maandag 23 juni 2014

En zo gaat de 'soap' verder... De ongelovige nicht van Bergoglio, 'pausin' Cristina Bergoglio verkondigt: "Ik ben niet bang om te zeggen, dat de Kerk ouderwets is."

De 'meningen' van ongelovigen, ook al zijn het nichten van Bergoglio, doen niet ter zake, al moet dit toch wel hard aankomen na 50 jaar 'vernieuwing' in de Kerk...

Hoe zei Bergoglio I ook alweer... "Mensen proberen te bekeren is nonsens!"

Zelfs zijn eigen familie is ongelovig! Apostasie is blijkbaar een familiekwaal...

Ziedaar het 'Bergoglio-effect': AFVALLIGHEID!

Link:

http://www.cfnews.org/page88/files/99dff96b3bd1351ec08bd019af0a62f8-239.html


https://catholic4lifeblog.wordpress.com/2014/06/20/francis-effect-popes-niece-cristina-bergoglio-not-religious-but-spiritual-uncle-will-fix-outdated-church-thinking/

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Local10, ook wel WPLG genoemd, is een TV netwerk uit Miami, geaffilieerd met ABC.

Kort na oprichting snel door de Graham Holdings Company opgekocht – deze holding company is een conglomeraat dat in die tijd o.a. ook eigenaar was van de Washington Post. Graham Holding Company is vooral tot prominentie gerezen na de Tweede Wereldoorlog onder de leiding van de eigenaar, Eugene Isaac Meyer, die ook Voorzitter van de Federal Reserve en Eerste President van de Wereldbank was.

Het was diens dochter, Katharine Graham, die Local 10, na de dood van haar vader gekocht heeft. (Jaren 70)

Op 12 Maart 2014 heeft Graham Holding Company, Local 10 (WPLG) aan Berkshire Hathaway verkocht.

Berkshire Hathaway is het conglomeraat Holding Company van Hedge Fund manager Warren Buffet.

Via de filantropische stichting van Warren Buffet, sponsort deze alles was LBGT is, alles wat Gender-Theory steunt, alles wat anti-kerkelijk is, alles wat liberaal en links is....

Cristina Bergoglio is een kunstschilderes. Ze zal ook haar schilderijen aan de man willen brengen door op TV allerlei onzin uit te kramen. Je ziet in de achtergrond van de foto die GA ons toont, een paar van haar schilderijen dat de koop aangeboden worden.

Warren Buffet denkt dat het financieel loont, kunstenares Cristina Bergoglio op zijn TV netwerk te promoten omdat haar schilderijen meer waard zijn omwille van haar beroemde oom, en zodoende een percentje van de verkoop van de schilderijen mee te pikken.


Momenteel betaal je rond de $7000 voor een schilderij van Cristina Bergoglio. Dat is dus een prikje. Met een dergelijk beroemde oom zou ze meer waard moeten zijn.

Je merkt dat Cristina Bergoglio nog veel van PR moet leren, een dergelijke onbekende en goedkope kunstenaar komt zo maar niet op TV. Het is overduidelijk dat ze door Buffet opgeraapt is, precies omdat ze het nichtje van de paus is.

Ze is natuurlijk op TV netwerk in Miami geportretteerd, omwille van de Zuid-Amerikaanse connectie aldaar. Een aantrekkelijke blonde Zuid-Amerikaanse, zo iemand wil ik ook aan de muur van de mijn slaapkamer, en van die allemaal. Het is botte commercie.

Echt spijtig, hoe zeer het Vaticaan met geld geobsedeerd is.

---

Zo zie je maar. Nepotisme is zo slecht nog niet. De pausen die zich overmatig aan nepotisme schuldig gemaakt hebben, hielden het tenminste nog binnen eigen huis. Nu lopen de nichtjes en neefjes recht in de handen van zij die de Kerk haten, en er hopen geld aan willen verdienen.

The Guardian Angel zei

De zus van Bergoglio gaat ook een restaurant openen...

The Guardian Angel zei

Sommigen schijnen niet te beseffen, dat heel wat mensen héél tevreden zijn met hun 'ouderwetse Kerk'.

Kennelijk zijn het vooral toch de randkerkelijken en de ongelovigen die het moeilijk hebben met de Kerk.

Anoniem zei

Wat heeft een nicht zich te bemoeien?

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer