zaterdag 20 februari 2016

Intussen op Antarctica...

Patriarch Kirill tussen de pinguïns (18-2-2016)
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik moest nog denken; Kirill heeft een document opgesteld, dat hij door Bergoglio heeft laten tekenen, toen had Kirill een ontmoeting met Castro, en toen naar Antarctica naar de pinguïns. De PR van Kirill doet het goed.

Ondertussen heeft Bergoglio dat document ondertekend, toen had Bergoglio ruzie met die fans die hem de menigte introkken, toen had Bergoglio ruzie met Donald Trump. De PR van Bergoglio laat veel te wensen over.

Maar, wat opvalt is hoe hard Bergoglio tegen de VS inramt; alles wat Bergoglio in de laatste paar weken gedaan heeft, is het afkraken van zijn Amerikaanse opdrachtgevers en rentmeesters, alsof Bergoglio hen wil overtuigen te eisen dat hij zijn ontslag indient.

Het ontslag van Bergoglio is inderdaad reeds door de goed geïnformeerde vaticanisten voorspeld. Misschien dat Bergoglio inderdaad de scene aan het zetten is om zijn ontslag in te kunnen dienen.

Anoniem zei

Door tegen Trump in te druisen, druist Bergoglio ook tegen de zionisten in, Rockefeller voorop. Niet onderschatten welke gevolgen dit zal hebben. Kirill houdt zich op afstand, en laat die anderen onder elkaar vechten.

Wat Kirill doet is het uitvoeren van vlijmscherpe Russische geopolitiek, maar doet het op esthetische wijze.

Is het je nog niet opgevallen hoe mooi de woordvoersters van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zijn, die op de VN en elders Turkije en de rest van de internationale gemeenschap de les lezen.

Om maar stil te zwijgen over Natalia Poklonskaya, de procureur-generaal in de Krim die in 2014 tot internet sensatie en sekssymbool verheven werd toen ze op spectaculaire wijze haar ontslag indiende als procureur-generaal van Oekraïne, omdat ze “verlegen was in een land te wonen dat geleid wordt door fascisten”, waarop Poetin haar tot procureur-generaal van het ‘geannexeerde’ Krim aanstelde, samen met een promotie in militaire rang en een paar politieke snoepjobjes in de marge van de Duma.

Stond Guy Verhofstadt daar met een mond vol kromme tanden, bovenop de barricades in Kiev toen hij verklaarde dat de Oekraïense revolutie “Westerse waarden vertegenwoordigt”.

Typisch he, zitten oversekste westerse politci te kwijlen en vallen over eigen voeten om een goede indruk op mooie meisjes te maken en dan haalt ze keihard uit en herinnert ze het westen aan haar eigen waarden en wetten. Oouch.

Kirill doet iets soortgelijks door met de pinguïns te praten. Vlijmscherpe geopolitiek, maar op esthetische wijze.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer