BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 27 september 2012

De "cauda" van de H. Mis in de buitengewone vorm van de Romeinse ritus (de Leonische gebeden + Sub tuum presidium) bij het graf van de Apostel Petrus in de Clementina-kapel onder het hoofdaltaar van de Sint-Pietersbasiliek. De Traditie leeft!!!


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Deze echte ware Katholieke missen zouden niet moeten ergens verdoken onder de grond. Eigenlijk hoort dit de gewone ritus te zijn waar iedereen verplicht naar toe zou moeten gaan.

Anoniem zei

Heilige Aartsengel Michaël… wees onze bescherming tegen de boosheid en de listen van de duivel.

De dag waarop de instructie Inter Oecumenici van 26 september 1964 van de Congregatie der Riten en het Consilium tot uitvoering van de Liturgie-constitutie van Vaticanum II was en is gebleven een Dies ater, waarop ook de Leonische gebeden werden afgeschaft en de heilige Aartsengel Michael, die ons zou moeten verdedigen in de strijd en beschermen tegen de boosheid en de listen van de duivel; en die Satan en de andere boze geesten, die tot verderf van de zielen over de wereld rondgaan door de goddelijke kracht in de hel terug zou moeten verdrijven, deze heilige Aartsengel Michael werd met één pennenstreek weggestuurd door Vaticaanse liturgie-techneuten.

Bijna acht jaar later, op 29 juni 1972, moest paus Paulus VI zelf vaststellen: "Da qualche fessura sia entrato il fumo di Satana nel tempio di Dio" - ergens door een kier is de rook van Satan in de temp
el van God binnengedrongen (Insegnamento di Paulo Vl, Tomus X (1972), p.703­709).

Vijftien jaar daarna, op 24 mei 1987, sprak paus Johannes Paulus II bij het Michael-heiligdom van Gargano: “Allen zullen zich het gebed herinnen, dat tot en met enige jaren geleden aan het eind van de heilige Mis werd uitgesproken: Heilige Aartsengel Michaël, verdedig ons in de strijd”. Ik zal dit gebed zo dadelijk IN NAAM VAN DE HELE KERK herhalen.

“.. Heilige Aartsengel Michaël, verdedig ons in de strijd; wees onze bescherming tegen de boosheid en de listen van de duivel. Wij smeken ootmoedig, dat God hem zijn macht doe gevoelen. En gij, vorst van de hemelse legerscharen, drijf Satan en de andere boze geesten, die tot verderf van de zielen over de wereld rondgaan door de goddelijke kracht in de hel terug”. (paus Leo XIII).

Anoniem zei

Vatileaks: de Heilige Geest aan het werk!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------