BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 13 april 2020

Ben Shapiro: communistisch China heeft de wereldeconomie verwoest door samen onder één hoedje te spelen met directeur-generaal Tedros Adhanom van de WHO





De economiste Danielle DiMartino Booth ontmaskert communistisch China en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die naar de pijpen van China danst





Maar dichter bij huis is arts, viroloog en 'schoenmaker' Marc van Ranst (PVDA) ook een communist die natuurlijk hardop droomt van een lockdown a la Wuhan. Van Ranst is een regelrecht gevaar voor de democratie, de geestelijke gezondheid van de bevolking en voor de economische welvaart van België.

Het is duidelijk, dat al die gepolitiseerde, en manipuleerbare, internationale organisaties zoals de WHO te veel ongecontroleerde macht hebben, en dat het gedaan moet zijn met het tekenen van het ene verdrag na het andere waarbij systematisch de soevereiniteit van het volk wordt ondermijnd.

België moet dan ook onverwijld uit de WHO stappen. Onverwijld!

1 opmerking:

Anoniem zei

Uitspraak 16.04.2020 van Guterres, secretaris-generaal van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie):
"We moeten de coronavirus-infectie nog veel meer bestrijden en de USA moeten veel geld aan ons blijven betalen, ANDERS GAAN ER HONDERDEN Duizenden KINDEREN AAN CORONA STERVEN" (sic).

Wat een onzin!
De totnutoe bekende (en met iedere verdere onderzoeking steeds fijner vastgestelde) ratio van klinische symptomen bij infectie ligt bij 5% tot maximaal 10%; daarvan weer 5 tot 10% zwaarder zieken, en ongeveer één derde daarvan sterft door een combinatie van zware ziekten met corona.
Vanin het begin van deze "epidemie" was bij de vele duizenden doden in China en Noord-Italiê bekend, dat het virus voor jongeren, voor kinderen en zuigelingen bijna totaal ongevaarlijk is.
Dat in tegenstelling tot influenza; en juist omdat men prospectief zeer nauwgezet de morbiditeit en de mortaliteit vs. de leeftijd bestudeerd heeft, zijn die cijfers zeer betrouwbaar en "hard" (in tegenstelling tot de gummi-elastische cijfers van Van Gucht en Van Ranst).
Grof gezegd: per duizend "doden door/(beter: met) corona" is er één (1) doodkind onder 20 jaar.
De "honderden duizenden aan corona gestorven kinderen" van de WHO/Guterres korresponderen dientengevolge met "honderden millioenen corona-doden" en (mortaliteitsquotiênt geschat bij 1%) met "tientallen miljarden corona-geînfecteerden).
Bravo!
Er zijn maar 7(zeven) miljard mensen ;-)

president Trump heeft groot gelijk: voor deze "WHO" is iedere cent, laat staan iedere dollar te veel uitgegeven.
Guterres moet direct buitengesmetenworden.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------