donderdag 28 augustus 2014

De genocide op de Christenen in het Midden-Oosten is volop bezig, maar Bergoglio gaat dit 'oplossen' met een 'interreligieuze voetbalmatch voor de vrede'...


Op initiatief van paus Franciscus en de Argentijnse verdediger Javier Zanetti wordt op 1 september een “interreligieuze voetbalmatch voor de vrede” gespeeld in het Olympisch Stadion in Rome. Een veertigtal gerenommeerde voetballers – onder meer Trezeguet, Messi, Buffon, Shevchenko, Zidane en Maradona – verlenen hun medewerking aan dit initiatief, waarvan de opbrengst ten goede komt aan twee caritatieve stichtingen.

“Het belangrijkste is niet de match op zich maar het promoten van de vrede in de wereld”, verklaarde Javier Zanetti maandagavond bij de presentatie van het initiatief op de zetel van 'Radio Vaticaan' in Rome. Opzet is aan te tonen dat de sport – de voetbal in het bijzonder - een boodschap van broederlijkheid kan uitdragen die alle volkeren verenigt in naam van de vrede. Bij de spelers zijn niet alleen christenen en moslims maar onder meer ook joden en hindoes.

Het evenement kan rekenen op belangrijke sponsors, onder meer Fiat en Pirelli. De match zal rechtstreeks uitgezonden worden door de RAI. Een ticket voor het bijwonen van de wedstrijd kost tussen de 8 en de 30 euro. Het Olympisch Stadion in Rome, waar de wedstrijd gespeeld wordt, heeft een capaciteit van nagenoeg 73.000 plaatsen. Voor de wedstrijd werd een gelegenheidswebsite aangemaakt: matchforpeace.org.

Bron: Kerknet

Inderdaad, de post-conciliaire bastaardkerk is het bidden verleerd.

Nu gaan we voetballen voor de vrede. 

Het Vaticaan wordt geleid door een psychopaat!

Bergoglio, de Valse Profeet

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer