BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 19 maart 2020

De Corona-hysterie is de blunder van de eeuw!

Wolfgang Wodarg: "We meten momenteel niet de incidentie van coronavirusziekten, maar de activiteit van de specialisten die ernaar zoeken."

"De paniekzaaiers moeten meteen in quarantaine geplaatst worden."





Situatie:


De virologen hebben een sensatie gecreëerd en de Chinese regering gek gemaakt. De Chinese chaos werd vervolgens internationaal opgepikt en ook de politici in Europa zijn de virologen blind achterna gelopen. Politici hebben de mensen opzettelijk bang gemaakt. Het was en is regelrechte psychologische terreur!

Het is ronduit schandalig dat men de mensen het werken onmogelijk maakt. Het is ronduit schandalig dat men de grenzen sluit en de bewegingsvrijheid van de mensen beperkt. Het is totaal onaanvaardbaar, dat men de mensen huisarrest geeft zonder enige vorm van proces!

Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van beweging, de godsdienstvrijheid wordt zomaar aan de kant geveegd. De claim dat mensen boven 80 jaar geen toegang zullen krijgen tot zorg is ronduit fascistisch. Griep is altijd gevaarlijk, maar deze griep is niet per se gevaarlijker dan de griep van vorig jaar.


De Keizer zonder kleren


De Corona-hysterie is een hype geworden waar men niet meer rationeel mee omgaat.


Vragen blijven onbeantwoord:

1. Hoe weten we dat het Corona-virus überhaupt gevaarlijk is?
2. Hoe zat dat vroeger?
3. Hoe was het vorig jaar?
4. Hebben we dit vorig jaar ook niet gehad? [Ja dus!]
5. Is dit eigenlijk wel iets nieuws?

Al deze vragen blijven onbeantwoord.


De Keizer is naakt!


Rondreizende kleermakers
beschikken over een stof die alleen zichtbaar is voor 'slimme mensen'. In werkelijkheid zijn het natuurlijk oplichters, want zo'n stof bestaat niet. Maar, niemand zal durven erkennen dat hij of zij de stof niet ziet - uit angst voor dom uitgemaakt te worden.

De rondreizende kleermakers voeren een fantastische pantomime op en trekken de keizer het kleed aan dat alleen gezien kan worden door 'slimme mensen'. De keizer aarzelt even, want hij ziet zélf zijn eigen kleed niet, maar door de verrukte kreten van zijn kleermakers gaat hij er zelf ook in geloven, zeker als ook de eerste minister zegt dat het kleed hem prachtig staat! De keizer waant zich in peperdure kleren en hij wil natuurlijk niet dat mensen denken dat hij dom is. Hij vertoont zich dus aan zijn hovelingen en ook zij, bevreesd voor zijn woede-uitbarstingen, prijzen zijn nieuwe kleren de hemel in en loven zijn uitgekiende smaak.

Zodoende besluit de keizer zich te vertonen aan het hele volk. Fier flaneert hij in de optocht, geheel naakt, terwijl het volk omvalt van verbazing, angst en plaatsvervangende schaamte, totdat een kind in het publiek roept: "Hee, kijk, de keizer loopt in zijn blootje!" Iedereen houdt de adem in voor de toorn van de vorst, maar plots wordt zijn kreet beantwoord. "Hij heeft gelijk! Hij loopt in zijn blootje!"


Winston Churchill zei in 1910:


Our theory, which we have often put forward, is that experts ought to be on tap and not on top. We have had during our career a long and intimate knowledge of experts, most interesting men in their own speciality to which they have devoted themselves with great industry and zeal. But outside this special knowledge they are generally as foolish and ignorant as any person one could pick up in the street, with no broad knowledge of society or the general principles of legislation.


Conclusie


De Corona-hysterie is één groot fiasco. Er worden beslissingen genomen zonder betrouwbare gegevens. 

In Europa stort de economie in elkaar en mensenrechten worden aan de kant geschoven!

Viroloog Marc Van Ranst en zijn team zouden best meteen hun koffers pakken.

De hele Belgische regering moet meteen ontslag nemen en het parlement moet ontbonden worden. Nieuwe verkiezingen moeten onmiddellijk worden uitgeschreven!
 


En als kers op de taart hebben de internationale financiers ook nog de beurzen en de olieprijzen opzettelijk laten crashen om werkloosheid te creëren en Donald Trump te treffen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Tijdelijke overbelasting van ziekenhuizen is geen nieuw fenomeen. De kern van de zaak is: als de case fatality rate (ratio) van dit specifieke virus 0,1% is, zijn er 11 000 mensen (vooral verzwakte mensen) die hieraan zouden overlijden in het scenario dat iedereen in België geïnfecteerd zou worden. Indien 1 op 10 geïnfecteerd wordt, dan is absolute mortaliteit 1000 doden. We kennen de case fatality rate gewoon niet. Die is alleszins niet torenhoog voor COVID-19 en zeker veel lager dan 1%. Immers, screening is beperkt en dus zijn de mortaliteitsdata een enorme overschatting. Heeft het zin dit virus trachten tegen te houden? Dit is een gevaarlijk virus maar zeker niet de Spaanse griep.
Hoeveel mensen zijn dit jaar aan influenza gestorven? Het aantal doden door COVID-19 is nu nog zeer laag en een ernstig griepseizoen veroorzaakt honderden en duizenden doden in dit land.
De globale activiteit in de Belgische ziekenhuizen is nu nog laag, alles werd afgebouwd. Je bent voor maanden vertrokken. In hoeveel gevallen van griep of griepaal syndroom is er normaal een exacte serologische of moleculaire diagnose? Memento mori. Stop de illusie dat we alles in handen hebben. Stop de toren van Babylon. Misschien een gelegenheid om aan de 4 laatste dingen te denken.

Anoniem zei

Het grote probleem is het testen, en meer bepaald het aantal tests dat uitgevoerd wordt.

In Belgie: Indien de patiënt MILDE SYMPTOMEN VERTOONT => de patiënt wordt thuis geïsoleerd tot de
symptomen volledig verdwenen zijn. GEEN TEST

Indien de situatie verergerd, en de huisarts hospitalisatie noodzakelijk acht => hospitalisatie waar de patient getest wordt.

Indien een zorgverlener (hoge-risco groep) respiratoire symptomen EN koorts vertoont: TEST

Dus alleen de doodzieken en hoge risico mensen die ook doodziek zijn worden getest.

De statistiekjes omtrent streftecijfers zijn daarom totaal nutteloos, want alleen diegenen die al serieus ziek zijn, worden getest.

In al de statistiekjes ontbreekt de belangrijkste groep; zij die de dokter opbellen met griepsymptomen en die weer genezen.

Echter, van die groep zal je niet weten of ze Covid-19 hadden of 'gewoon griep'. (wat het verschil ook moge zijn)

Om inzicht te krijgen in dit probleem kunnen we ons verlaten op goede cijfers uit VS omtrent seizoensgriep;

Het varieert per jaar,
Seizoen 2010-2011 is vrij typisch;
21.000.000 vertonen symptomen
10.000.000 gaan naar de dokter
290.000 worden gehositaliseerd
37.000 doden.

Seizoen 2017-2018
45.000.000 vertonen symptomen
21.000.000 gaan naar de dokter
810.000 worden gehositaliseerd
61.000 doden.

0.1% van mensen met symptomen sterft
7.5% van gehospitaliseerden sterft

---

Terug naar Covid-19 in Belgie

Voorlopig sterft 15% van de gehospitaliseerden (zie hierboven - zij die getest worden) Dit cijfer zal wel dalen naarmate de gehospitaliseerden ook de tijd gehad hebben te genezen.

Dan denk ik dat we wel dichtbij het sterftecijfers van gewone seizoensgriep (uit de VS) zitten. (7.5%)

Wat is dan het probleem? Wat is het doel van de lockdown? Wat vertellen ze je niet? Wat is de doelstelling?

The Guardian Angel zei

Wij zijn er om een boodschap van Hoop te brengen, niet om mensen in een psychologische crisis te storten.

164 patiënten liggen op intensieve zorg, dat zijn er 34 meer dan gisteren. 114 patiënten worden beademd, dat is een stijging van 26. In totaal zijn in België nu 2257 mensen besmet met het virus. 204 patiënten zijn ontslagen uit het ziekenhuis.

Er liggen 164 patiënten op intensieve zorgen, maar er zijn 1900 bedden met beademing op intensieve zorgen beschikbaar en die capaciteit kan nog worden uitgebreid.

In feite zijn er méér bedden beschikbaar dan positief geteste corona-gevallen.

Honderden mensen die in het ziekenhuis lagen, zijn genezen. Duizenden mensen met corona-infecties die niet in het ziekenhuis zijn geweest, zijn ook al genezen.

We moeten er rekening mee houden dat van de patiënten die op intensieve zorgen liggen er een 13% tegen morgen zullen overlijden. Morgen zullen er dat meer dan 20 zijn.

Wij bidden voor het zieleheil van de overleden en wij bidden voor een goede dood voor hen die gaan overlijden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------