BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 30 augustus 2020

BREAKING: Eerste luchtfoto van het anti-corona-maatregelen-protest

in Berlijn op 29 augustus 2020


Van de Brandenburger Tor tot de Ernst-Reuter-Platz is het 4,5 km.

Nooit geweten, dat 18.000 mensen zoveel plaats innemen...

2 miljoen is eerder waarschijnlijk!


1 opmerking:

Anoniem zei

Ui teen bevolking van 11,5 miljoen zijn in Belgie zijn maar 4.1 miljoen mensen tewerkgesteld (waarvan 3.5 miljoen voltijds, de rest deeltijds), en 1 miljoen zelfstandigen. Daarmee zit België ligt zwaar onder het Europees gemiddelde.

Meer dan de helft van de bevolking werkt dus helemaal niet; zijn economisch niet-actief, gepensioneerd, of minderjarig.

35% van alle tewerkgestelden zijn in overheidsdienst. !!! Ongelooflijk, zo veel. (Dat is is 13% van de hele bevolking) En dan tel ik niet eens de tewerkgestelden in de intercommunales, en andere quasi overheidsinstellingen.

(Hieruit volgt dat DE belangrijkste industrie in België “DE BURAUCRATIE” is, als doel op zichzelf. België heeft geen andere noemenswaardige industrie.)

20% van de bevolking krijgt een pensioen.

Jeugdwerkloosheid zit aan 13%.
Echter, jeugd tewerkstelling (20-30 jaar) is maar 70% in Vlaanderen, en 55% in Wallonië.

Hiermee is de jeugd de laagst tewerkgestelde leeftijdsgroep. Vlaanderen doet het beter dan Wallonië, en Brussel Hoofdstedelijk Rampgebied, sorry, Gewest, staat te huilen met de pet op. (48% van de jeugd in Brussel heeft geen enkele vorm van tewerkstelling)

Dit is de erfenis van de financiële crisis van 2008, en decennia aan wanbeheer.

Een dat was nog maar de goeie oude tijd van vóór Corona.

Toen kwam de lockdown.

Geen probleem voor de 13% van de bevolking in overheidsdienst, die worden toch betaald. Geen probleem voor de 20% van de bevolking die pensioengerechtigd zijn, die worden toch betaald.

Wel een probleem voor de zelfstandigen die maar een vervangingsinkomen gekregen hebben dat niet eens volstond om sociale bijdragen en belastingen te betalen die gedurende de lockdown door de brievenbus bleven komen. Allenmaal hebben ze van hun spaarcenten gegeten.

Hoe de privéondernemingen hun personeel betaald hebben weet ik niet goed, maar de overheid zal het wel voelen aan belastingsinkomsten.

Ook een probleem voor de jeugd. Een groot probleem. De helft werkt niet eens, en een groot aantal zit op nul-uren contracten. Wanneer ze niet werken, geen geld. Deze jeugd is kwaad. Echt kwaad.

WE HEBBEN DUS EEN GROEP OUDEREN EN EEN LEGER AMBTENAREN DIE TOTAAL VERWEND ZIJN, EN EEN LEEFTIJDSGROEP JONGEREN (<30) DIE TOTAAL VERWAARLOOSD EN IN DE STEEK GELATEN ZIJN.

Vandaar dat overal de politie aangevallen wordt, niet alleen in de VS, maar ook Duitsland Frankrijk, Spanje en Italië heeft een aantal zeer geweldadige rellen gehad. Belgische politie heeft het voorlopig nog niet hard te verduren gekregen, maar dat komt nog wel.

Bedenkt dat al het overheidspersoneel, en alle gepensioneerden, door de overheid betaald worden, met geld dat ze moeten lenen.

Ondertussen was er wel 10 Miljard voor Brussels airlines. “Anders zouden4,200 persooneelsleden hun job verliezen”. Waarom de 10 Miljard niet aan de 4,200 personeel geven? Dat zou een paar miljoen elk geweest zijn. Maar nee. Big business krijgen de miljarden steun omdat ze anders hun leningen niet kunnen betalen. De rest mag creveren.

Zaterdag is deze boze jeugd bijna de Reichstag binnengevallen, met de Zwart-Wit-Rood vlaggen van het Duitse Rijk en al. Ze hebben niet hard geprobeerd weerstand te bieden, want ze beseften maar al te goed waar ze mee bezig waren.

https://en.wikipedia.org/wiki/Reichstag_fire#/media/File:Reichstagsbrand.jpg


S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------