zondag 21 februari 2016

De vuilgebekte Bergoglio loog over de pil, de nonnen en paus Paulus VI!

“Paul VI, a great man, in a difficult situation in Africa, permitted nuns to use contraceptives in cases of rape,” Bergoglio said. 

Paulus VI heeft nooit toestemming gegeven aan nonnen om de pil te gebruiken, wanneer ze in Congo gevaar lopen...

"It’s not an urban legend, it’s a LIE: Paul VI did NOT give permission to nuns to use contraceptives."


Link:


http://wdtprs.com/blog/2016/02/its-not-an-urban-legend-its-a-lie-paul-vi-did-not-give-permission-to-nuns-to-use-contraceptives/


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zal daarom zijn dat hij opgeroepen heeft de doodstraf wereldwijd af te schaffen.

Hij wil dat iedereen de doodstraf afschaft om zijn eigen vel te redden. Want zeg nu eerlijk, het aantal mensen dat hem dood wil begint aan te dikken. De hoeveelheid vuiligheid begint zich op te stapelen, en begint op een vuilnisman staking in Napels te lijken.


Het vreemde in zijn denkwijze is dat hij de doodstraf wil afschaffen voor zowel "schuldigen als onschuldigen". Verbaasd???? Verdwaasd????? Ik in ieder geval wel.

Voor zover ik het begrijp worden alleen schuldigen ter dood veroordeeld. Het zou kunnen dat je niet akkoord gaat met de wetten in het land waar de doodstraf uitgevoerd wordt, maar volgens de wetten van dat land is de ter dood veroordeelde altijd schuldig.

Dan waarom denkt hij dat er een doodstraf voor onschuldigen zou bestaan?

Gaat hij abortus afschaffen?

Abortus voor verkrachte nonnen zal wel mogen.

Een tweede vreemde zaak is dat 94 landen wereldwijd de doodstraf nog steeds in het wetboek hebben en dat 37 de doodstraf nog steeds effectief uitoefenen.

Het zou kunnen dat de dwaze opmerking van Bergoglio tegen de V.S. bedoeld is, maar spijtig genoeg voor de poging tot stoot onder gordel is de overgrote meerderheid van landen waar de doodstraf uitgevoerd wordt islamitisch.

Deze landen kennen ook de doodstraf voor apostasie. En opeens wordt Bergoglio heel ongerust.

Anoniem zei

Je moet de zweep al hard doen knallen om Google hard genoeg te doen zoeken om een verhaal over een verkrachte non in Congo te vinden.

Een verhaal over nonnen die in 1960 verkracht zouden zijn, terug naar België gevlogen zijn, en van hun geloftes ontheven zijn en de baby’s gebaard hebben.

Een verhaal waar dezelfde nonnen terug naar België gevlogen zijn, en abortus ondergaan hebben.

Kijk he. Het concilie moest er nog komen, en geen van beide verhalen lijkt in het geringste plausibel.


Omdat verkrachte nonnen in het algemeen het kind baren, en voor adoptie opgeven als ze binnen het klooster willen blijven, ofwel, indien dit mogelijk zou zijn, het kind buiten het klooster zelf op te voeden. Zie het verhaal van de Italiaanse priester die een paar jaar geleden een Congolese non verkracht heeft. Hoe het dubbeltje rollen kan.

Vooral niet omdat ik alleen resultaten in de New York Times gevonden heb. Die joden hebben wel vaker fantastische verbeelding.

Voor zover de contraceptie voor nonnen gaat om te voorkomen zwanger te worden; ook weer vrij onmogelijk want

Ten eerste omwille van een chronologisch probleem tussen de verkiezing van Paulus vi en de onrust in Congo.

Ten tweede omwille van een chronologisch probleem in de ontwikkeling van de Pil.

De eerste De Pil is pas in 1961 op de markt gekomen en werd uitsluitend voor de behandeling van gynaecologische aandoeningen voorgeschreven, niet voor contraceptief gebruik. De neveneffecten waren ook niet te onderschatten, want de gebruikers konden op trombose, hartaanval en hoge bloeddruk rekenen.

Men heeft pas een betrouwbare contraceptieve pil in het begin van de jaren 70 kunnen ontwikkelen en dat was veel te laat voor de nonnen in Congo. Ook al was de idee voor de Pil in België totaal onaanvaardbaar en "obseen".

Paulus vi heeft voor zij die twijfelden aan de mogelijkheid dat contraceptieven aanvaardbaar konden worden Humanae Vitae (1986) geschreven. Roma locuata est, causa finita est.

Zelfs de wereldberoemde Vlaamse gynaecoloog Ferdinand Peeters heeft geprobeerd en heeft zich - publiekelijk tenminste - bij de positie van de Kerk neergelegd, maar wordt tegenwoordig toch de godfather van de contraceptieve pil genoemd. In ieder geval, naast de uitvinding van Witloof, de Big Bang, en de rolschaats, een van de minder illustere Vlaamse uitvindingen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer