zondag 22 juni 2014

'Corpus Domini' in Rome - Eerder en op 19 juni 2014...

"Zoek het verschil!" Vorig jaar liep Bergoglio de Apostaat tijdens de Sacramentsprocessie in Rome achter de sacramentswagen aan. Hij knielde niet neer op de wagen daar hij naar eigen zeggen, niet kan knielen, omdat hij mank loopt. Bergoglio knielt dus ook nooit tijdens een eucharistieviering. Dit jaar waren de twee kilometer plots te lang voor Bergoglio en liet hij zich in een geblindeerde auto van het Lateraan naar de Santa Maria Maggiore rijden. Manklopen is trouwens een kenmerk van de duivel. Deze 'kwaal' liep hij op toen hij als gevallen engel uit de hemel op aarde neerstortte!

Bergoglio kan naar eigen zeggen dus niet knielen. Ook niet voor het Heilig Sacrament. Echter, enkele weken geleden, tijdens een manifestatie van de Charismatische Vernieuwing, kon Bergoglio de Leugenaar blijkbaar wél knielen... Bergoglio, Anathema Sit!

4 opmerkingen:

eindtijd christen zei

Hij kon ook wel knielen tijdens de voetwassing van de jeugdgevangenen (waaronder een moslima) vorig jaar, en gehandicapten dit jaar, op Witte Donderdag. Zet die foto er mssn ook bij.

Anoniem zei

Als je goed kijkt, dan knielt Paus Fransiscus wel neer als er niets is. Met ander woorden hij moet niet in de ogen kijken van Jezus bij "Het Heilig Sacrament". Wat is er in de man zijn ziel aan de hand dat hij niet kan knielen voor de Heer, maar wel kan knielen als er niets is voor hem? Eén ding weet ik zeker, hij luistert niet naar de Heer, maar naar zijn eigen verlangens dat hij wil zien veranderen in de wereld! Het probleem is met "deze hoogmoed" dat er dan juist niets veranderd, maar dat hij door zijn eigen grillen de kerk juist kapot maakt. Het woord van de Heer "BIJBEL" word dus niet aangeleerd op het seminarie of door veel boeken te lezen, maar door goed te luisteren tijdens het bidden, nederig te zijn, en veel te knielen en vooral doordat de Heer jou die genade van wijsheid en inzicht wil geven! Paus Fransiscus is spijtig genoeg niet gezegend met die genade, en luistert daarom naar zijn eigen stem. Die man is gebroken en wil zijn ziel op vullen met applaus, roem, en vele luxe reizen, enz! Hij is m.a.w. zijn eigen ziel aan het zalven met wereldse zaken, in plaats met een zalving van de Heer! Hij is eigenlijk "Judas" die Jezus en de kerk kust en daardoor verraad. Jezus/kerk word voor de zoveelste keer in de geschiedenis verraden. De kruisweg van onze kerk is al enkele jaren geleden begonnen en is vorig jaar ook in het Vaticaan begonnen! Maar, ik geloof dat deze kruisweg ook zal stoppen in het Vaticaan! Door een verrijzenis van de kerk en een nieuwe Paus die gezegend is met veel genade! God laat ons niet in de steek. Ik vertrouw op hem, dat alles goed komt! Het enige dat we kunnen doen, is bidden, heel veel bidden en hopen dat onze Heer onze smeekgebeden wil horen! En dat God Paus Fransiscus snel op het matje roept, zodat hij knielend kan neer vallen voor het kruis en hopelijk zo tot inzicht komt van zijn zonde. Amen!

Anoniem zei

http://valseprofeet.wordpress.com/tag/voetwassing/

Anoniem zei

Let op het boek met de ikoon van Christus. Omwille van de ikoon alleen al zou het minstens op een lezenaar of staander moeten geplaatst zijn. Maar het ligt daar gelijk een gebruikte krant op een keukenstoel. Ergerniswekkend!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer