zaterdag 19 mei 2018

Het failliet van de post-conciliaire bastaardkerk in ChiliAlle 34 Chileense bisschoppen hebben hun ontslag bij Bergoglio ingediend.

De aanleiding is het misbruikschandaal binnen de Katholieke Kerk in Chili.

In plaats van zelf enige verantwoordelijkheid op te nemen in deze zaak
laat Bergoglio alle koppen rollen om zijn eigen hachje te redden.

Een ware 'herder' die Bergoglio!
 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Deze groepsfoto van het collectief chileense bisschoppen als prutsers bij de bestrijding van het seksueel misbruik in de kerk, tesamen met de opperprutser Bergoglio, in het wit gekleed, is niet meer of minder als het overlijdensdocument van het Tweede Vaticaans Concilie.

1. Het chileense episcopaat, half-en-half met bevrijdingstheologie en andere linkse stromingen flirtend, tegelijkertijd aan geestelijke inhoud zwak, uiterst laf, uiterst koest onder het Pinochetregime, eveneens zeer koest achteraf, is in het kader van totaal verlies van zijn verstand door syncretisme (samensmelting met heidense godsdiensten) en apostasie (geloofsafval) helemaal zot geworden.

Uitert berucht en afschuwelijk om te zien de "bisschopswijding" in heidens ritueel:
op 17.01.2015 werd in Arica(Chili) "bisschop" Milagros Sala gewijd door een Inka-priester, die hierbij de oden Pachamama (Aarde), Tata Inti (Zon) en Mallen (Berggeesten) aanriep;
de Inka-priester droeg in zijn rugzak daarom ook cocabladeren, zakkjes met rijst en met plantzaad en 2 flessen met (a) water en (b) brandewijn mee.
Een extra bloemenkrans werd omgehangen bij bisschop M.Atisha en bisschop Cristian Contreras.
Goed geweten in het vaticaan: de pauselijke nuntius Ivo Scapalo was zelf aanwezig, zoals ook kardinaal Erruzati (ook C9-kardinaal...)
Dit is één grote bende geloofsafvalligen en heiden, die de sacramenten perverteren.
De chileense bisschoppen doen qua geloofsafval voor de grote ketter Bergoglio niet onder.
Het roomskatholiek geloof door de vleeswolf gedraaid.

skgnews.com/2015/dialog-kultur-i-religij-v-latinskoji-americke/

www.gloria.tv/article/9bU9mxtdMUGa1n8JDmpcdiiFc

mileschristi.blogspot.com

https://www.youtube.com/watch?v=UyLWfmAqN84

Anoniem zei

(Vervolg)

2. Het hier afgebeelde chileense episcopaat heeft natuurlijk en wel gewild geprutst, gedoofpot en bedrogen en tegengesparteld bij seksueel misbruik in de kerk;
de chilenen hebben 2005 toen het schandaal om Karadima explodeerde, echter wel harder doorgegrepen als 2005-2006 éne Jorge Bergoglio, destijds kardinaal en aartsbisschop van Buenos Aires (Argentiniê) in het niet mindr beruchte geval Julio Cesar Grassi.
Integendeel, Bergoglio probeerde tot 2011 nog om Grassi vrij te krijgen, en wel ook nog na misbruik aan kinderen onder 14 jaar.

Het geval Karadima in Chile is daarentegen voor het grootste deel een homofielenvendetta:
Kard. Medina (Chile) kommenteerde reeds bij het begin van het geval Karadima, dat "het hier toch om homofilie ging- met 17 jaar is men toch oud genoeg om zulke zaken in te schatten".
De vroegere kardinaal-staatssecretaris Bertone zei dat eveneens, waarbij de verregaande correllatie tussen pedofilie tov. jongens/ephebofilie/homofilie) wilde stormen van verontwaardiging bij de roze broeders uitlokte (anderzijds statistisch ook in de belgische kerk zo vgevonden wordt).

De roze maffia in het vaticaan heeft die 2 kardinalen ook koudgesteld.

Deze groepsfoto toont indrukwekkend het spiritueel en moreel verval van de romeinse winkel.
De chileense bisschoppen zijn overigens niet dom:
ze hebben voorgesteld om collectief de schuld op zich te nemen en simuleren tenminste inzicht en moed, zij het ook zeer laat.
De geheimdiensten in Chili en Argentiniê zijn uiterst goed geînformeerd, en de pers daar natuurlijk ook.
De oudste bisschop v.d. Roomskatholieke Kerk, Z.E. Msgr. Bischop Pineda, is eng verwant met de huidige chileense president Pineda; en President Macri van Argentiniê staat bij Bergolio zeer slecht aangeschreven (en natuurlijk is de woedepreek van Bergoglio 2006 bei het Te Deum tov. president Nestor Kirchner bij de politiekers daar niet vergeten).

"Who am I to judge?":
inderdaad, Jorge Bergoglio is wel de minst geschikte persoon om deze problematiek te beoordelen:
ketters tot over de oren, plat-peronistisch schreeuwend, tot over de oren in seksschandalen in zijn directe omgeving en steeds weer flirtend met de homotijdsgeest.
Een echt product van de Sankt-Gallenmafia.
De Vliegenmeppers kunnen weer actief worden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer