BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 1 augustus 2020

Na de dictatuur van de Nazi's en de Communisten, nu de Corona-dictatuur


Die Corona-Demonstranten auf der Straße des 17. Juni in Berlin (1. August 2020)



















De Straße des 17. Juni is vernoemd naar de volksopstand in de DDR van 1953 en heette daarvoor Charlottenburger Chaussee. Op 17 juni 1953 kwam de arbeidersbevolking van Oost-Berlijn en andere Oost-Duitse steden in opstand tegen het communistische regime en eiste onder meer vrije verkiezingen. De opstand werd met de hulp van de Sovjet-Unie neergeslagen ten koste van enkele honderden levens.


Vreedzaam protest vandaag in Berlijn





Arrestatie van de organisatoren van de Anti-Corona-Maßnahmen-Demo

(Hoe dom kan je als overheid én politie zijn?)





Minder vreedzaam protest achteraf





Het Merkel-regime is erin geslaagd om extreem-links en -recht én het centrum met elkaar te verenigen.

Iedereen die Berlin een beetje kent, weet dat de 17.000 deelnemers van de VRT (én van de Duitse leugenpers) natuurlijk gelogen zijn. Van de Siegessäule tot aan de Brandenburger Tor is het 2,5 km. Dit wil zeggen 2.500 m x 100 mensen per strekkende meter is gelijk aan minimaal 250.000 deelnemers.

Iedereen die Berlin een beetje kent, weet dat Merkel (CDU of SED?) dit nu al verloren heeft!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De koppen der politici in Berlijn waren hoogrood van woede.
De berlijnse politie moest ten koste wat het wou alles minimeren: eerst telde de politie 15000 demonstranten, maar toen de luchtfoto's gepubliceerd werden en de organisatoren der demonstratie over anderhalf miljoen (1 500 000) demonstranten spraken, gaf de berlijnse politie schoorvoetend eerst 17000, dan 20000 demonstranten toe.
Lachwekkend :-) LOL!
De enorme massa volk was direct te vergelijken met de Love Parade en in de grootteorde van 200000 (tweehondrdduizend) tot 300000 (driehonderdduizend) demonstranten.
Een ongelooflijke blamaage voor de politiek en eveneens voor de politie, die daar nu werkelijk als pispaal diende.
Internationaal direct verbreid, met een zeer objectief en gedifferentieerd bericht op de.SputnikNews.com , op France24 en bij The Guardian.
Opvallend de geweldige diversiteit der demonstranten: van de oudere dame met schoothondje tot christelijke jongeren met de Jesusvlag en van jonge meisjes over gezinsmoeders en gezondheidsbewusten tot conservatieve oudere heren.
Het volk in opstand.
En totnutoe geen enkel commentaar van Merkel, niets van Annegret Kramp-Karrenbauer, niets van de kanselierkandidaten Laschet en Merz, niks van de beierse semi-kandidaat Söder, niets van de SPD, maar één (1) melding van de Groenen: de regerende partijen zijn tot puin vermalen.
En de duitse regeringspers maar doofpotten en zwijgen- totaal oninteressant.
Deze corona-infectie heeft werkelijk tot tektonische veranderingen in de maatschappij geleid.

Anoniem zei

Intussen komt uit diverse hoeken harde kritiek op de berichtgeving over deze massademonstratie.
Zelfs uit de regeringspartij CDU.
Arnold Vaatz, vice-fractiechef van de CDU in de Bundestag, burgerrechtsvoorman bij de omwenteling in de DDR voor 31 jaren, later minister in Saksen, en conservatieve voorman in oostduitsland, had zeer harde woorden voor "de kinderachtige omgang der berlijnse politie met het aantal betogers"; en met de totaal andere meetlat die daar gebruikt werd vergeleken met de betoging "Black Live Matters" twee weken vroeger.
Vaast herinnert dan uit eigen ervaring aan de laatste fase van DDR, waar juist dezelfde methodes gebruikt werden om het protest te bagatelliseren.
Dat zit!
Natuurlijk geboycot door alle slaafs-gehoorzame papierene en televisie-media.
(Dit probleem werd voor 4 jaar ook door niemand anders dan Bart DeWever geventileerd ;-)
LOL)
De kritiek van Arnold Vaatz werd dan ook op woensdag 5 augustus 2020 op de russisch-gebaseerde website de.sputniknews.com gepubliceerd.Uiterst pijnlijk.
De overheid lult de hele tijd over "samenzweringstheoretici" en tegelijkertijd toont ze openlijk zeer dom de waarheid en de realiteit van deze beschuldiging.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------