BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 30 april 2020

"COVID-19-patiënten worden vermoord door hen aan de beademingstoestellen te hangen waardoor er onherstelbare schade aan de longen wordt veroorzaakt"

"It's a horror movie. Not because of the disease, but the way it is being handled."

"Het is een horrorfilm. Niet vanwege de ziekte, maar door de manier waarop ermee wordt omgegaan."





Engels

Sara said COVID-19 patients are placed on ventilators rather than less invasive CPAP or BiPAP machines due to fears about the virus spreading. She explained: "The ventilators have high pressure, which then causes barotrauma, it causes trauma to the lungs".

'People are sick, but they don't have to stay sick. They are killing them, they are not helping them,' added the friend in the video posted on YouTube.

'She used the word murder, that coming from a nurse who went to New York City expecting to help.

'Patients are left to rot and die — her words. People are being murdered and no one cares.'


Nederlands

Sara zei dat COVID-19-patiënten aan ventilatoren worden gehangen in plaats van aan minder invasieve CPAP- of BiPAP-machines vanwege angst voor de verspreiding van het virus. Ze legde uit: "De ventilatoren staan ​​onder hoge druk, wat vervolgens barotrauma veroorzaakt, het veroorzaakt trauma aan de longen".

"Mensen zijn ziek, maar ze hoeven niet ziek te blijven. Ze vermoorden ze, ze helpen ze niet", voegde de vriendin toe in de video op YouTube.

"Ze gebruikte het woord moord", dat afkomstig was van een verpleegster die naar New York City ging en die verwachtte daar te kunnen helpen.

"Patiënten moeten rotten en sterven" - haar woorden. "Mensen worden vermoord en het kan niemand iets schelen."

Bron: Daily Mail Online

Link:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8262351/Nurse-New-York-claims-city-killing-COVID-19-patients-putting-ventilators.html?


Barotrauma

  • Toenemende pijn in de borst en benauwdheid, gevolgd door een heftige plotselinge pijn en mogelijk bewusteloosheid
  • De getroffene geeft bloederig speeksel op en heeft een versnelde "bemoeilijkte" ademhaling
  • Blauwe verkleuring van de huid, lippen en tong
  • Pijn in de borst
  • Bij een longoverdrukbarotrauma kan een longembolie optreden waarbij een luchtbel in de hersens of longen terecht kan komen met dodelijke afloop


Ventilatoren/beademingstoestellen


Een beademingstoestel neemt de ademhaling over. Het toestel blaast een mengeling van lucht en zuurstof onder relatief hoge druk in de longen en regelt het ademhalingsritme.

Als kunstmatige beademing nodig is, wordt men onder algemene verdoving ('coma') gebracht. De arts plaatst nadien een buisje (tube) in de luchtwegen. De tube staat in verbinding met het beademingsapparaat via twee lange buizen.

Voor het 'comfort' dient men pijnstilling en verdoving toe. Occasionele bewegingen kunnen voorkomen. Tijdens de kunstmatige beademing brengt de betroffene geen geluid voort, omdat een buisje tussen de stembanden is geplaatst.



Zie ook:


"Kunstmatige beademing veroorzaakt longschade die vaak dodelijk is"

Belangrijk getuigenis van Dr. Cameron Kyle-Sidell:


"De typische - ongeziene - symptomen van stervende mensen mét corona die worden beademd, worden niet veroorzaakt door corona, maar wél door de foute manier van beademing die deze bijzondere vorm van ARDS veroorzaakt."

Bron: KAVlaanderen

Link:

http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/04/kunstmatige-beademing-veroorzaakt.html



UZ Leuven geeft foute behandeling van corona-patiënten toe


"Het is mogelijks niet zo goed dat we met relatief hoge druk beademen. We proberen daar nu anders mee om te gaan", zegt Meyfroidt.

Bron: KAVlaanderen
 
Link:
 

http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/04/breaking-uz-leuven-geeft-foute.html

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Bang zijn, en de blootstelling aan virussen elimineren, leidt tot angst, en de dood.

“Do you begin to see, then, what kind of world we are creating? It is the exact opposite of the stupid hedonistic Utopias that the old reformers imagined. A world of fear and treachery and torment, a world of trampling and being trampled upon, a world which will grow not less but more merciless as it refines itself. Progress in our world will be progress toward more pain.”
~ George Orwell, “1984” ~

De dood is onvermijdelijk. Daarom verschuil je niet van het leven, en laat nooit toe dat een tyran een ogenblik van je leven steelt. Corona op zich is niet zo gevaarlijk. Het is de reactie vanwege autocraten die gevaarlijk is. Zij zeggen dat wij ons leven moeten stopzetten. Het is de hoogste vorm van deceptie, en dient alleen om verdeeldheid te zaaien, opdat duistere doelstellingen bereikt kunnen worden.

De overheid levert geen immuunsysteem. Eén ding heeft deze crisis ons geleerd; indien je het nog niet wist; de staat levert nooit bescherming in tijden van crisis. Neen, meestal is de crisis van de hand van de staat zelf. Het zal ons eigen immuunsysteem zijn dat ons zal beschermen. Geen geneesmiddel zal ons genezen, wat dat bestaat niet, voor geen enkel corona virus. De staat loopt er alleen maar rond om verwarring, chaos, crisis en ziekte te zaaien, en dood, door incompetentie in zijn crisisbeleid. En de machtstructuren zullen altijd, en alleen maar zichzelf beschermen.

Alles wat de staat ons opdraagt om het virus te bestrijden is schadelijk voor het leven, hetgeen zijn bedoeling is. Naarmate het dodental stijgt, rijft de staat meer controle over ons leven in.

De belangijkste factor die infectie van het virus vergemakkelijkt, en genezing voorkomt, is STRESS. Er is geen belangrijkere factor die een immuunsysteem nadielig beïnvloedt dan STRESS. Wanneer we onze energie moeten aanwenden om mentale stress te verwerken, verzwakt het immuunsysteem. En wordt de deur voor het virus geopend.

Werkloosheid veroorzaakt stress. Angst veroorzaakt stress. Tekort aan geld veroorzaakt stress. Factoren zoals immunisatie met een vaccine veroorzaken stress. Honger veroorzaakt stress. Eenzame opsluiting veroorzaakt stress. Gebrek aan beweging veroorzaakt stress. Gebrek aan menselijk contact veroorzaakt stress. En de pers; de pers staat vol van hoe plezierig het niet is dat we deze stress dagelijks mogen ervaren. “Hallo Oma”.

Het dragen van mondmaskers veroorzaakt onmiddellijke stress, omdat de luchttoevoer belemmert wordt. We mogen ons gezicht niet aanraken, aldus de wijzen van de staat, maar met een masker zit je constant met je vingers aan je gezicht, om het recht te trekken. Om maar stil te zwijgen over de officiële cijfers uit New York, dat 80% van de mensen die aan Corona sterven, sterven van complicaties ten gevolge van ventilators (ARDS). De ventilator is doodsoorzaak numero uno.

Bevolkingscontrole door hogere sterfte, sterilisatie, abortus en voorbehoudsmiddelen staan al lang bovenaan de agenda van de autocratische overheden. Nu mag je er social distancing, zelf-isolatie, gedwongen vaccinatie, en stress aan toevoegen.

“De staat liegt in alle talen over goed en kwaad, en alles wat hij zegt is gelogen. En alles wat de staat heeft, is gestolen. Alles wat de staat is, is vals. De staat bijt met gestolen tanden, en de staat bijt vaak.”
~ Friedrich Nietzsche, Also Sprach Zarathustra [1896] Hoofdstuk 11, De Nieuwe Afgod.

Anoniem zei

Over REMDESIVIR (RDV) als vaccin tegen SARS-CoV-2 (Covid-19)

Het is een drug dat ontwikkelt is door Gilead Sciences; een biopharma bedrijf dat zich specialiseert in HIV, Hepatitis A, B, C.

RDV was ontwikkelt als vaccin tegen ebola. De klinische proef in Congo is vroegtijdig stopgezet, omdat één van de nevenwerkingen de dood was. Ook schade aan de lever.

Een willekeurige proef in China voor gebruik als antiviral geneesmiddel tegen SARS-CoV-2, is na twee dagen stopgezet. “De proefgroep was te klein om conclusief te zeggen dat RDV tegen Corona werkt” was het citaat. Ik lees dat als, Als je er genoeg patiënten tegenaan gooit zal er wel 1 overleven, maar als de groep te klein, gebeurt dat niet.

Ik heb gelezen dat die proef mid-april gebeurd is. Op 16 april heeft China opeens vanuit het niets 1,200 extra corona doden gerapporteerd. Ik weet niet waarom er opeens 20% doden op 1 dag bijgeteld werd. Een hertelling van de doden? Of een klinische proef die zwaar misgelopen is.

Gilead Sciences heeft haar “compassionate use program” for RDV voor gebruik in de corona crisis stopgezet. Compasionate Use betekent; een gelimititeerd gebruik van het geneesmiddel, voor extreme gevallen, voor dat het geneesmiddel gecertifieerd is. Ook zo rond midden April.

Deze laatste reden alleen is de Smoking Gun, dat het spul gevaarlijk is.

Anoniem zei

In het zeer gedegen duitse artsentijdschrift "Münchener Medizinische Wochenschrift" van 16 april 2020 ( nr. 07/Jahrgang 162, Blz. 41-49) verscheen een zeer goed en uitvoerig artikel over "Ausserklinische Beatmung"( Beademing/ventilering buiten het ziekenhuis) an de hand van Prof.Dr.Harald Schäfer, Völklingen/Saarland).
Het artikel wrd geschreven en ingereikt voor publicatie in oktober 2019, alzo nog voor het optreden van de corona-geschiedenis in Wuhan (China) en totaal neutraal.

Drie uiterst belangrijke vaststellingen:
1. Van 2005 tot 2019 is het aantal thuis en in homes beademde patienten om het 20-voudige gestegen!(Duitsland: van 1000 tot meer dan 20 000); en deze patienten worden in sterk gestegen aantal weer stationair opgenomen, met thuis niet beheersbare bronchien/longen/bloedsomloopproblemen.
Een geweldige financiêle belasting en dikwijls zonder een goed verzorgingsnetwerk en een gedegen netwerk van specialisten ter plekke.
2. Een groot deel van deze patiênten hebben een hypoxische hersenschade en een dementiesyndrom door niet goed gelukte reanimatie bij apoplexie, hartstilstand, ongevallen enz.
Chronisch beademde Patienten met COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) hebben een zeer slechte levensontevredenheid en zijn zeer depressief. Ongeveer de helft van deze patiênten drukt hun spijt uit, dat ze bij hun intensieve zorg-opname getracheotomeerd werden en daarom in verder verloop beademd worden.
Dit werpt zeer grote ethische problemen op.
Een chronisch beademde patient kost in Duitsland ongeveer 250 000 Euro per jaar, de totale kosten per jaar 3 tot 4 miljard Euro.
3. Bijzonder belangrijk is ACP: Advanced Care Planning: in uitvoerig gesprek met de patiênt en met de familie de mogelijkheden met voor- en nadelen bespreken, en een goed marsplan voor de toekomst met complicaties vastleggen.
Dat is nu juist het tegendeeel van de belgiche aanpak: daar "wordt de pijp erin gestoken zodat de pijp zeer snel uit is" en dan zeer snel geêuthanaseerd.
En alles wordt dan als "corona-dode" geteld.
Merkaardig genoeg zijn sedert de tellingen van Van Ranst de infecties met Yersinia pseudotuberculosis (vroeger ook al eens als Biowapen uitgeprobeerd), Campylobacter, Streptococcus pneumoniae en Klebsiella totaal verdwenen.
Is logisch, dat zijn namelijk bacteries en geen virussen.
Van Ranst wil zijn lockdown overigens graag nog een paar jaren lang laten duren.
Jan Jambon: het gebeurt onder Uw regering

Anoniem zei

De hysterie is intussen zo groot dat men zelfs fietspompen en drukluchtcompressors als beademingstoetellen zou willen gebruiken.
Daimler-Benz, BMW en Fiat zijn ook al op dat paard gesprongen.
Ter herinnering: in de jaren 1930-1944 deden die dat ook met vliegtuigmotoren (Daimler-Mercedes Benz voor Messrschmidt, BMW voor Focke-Wulf)

Anoniem zei

kavlaanderen.blogspot.be is werkelijk up-to-date!
Het "Deutsche Ärzteblatt" van 1 mei 2020 brengt vers van de pers een serie artikels en meldingen, die zeer veel snijdende kritiek aan de breed uitgevoerde beademing van corona-patiênten bevatten.((A 919, A920-923), A937-938)
Als notitie aan de rand: "Pneumologen en techniekers van de Universiteit van Barcelona hebben om geld te sparen (een eenvoudig machientje voor mensen met slaap-apnoe kost snel 2500 Euro) een do-it-yourself beademingsapparaat ontwikkeld "met een hogedrukcompressor, 2 druksensoren en een simpele microcontroller met een digitale display".
In de prijs niet inbegreppen: de gummibuizetjes en het masker (zeer goedkoop bij OBI te krijgen).
Serieus- het werd gepubliceerd in het "European Respiratory Journal".
Schijnt voor de meeste en vooral: voor de meest willige patiênten goed te functioneren.
Echter (en helemaal onderaan dan zeer klein en "het venijn zit in de staart"): de meeste zwaar zieke patiênten metCovid19 moeten mechanisch geventileerd worden, dwz met intubatie ("De pijp gaat erin-en dan is de pijp snel uit")
In tegenstelling tot de commentator van het Deutsche Ärzteblatt ben ik echter niet de mening, dat in zwaar zieke gevallen niet de mechanische oplossingen van de brico-centers en de bouw- en hobbymarkten ingezet worden.
Er wordt lucht in geblazen zoals in ballons; en de drukken zijn veel te hoog (zelfs de man van de universiteit Leuven gaf mij hier gelijk :-) )

ijnigx

Anoniem zei

In het Deutsche Ärzteblatt van 1 mei 2020 ( Jg. 117, Heft 18, 1. Mai 2020, S. A 937-938) verscheen een zeer goed artikel : "Richtig beatmen bei COVID-19".
De bevolking is namelijk intussen zeer goed geînformeerd over de veel te snelle intubatie en de kritiekloze invasieve machinebeademing.
De anaesthesisten en pneumologen staan staan helemaal in het kruisvuur van de kritiek.
De cijfers zijn onthutsend: 80 tot 90 % der beademde patiênten in Italiê en in New York (burgemeester Cuomo) sterben ondren bij de beademing.
Bijzonder glad en bedriegend komt dan de uitspraak van Prof. Michael Pfeifer, Regensburg, dat " VOOR ANDERE LONGZIEKTEN bewezen was, dat Intubatie met Beademing mensenlevens kan redden".
Om een beetje op de traanklieren te drukken, vertelt hij dan het verhaal van een 54-jarige man , die beademd moest werden en zo gered werd.
Dat is nu geen bewijs voor de redding van de vele duizenden "corona-zieken" alias "corona-doden" van Van Ranst.
Niet lachen: In Duitsland werd het aantal intensiefbedden van 21000 tot 32000 verhoogd, waarbij er 19000 belegen zijn en er 13000 leeg zijn (DIVI: Deutsche Interdiszipliäre Vereinigung für Intensiv- und Notfallmedizin)(27 april 2020).
Hierin lagen 2463 COVID19-Patienten, en hiervan werden 1742 beademd.
Dat is omgerekend: 20 bademde patiênten per miljoen inwoners.
Commentaar van de groene superburgemeester van Tübingen: "We redden hoogstwaarschijnlijk enige zaar zieke mensen, die dan in een paar maanden toch sterven".
Een geweldige hoax: de hele bevolking wordt opgesloten, de ganse hoax kost enorm veel geld, de economie ligt plat en in einige maanden zijn bijna laae "geredde beademde" dood.
Marc Van Rans en Steven Van Gucht hebben werkelijk fantastisch gewerkt.


S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------