maandag 16 juni 2014

Teken de petitie om de atheïstische en blasfemische Facebook-pagina "The Virgin Mary should 've aborted" van het net te halen:

Link:

https://www.americaneedsfatima.org/component/com_protests/Itemid,10034/layout,current/view,protests/


1 opmerking:

Anoniem zei

Het is verschrikkelijk, maar kenmerken van ziekten bestrijden heeft weinig of geen gevolg.

Men zou net zo goed een geslaagde petitie kunnen voeren om de heer Bergoglio te ontzetten uit zijn inhoudloze job en ook dat zou niets anders zijn dan het bestrijden van de kenmerken van de ziekte.

De ziekte zelf ziet veel dieper.
De kiemen zijn in ons allen aanwezig en zij kregen vrij spel door o.a. de superweelde in de voorbije zeventig jaren; eigenlijk gaat het om niets minder dan de gehele duivelse industriele '(r)evolutie'. Cultuur moet er zijn, ook wereldse, maar alles heeft zijn prijs. Wereldse cultuur leidt meestal tot ontkennen dat de aarde het centrum is van de hele cosmos omdat juist hier God zijn oneindige Liefde toonde op de meest verheven wijze door het Lijden en Kruisdood van onze aller Heer en Ware Koning Jezus Christus.

Galileo was een duivels genie.

Echt nederig worden betekent ook echt beginnen afbouwen aan het werelds front en echt beginnen opbouwen aan het geestelijk front. Die INNERLIJKE oorlog moet en zal gevoerd worden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer