maandag 8 juni 2015

Apostolisch Commissaris, en vriend van Bergoglio, 'pater' Fidenzio Volpi, beter bekend als de 'Gesel van de Franciscanen van de Immaculata', is niet meer...

Volgens het bericht zou 'pater' Volpi
naar het 'Huis van de Vader' zijn "teruggekeerd".

In het kader van "Who am I to judge",
en na alles wat er is gebeurd,
lijkt het ons een beetje voorbarig,
om 'pater' Volpi zomaar de hemel in te prijzen.

1 opmerking:

Anoniem zei

De grote vraag is nauurlijk wie de "Padre" hier is.

Maar geen grote zorgen!
Op 15 Mei 2015 verscheen op een informatiewebsite die de modernisten in de orde en bijzonder dit commissariaat zeer genegen is, een melding dat "P. Volpi, die een kleine ongesteldheid heeft gehad, beste groeten aan alle vrienden laat uitrichten en dankt voor de blijken van sympathie in deze tijden, en dat hij vraagt te bidden voor de bekering van hen die menen zijn tegenstanders te zijn".(sic)

Dat was een antwoord op de melding van 2 meestal zeer goed geînformeerde websites op 7 mei 2015, dat P. Volpi op 29 april zwaar ziek geworden was, gereanimeerd en met een ambulance direct in het ziekenhuis gebracht, waar hij in sterven zou liggen.

Dat de officiêle en gecensureerde homepage van de Franciskanen der Immacollata dit belangrijk nieuws nu 17 dagen veerzwijgt, is toch merkwaardig.
Dat de zware ziektetoestand zo verzwegen wordt, eveneens;
De "kleine ongesteldheid" van P. Volpi was inderdaad een grote hersenbloeding en hij leed na de reanimatie aan zwaarste doorbloedingsstoornissen van de hersenen.
Hoe hij als beginnend hersendode dan nog 4 langere zinnen kon zeggen voor zijn vrienden en tegenstanders, is een echt geneeskundig raadsel.
De dood van P. Volpi op 7 Juni 2015 is inderdaad een zeer goede aanduiding voor het waarheidsgehalte en de serieuziteit van de blogs "TheEponymousFlower.blogspot" en die "Cuccia del Mastino"do (dat zijn toch formidabele honden!).
En de modernisten die deze orde terroriseren, schijnen (en nog veel meer als "schijnen") hier geweldig gelogen te hebben.
Dat kennen we zeer goed uit Vlaanderen: liegen, bedriegen, doofpotten, geen commentaar geven, vergoelijken,....
Onze Heer Jezus Christus is echter de Weg, de Waarheid en het Leven;
niet de leugen, niet de bedriegerij, niet het schijnheilig theater, niet de ganse rommel en prietpraat (om van de onappetijtelijke praktijken) van de bende in Brugge en in Leuven te zwijgen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer