BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 12 september 2023

Zal Bergoglio de traditionele Amerikaanse Bisschop Joseph Strickland ontslaan?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Z.E. Msgr. Bisschop Strickland is uit zeer hard hout gesneden.
Een vrome priester, zeer intelligent, zonder vrees voor hooggeplaatste mensen, nederig tov. God, en verknocht aan de katholieke moraal.
Met een groot hart en open voor de schoonheid van de traditionele liturgie.
En ondersteund en geholpen door zeer vele kleine mensen uit de USA, en niet in het minst door zeer goede fundamentaaltheologen.
In één haarpijltje heeft hij meer moed en dapperheid dan in de meeste westeuropese bischopsconferenties tesamen.
En intussen zijn de elektronische media piekfijn in orde gebracht en wordt elk slinks en doofpottend commentaar van de links-groen-roos-vrijmetselaarsclub rond Bergoglio gedocumenteerd en breed aan de hele wereld kondgedaan.
Bergoglio zit tot over zijn oren in de homo- en pedodoofpotterij verstrikt, trampelt demonstratief als een wilde olifant in een porseleinwinkel, omgeeft zich met de meest perverse modernisten"clerici" en heeft zich ten laatste met zijn wild incoherent geroep en dan achteraf zijn "verontschuldigingen" in het oekraîens-russisch conflict als een zotskap gedemonstreerd.
Het vaticaan is failliet, zijn vriend kardinaal Becciu kreeg reeds vergeving, van Cecilia Marogna wouden ze in het vaticaan niets weten ( ze paste niet in het boekje van "Tucho" ) een onnozele niet-interessante boel.
In die constellatie kan bisschop Strickland, wat ook moge gebeuren, alleen winnen- en Bergoglio en kard. Cupich alleen maar verliezen.
Voor de vele homo-georiênteerde bisschoppen, die van oudsher niet dapper zijn, en die zwijgen, is de belabberde aanblik nog desastreuzer.
Sub tuum praesidium

Anoniem zei


Breaking!
Bisschop Joseph Strickland von Tyler (Texas- USA) heeft op 12 september een nieuwe "herdersbrief" via de website van zijn bisdom gepubliceerd.
In de laatste maanden vpubliceert hij veelvulgig "brieven" en "herderbrieven" over de katholieke geloofsleer , bestemd voor de gelovigen, en met geweldig veel weerklank bij de rooms-katholieke gelovigen in de USA en ver daarrond.
De jongste brief van 12 september 2023 heeft het in zich:

(duitse vertaling bij de website www.kath.net)
https://www.kath.net/news/82513

Bisschop Strickland schrijft onomwonden dat bij de komende "Synode over de synodaliteit" de LGBTQ-lobby der bisschoppen zich warm loopt om met het katholiek geloof niet te verenigende veranderingen in te voeren.
Meer bepaald: ZE Bisschop Strickland citeert de rooms-katholieke leer aangaande de sacramenten, onderlegt die leer met de ondubbelzinnige uitspraken van Onze Heer Jezus en trekt dan glaklaar de conclusie:
"Het uitreiken van de Hl. Communie aan personen, die homosexuele neigingen hebben en als dusdanig in de praktijk omzette, zonder bekennen van schuld en zonder diepe rouw met voortaan weglaten van deze zware zonde, is in de rooms-katholieke kerk niet mogelijk"

Bingo!
Daarmee geeft ZE bisschop Strickland zeer moedig en dapper onbevreesd de leer van de rooms-katholieke kerk weer.
De linkse en LGBTQ-lobby zal wel tieren en janken.
En in domus Santa Marta zal dat ook wel rancuneus bemerkt zijn.
Miles Christi

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------