zondag 15 juni 2014

Op 12 juni bracht Ludovine de la Rochère, de voorzitster van 'La Manif Pour Tous' een bezoek aan Bergoglio en verzocht hem de beweging tégen het 'homo-huwelijk' te steunen. Bergoglio antwoordde dat hij er nog eens over moest nadenken...


"Il Papa le ha risposto che rifletterà sul modo migliore per rivolgere un messaggio ai francesi."

Bron: Tempi

Link:

http://www.tempi.it/papa-francesco-invita-la-presidentessa-della-manif-pour-tous-alla-messa-a-santa-marta-la-ricevera-oggi#.U5y8RiinFjc

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Begrijpelijk dat er overal berichten op duiken om voor de Paus te bidden! Hij had hier wel volmondig " JA " op mogen zeggen! Een herder van de kerk zorgt voor deze zielen. Blijkbaar is hij de zorg voor de zielen vergeten en dwarrelt hij liever rond in wereldse roem!Ongelooflijk..Ik begrijp dat hij niet wil oordelen, dat zal God wel doen! En dat we voor deze zielen moeten bidden/zorgen dat ze de weg van God vinden, vind ik ook normaal. Maar steunen om de weg van de duivel te volgen, dat gaat me te ver! Daar help je deze zielen niet mee. Hij kan ze beter ineens in de afgrond duwen.. Een goede Herder volgt de Leer van God, en niet de wereldse deugden en overtuigingen. Dus: die "JA" moest spontaan volgen, en niet het antwoord dat hij er nog eens moest over nadenken. En dan roept hij ons op om het evangelie te verkondigen, terwijl hij in zijn broek doet van de schrik om niet te gehoorzamen aan wat zondige mensen verheerlijken! Hij had God moeten gehoorzamen, en dat heeft hij voor de zoveelste keer weer niet gedaan..

Anoniem zei

Iemand ontvangen in audiëntie is op zich al een steunbetuiging lijkt me...

The Guardian Angel zei

Het nieuws werd ons echter NIET door Radio Vaticaan gemeld...

The Guardian Angel zei

Dat zegt voldoende!

Anoniem zei

Aan anoniem 15 Juni 2014 16:34

Uw uitspraak volgend is de telefoonaanroep bij de met een andere vrouw getrouwde man samenlevende argentijnse vrouw (het probleem van de in-nieuwe-verbinding-levenden -(met een andere persoon)gehuwden en de afpersing- en dreigacties om de Hl. communie te mogen ontvangen) dus als steun voor deze actie aan te zien?
En het interview met de beroemde italiaanse atheist, vrijmetselaar en homosexuelenvriend Scalfaro eveneens?
En het gemeenschappelijk gebed met de moslim (en pikanterwijze met de gereciteerde krenkende koranvers) eveneens?(Oppassen: Pater Hagenkord SI, de chef vanRadio Vatikan, is na eerst geweldig luid lochenen en na ontmaskering door arabischsprekenden (men kan zich nu indenken wat de door de salafisten enz. vervolgde en geterroriseerde christenen in de oriênt van dit krottersgezelschap (volkomen terecht) denken) opeens in alle deemoed en stilte teruggekrabbeld en meldt zich niet meer)(typisch jezuiet: ze verliezen zeer ongaarne en zeker niet hun gezicht)
En over het zeer frisse interview met "La Vanguardia" zwijgt kerknet en de meeste katholieke Websites in alle talen- inderdaad is zo'n hutsepot van kromme uitspraken en kletskoek zelfs voor de lauwste katholiek nog beschamend.
Parafraseren we beter de beroemde romeinse admiraal en natuurvorser Plinius de Oudere:
"Wanneer ik de natuur beschouw, zo overreedt ze mij om voor haar niets onmogelijks te achten".
Bij al deze onzin en zottigheid kann men geen zin, geen uiting van Logos, verwachten.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer