantasie overgelaten), nee (en dat zal kerknet wel nooit tonen, wedden?):
ook een kleurfoto met zeer veel haar en een zwarte haarlok als "moustache" tussen de lippen, en dan een kleurfoto met zeer veel naakt vlees en tot onder de broeksriemzone, ruggewaarts door een jonge bebaarde en besnorde man omvat en met veel grote (en natuurlijk rozerode) Plumeau.
Charles Offenbach en de French-Cancan-meisjes laten groeten.
Alles was zo onbekend, dat Francesca Chaouqui 2 maanden na haar benoeming door Franciscus persoonlijk reeds door de USA-vrereniging "Go-Topless" de prijs voor 2013 kreeg- "als zijnde de eerste persoon in het vaticaan die de "pets"(vertaal: "rozebottels" oftewel plat "tepels" liet zien).
De geheimdienst van het vaticaan heeft dit klaarblijkelijk niet geweten, en dit hoewel de mussen (nuja: ondertussen zijn het eerfer de sperwers) dit van de daken schreeuwden.
En Franciscus wou niets weten en bleef vastplakken aan zijn persoonloke benoemingen.
Fantastisch!
Een goede raad aan het vaticaan: een paar DNA-Analysen laten maken van Monseigneur Vallejo Balda, van de "echtgenoot" (die mogelijk niet eens de "minnaar" van de foto's is, van Francesca Chaouqui en natuurlijk ondezoeking van alle kostuumdelen die daar rond liggen.
Chantage wordt overigens zeer streng bestraft in het italiaanse recht (en de afpersing door de nevelige "echtgenoot" vond in Italiê plaats , niet in het vaticaan)
Op de laatste foto's ziet Francesca Chaouqui er al wel niet meer florissant uit:
dat zal dan wel de zwangerschap zijn.

Wat een Augiasstal!
En Pater Stefano Manelli van de Franciscanen der Immaculata zit nog altijd in huisarrest.
Duivels.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer