woensdag 1 mei 2013

In de recente aanslagen in Boston (USA) is de 8-jarige Katholieke jongen, Martin Richard, om het leven gekomen. Toen de jongen stervend op de grond lag en Katholieke priesters hem de Laatste Sacramenten wilden toedienen, werd hen dit door politieagenten verhinderd. De jongen had net de week voordien zijn Eerste Communie gedaan.


 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat heet "The Land of the Free".

Onlangs was er in Sacramento, Californië, een baby van 5-maanden in het ziekenhuis. De baby vertoonde griep symptomen en de zuster gaf hem hiervoor grote hoeveelheden antibiotica, zonder de dokter te informeren. Toen de dokter beslist had dat de baby van 5-maanden open-hart chirurgie nodig had, zijn de ouders, ontevreden met de dokter en ongerust dat het kind vergiftigd werd door de hoeveelheid antibiotica, naar een ander ziekenhuis gegaan voor een tweede opinie. Deze tweede dokter zei dat er niets mis was baby en adviseerde dat ze met zijn allen beter naar huis gingen wat de ouders dan ook gedaan hebben.

De dag erop later belt de politie samen met de kinderbescherming aan bij de ouders. De vader opent de deur. De vader vraagt of ze een huiszoekingsbevel hebben. Als antwoord wordt deze door de politie op de grond gegooid, gehandboeid, zijn huissleutels afgepakt, waarna ze de politie het huis binnengingen met de hand op hun pistool.

Nog steeds met de hand op hun pistool eisen ze van de moeder: "I'm going to grab your baby, and don't resist and don't fight me..." en 'ontvoeren' het kind.

Een week later was de 'situatie' ‘genormaliseerd’ met het vonnis van een rechter die beslist had dat de baby naar een ander ziekenhuis 200km verderop overgeplaatst werd. De ouders mochten hun baby in dit ziekenhuis bezoeken terwijl de 'situatie' onder toezicht van kinderbescherming blijft.

Er mankeren vele details aan dit verhaal, maar wat wel zeker is is dat wanneer een bureaucraat meent te weten dat er ergens een wet toegepast moet worden, hij er niet voor terug deint geweld te gebruiken om die wet toe te passen, zonder beroep te doen op gezond verstand. Een tweede ding is ook zeker, ouders mogen hun eigen kinderen niet meer opvoeden, en de bureaucraten weten het beter. Een derde ding is ook zeker, in de VS worden de burgers als dieren behandeld. Kinderbeschermingsdiensten waren ook te snel om de assistentie van de politie te vragen, en de politie was te snel de vader als terrorist te behandelen.

Volg de ontwikkelingen op http://foxnewsinsider.com/2013/04/30/police-take-baby-away-family-wanted-second-medical-opinion

Anoniem zei

De Kesel heeft zich lange tijd stilgehouden. Nu dat hij die stilte verbroken heeft, moet hij zich ook eens goed laten gelden. De zinloosheid van zijn uiteenzetting is fenomenaal. Op zich een prestatie.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer