woensdag 10 februari 2016

Netanyahu wil hek rond heel Israël "om wilde beesten buiten te houden"

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft gezworen dat hij een 4.5 meter hoog hek rond heel Israël zal bouwen. Netanyahu stelt dat het land "zich moet beschermen tegen wilde beesten". Daarmee doelt hij op zowel de Palestijnen als mensen uit de naburige Arabische landen.

Bron: De Morgen

Link:

http://www.demorgen.be/buitenland/netanyahu-wil-hek-rond-heel-israel-om-wilde-beesten-buiten-te-houden-bb7f534a/De Israëlische premier Benjamin Netanyahu doelt daarmee niet op "zowel de Palestijnen als mensen uit de naburige Arabische landen", maar hij doelt daarmee op alle niet-joden/niet-Talmoedisten.

Dit staat zo meermaals in de Talmoed waar Roger Burggraeve zo een fan van is!

Link naar enkele Talmoedische uitspraken:
 

http://israelieten.nl/talmoed/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik moest eigenlijk een beetje lachen. Het is zo een typische Netanyahu overdrijving. Dat hij maar eerst de Hamas tunnels opdoekt, eer hij met hekken begint te sukkelen. En dat hij het hek maar wat hoger maakt. Niet vegeten dat vooral Russen bijzonder goed zijn in het polstokspringen.

En hekken hebben altijd poorten. Daar mag belasting betaald worden. Joden zijn zo stom nog niet.

En voor zover de link naar de talmoedistische uitleg verwijst. Dat is een islamtische website. Je moet Joodse referenties geven;

Hier een extract dat Jezus uitscheld

Waarschuwing - extreme blasfemie.

'' Yashu '(denigrerend voor' Jezus ') is in de hel en wordt gekookt in hete uitwerpselen. "(Gittin 57a)
[ 'Yashu' is een acroniem voor de Joodse vloek, 'Moge zijn (Jezus) naam voor eeuwig worden weggevaagd.']
* Yashu (Jezus) was seksueel immoreel en aanbad een baksteen. "(Sanhedrin 107b)
* "Yashu (Jezus) werd afgesneden van het Joodse volk voor zijn boosheid en weigerde zich te bekeren." (Sota 47a)
* "Miriam de kapster had seks met veel mannen." (Sjabbat 104b, Hebreeuwse Editie)
* "Zij die de afstammeling is van prinsen en gouverneurs(de maagd Maria) speelde de hoer met timmermannen." (Sanhedrin 106a)
* "Christenen die de Talmoed verwerpen zullen naar de hel gaan en daar gestraft worden voor alle generaties. '(Rosj Hasjana 17a)

Gelukkig voor Danneels en Burggraeve die dus niet naar de hel zullen.

En voor de duidelijkheid: Het Nieuwe Testament is ouder dan het Oude Testament. De Joden hadden geen boek met het ‘Oude Testament’, het was een mondelinge traditie. Het Oude Testament is op initiatief van Christenen neergepend.


Waar Danneels de Christo-Judeo Traditie gezien heft mag joost weten.

Voor de Jood heeft de Talmoed precedent over alles.

Anoniem zei

En om nog maar eens over de geheimen van Fatima te beginnen en de weigering van het Vaticaan Rusland te consacreren en de haat van Rusland en de bedreiging die Poetin vormt.

Joden hebben hun handen vol met Poetin.

In 2007 eiste Richard Holbrooke…

Eerst even over Richard Holbrooke uitweiden;

Werkte in Vietnam in speciale cel die de post-oorlog plande – (adivseerde voor napalm, heel veel napalm)

Raadgever aan het joodse geopolitiek tijdschrift ‘foreign Policy’. Tegelijkertijd presidentieel raadgever en werkte voor het ‘Peace Corps’ in Marokko die de Amerikaanse buitenlandse politiek in Marokko implementeerde – zich bemoeien met de troonsopvolging – Marokko is nu een republiek.

Als adviseur voor president Carter kon hij Averell Harriman als zijn mentor noemen. Harriman had indertijd het nodige geld geleverd om Hitler aan de macht te brengen.

Als vice minister van Binnenlandse zaken heeft hij de Amerikaanse buitenlandse politiek in Oost Timor toegepast – Revolutie

Werd Directeur bij Lehman Brothers

Werd ambassadeur in Duitsland tijdens de unificatie in de jaren 90.

Terug in Washington begint hij zich met de Balkan te bemoeien; gevolg Kosovo Oorlog: zie hieronder voor de nasleep van dit verhaal.

Heeft zich met Irak bemoeit. Hij had problemen met Saddam, zoals hij in zijn VN rapport schreef;. Een paar jaar later was Saddam dood.

Kwam op TV zeggen (CNN interview) in 2007 dat hij de oorlog in Zuid-Osetie tussen Rusland en Georgie voorspeld had.

Verder was hij adviseur voor HIV/AIDS in Afrika – Adviseur voor al Gore –en diens gloeilampen.

De lijst banken waar hij in de raad van bestuur zat, is niet te tellen.

En hij was directeur van de Council for Foreign Relations, Trilateral Commission en Bilderberg.

Richard Holbrooke - (een jood die zijn naam van Richard Moos veranderd heeft)

Die dus.

NU – WAT IS ZIJN PROBLEEM MET POETIN?

In 2007 schreef hij in de Washington Post dat “Moslims in Kosovo zich onafhankelijk van Servië moeten verklaren – en de Russische bedreiging negeren.”

Een week later flipte hij totaal door omdat bleek dat ijskoele Poetin niet eens met zijn ogen geknipperd had toen hij het hoorde van het Amerikaanse plan voor een nieuwe oorlog in Kosovo. Op de Council for Foreign Relations dikte Holbrooke de bedreiging aan; “Er is een kans dat Servië troepen naar Kosovo gaat sturen.” (waren dus revolutie aan het plannen)

New World Order joden als Holbrooke vormen een wereldregering. Deze lieden willen niet dat piepjonge landen zich ontwikkelen en in de weg staan van de macht van de NWO.

Servië (en Moskou) hebben het meer dan duidelijk gemaakt dat ze een overname van Kosovo door Moslims “niet zullen accepteren”. (dat is een oorlogsverklaring aan iedereen die het toch wil proberen) Omdat een onafhankelijk Kosovo de Europese Unie en haar Joodse Centrale Bank controle over de Balkan zou geven.

Dus wat doet meester-strategist Poetin?

Hij regelt met Griekse Eerste Minister Costas Karamanlis, om de plannen met de geplande Gazprom oliepijplijn (South Stream) te veranderen en die pijplijn te herleggen door Servië, langs Kosovo heen, naar Griekenland – om zo de EU van olie te voorzien. Maar zonder bemoeienis van Kosovo.

De tegenzet van de EU was om Bulgarije onder druk te zetten, en Gazprom heeft nu de pijplijn opnieuw moeten verleggen via Turkije. Maar de oorlog in Oekraïne en de grote mond van Erdogan hebben het project verder uitgesteld.

Je zit hoe Europa, landen waar die pijplijn doorheen gaat lopen in de Europese Unie wil opnemen. Maar Rusland verlegd de pijplijn de hele tijd om dat te voorkomen.

De EU is toeschouwer in de wijze waarop Rusland infrastructuur in Europa bouwt. De wijze waarop de EU keer op keer erin faalt Poetin met zijn ogen te doen knipperen.

De manier dat Richard Holbrooke zijn hele carrière lang geijverd heeft te voorkomen dat Rusland kleine landjes zou ontwikkelen, toont hoe zeer die lui Rusland haten. Omdat Rusland het enigste christelijke land ter wereld is. Vandaar ook dat de joden in het Vaticaan Rusland niet aan het H. Hart van Maria willen consacreren.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer