woensdag 23 december 2015

Inzake de Franciscanen van de Immaculata fluit het hoogste Italiaanse Gerechtshof Bergoglio over de gehele lijn terug! Nogmaals gaat Bergoglio op zijn bek!

Oberster Gerichtshof bestätigt Urteil in Sachen Franziskaner der Immakulata


(Rom) Der Oberste Gerichtshof in Rom bestätigte, daß sich der Gründer der Franziskaner der Immakulata und die dem Orden nahestehenden Laienorganisationen nichts zuschulden haben kommen lassen. Der beschlagnahmte Immobilienbesitz muß an die Laienorganisationen zurückgegeben werden.

Bron: Katholisches.info

Link:

http://www.katholisches.info/2015/12/22/oberster-gerichtshof-bestaetigt-urteil-in-sachen-franziskaner-der-immakulata/

5 opmerkingen:

Anoniem zei

"...in het bijzonder in dit jubileumsjaar, waarin wij opgeroepen zijn de tedere liefde te ontdekken, die de hemelse Vader voor ieder van ons koestert.
Bjzonder aan de gevangenen schenke de Heer de ervaring van Zijn barmhartige liefde, die de wonden heelt en het boze overwindt".

C'est ca!
Nadat Francesca Chaouqui voor 3 weken reeds na 4 uur de vaticaanse nor mocht verlaten omdat zwanger, en een dag vóór Kerstavond Msgr. Lucio Angel Vallejo Balda (ter herinnering: de spaanse bisdomspriester die zijn gouden sporen verdiende bij de wereldjongerendag in Madrid in 2011 en daarom, na de debakels van de eerste maanden an Franciscus'bewind (o.a. de reis naar Braziliê met de zware stortregens in Rio de Janeiro en de finantiêle ruînering van de inwoners in de betroffen favela's; later chef én vriend van Francesca Chaouqui, méé-hoofdschuldige in het schandaal vatileaks-2, én mogelijke vader van het tptnutoe ongeboren Kind van Francesca C.)(Hier zullen DNA-Analysen zekerheid kunnen brengen) de cel mocht verlaten om in huisarrest geplaatst te worden:
zo bevinden zich naar mijn telling alleen nog maar twee personen in arrest van de Kerk:
Enerzijds sedert twee en een half jaar Pater Strefano Manelli FI, de stichter en de spirituele leider van de Franciscanen der Immaculata, ondertussen 84 jaar oud en in zeer zwakke gezondheidstoestand, in huisarrest met strikte afzondering van de buitenwereld; voor een paar maanden werd het huisarrest uiteindelijk van het barre klimaat van de Abruzzen naar een iets zachtere streek verlegd;
en aan de andere kant natuurlijk (Bisdom Brugge, Danneels, VanHoutte, Bonny, en DeKesel opgepast!) nonkel Roger vanGheluwe in zijn vergeetput.
vanGheluwe werd overigens niet eens veroordeeld, maar schijnt alleen deskundig "gerold" (lees ontvoerd)te zijn om geen verdere problemen te berokkenen.
Wat een Augiasstal!

Pater Stefano Manelli FI en zijn vervolgde medebroeders en -zusters kunnen hiervan zeker zijn:
tedere liefde en zeer groot respect heb ik voor deze martelaren;
hun wonden wil ik helen naar mijn klein vermogen- en het boze overwinden:
technisch wordt dit dan wel de slag van de Marianen, doch in geest Lepanto.

Anoniem zei

De Wereldjongerendag 2011 en bijzonder de entourage had het in zich:
niet alleen de goed-uitziende spaanse priester Lucio Angel Vallejo Balda, die zeer oprecht en met volle borst betoont, de vader van het ongeboren kind van Francesca Chaouqui te zijn (tenminste zeer eerlijk: zij zegt wel dat het kind van iemand anders is )(of deze "iemand anders" dan wel haar echtgenoot en/of levensvriend is, blijft onklaar; en of deze heer/heren identiek zijn met het bebaarde model zonder kleren, in wiens armen zij op de beruchte "Kunst"foto's terugleunt/zit, blijft eveneens onklaar- gelukkig bestaan er nog DNA-testmethodes);
neen, ook de vlaamse bastaardkerk was daar aanwezig- en wel mer bepaald Guido Vandeperre, destijds deken van de dekenij Brussel-West en proost van de ijd (Interdiocesane jeugddienst): twee jaar later doken er dan toch in het web via handytelefoonapparaatjes gemaakt foto's van de reizenden op, op de trerugtocht gemaakt, die zo brisant waren dat Guido halsoverkop buitengebonjourd werd bij de IJD (de homepage werd natuurlijk zoals bij deze domkoppen te verwachten, nog 4 weken niet geupdateerd);
Guido verdween eensklaps uit Laken (hij staat met deze zijn oude woonplaats nog steeds genoteerd als onderdak voor pelgrims naar Santiago van Conmpostela)(oppassen, jongens! Dat kann gevaarlijk worden!), dook dan later in Anderlecht aan de Britse Soldatenlaan weer op en had naar het schijnt zware problemen met zijn gezondheid.
Of zijn vooruitgegane perikelen nu de oorzaak van zijn gezondheidsproblemen waren, weet ik niet.
Voor kort dook Guido dan toch op in de St.Goedele- en-St.-Michielskathedraal om er in een grote boeteviering mee de biecht te horen.
Me dunkt, Guido is past zeer goed in het huidge vatikaan om er Francesca Chaouqui zielzorgelijk te begeleiden (In het domus Santa Marta zal de hoteldirecteur Mario Battista Ricca (een ganse resem homosexuele schandalen in Montevideo, tot en met in de kapotte lift van de nuntiatuur)(de juiste ouderdom van de liftgenoot daar is onklaar- dat kennen we in Westvlaanderen ook van Jeroen Claerhout) nu wel een plaatsje voor hem kunnen vinden.

Anoniem zei

Uit eigen ervaring weet ik, dat Guido Vandeperre exhibitionistische gedrag vertoont. En het ergste is, dat hij niet bepaald een fotomodel is!

Anoniem zei

Toch wel echt schandalig dat een krant deze laster publiceert: http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2575550/2016/01/05/Ex-non-quot-We-moesten-onszelf-geselen-en-onze-geloften-met-bloed-schrijven-quot.dhtml

The Guardian Angel zei

Deze leugens komen waarschijnlijk vanuit het Vaticaan zelf!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer