BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 21 december 2019

'The Two Popes' van het satanische Netflix is pure fictie




 

Wat u natuurlijk niet in 'The Two Popes' te horen zal krijgen:

Paus Benedictus XVI regeerde 'officieel' als Paus van de Katholieke Kerk van 2005 tot 2013, totdat hij onverwacht zijn functie neerlegde in ongewone omstandigheden. Benedictus was de eerste Paus die aftrad sinds Paus Gregorius XII in 1415 en wordt algemeen beschouwd als de eerste Paus die dit op eigen initiatief deed sinds Paus Celestinus V in 1294.

Echter, het is zeer onwaarschijnlijk, dat de 'conservatieve' Paus Benedictus XVI op eigen initiatief aftrad. Eerder moet er, zoals uit de Podesta e-mails blijkt, aan een staatsgreep gedacht worden waarbij in het kader van de 'Arab Spring' ook een 'Catholic Spring' werd georganiseerd door George Soros, Barack Hussein Obama en Hillary Clinton. Deze criminelen gebruikten de diplomatieke machinerie en de politieke en financiële macht van de Verenigde Staten van Amerika om de Rooms-Katholieke Kerk tot een 'regime change' te dwingen. Het Tweede Vaticaans Concilie, dat ook al door de CIA werd gestuurd, had blijkbaar zijn uitwerking verloren.

Paus Benedictus XVI werd gechanteerd en het dataverkeer tussen SWIFT  (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) en de Vaticaanse Bank werd op 1 januari 2013 geblokkeerd. De Vaticaanse Staat was meteen virtueel failliet. George Soros, Barack Hussein Obama en Hillary Clinton haalden hun slag thuis. JPMorgan, Moneyval en de Italiaanse Nationale Bank, onder druk van premier Mario Monti, waren allemaal medeplichtig. Monti is lid van de denktanks Friends of Europe, Bruegel, en de Trilaterale commissie, en is deelnemer aan de Bilderberg-conferenties.

Paus Benedictus maakte vervolgens op 11 februari 2013 tijdens het consistorie voor de heiligverklaring van de Martelaren van Otranto bekend, dat hij op 28 februari 2013 om 20.00 uur zou aftreden. Op 12 februari 2013 werd het dataverkeer tussen de Vaticaanse Bank en SWIFT hersteld.

In juni 2006 kwam SWIFT al in het nieuws toen bleek dat de Amerikaanse regering, meer bepaald het United States Department of the Treasury en de CIA, in het kader van 'de strijd tegen het terrorisme' vanaf 2001 inzage had in alle transacties die via SWIFT werden uitgevoerd.

Op 17 maart 2012 werd, in het kader van de internationale sancties tegen Iran, het dataverkeer tussen SWIFT en de Iraanse banken geblokkeerd. Het was voor het eerst in de geschiedenis van de organisatie dat zo'n maatregel getroffen werd. De maatregel werd begin 2016 in aansluiting op het nucleaire akkoord van 14 juli 2015 weer ongedaan gemaakt. Dezelfde truc werd ook gebruikt tégen Paus Benedictus XVI.

Op 3 maart 2016 berichtte het ARD-programma Kontraste dat Islamitische Staat via het filiaal van de Commercial Bank of Syria in Raqqa nog altijd met het SWIFT-netwerk en daarmee met het internationale betalingsverkeer verbonden was!

De internationale, globalistische elite is, ook met medewerking van de Maffia van Sankt Gallen, tot het uiterste gegaan om de 'conservatieve' Paus Benedictus XVI te vervangen door Mario Bergoglio, die sinds zijn vermeende aantreden, een onwaarschijnlijk mondstuk worden is voor het internationale, globalistische 'links', dat er een gemuteerde Nazistische ideologie op na houdt.

Echter, een Paus die onder druk wordt gezet om af te treden, blijf van rechtswege, Paus. Het is ook duidelijk, dat Benedictus XVI nooit de intentie heeft gehad om als Paus af te treden. Hij heeft enkel de publieke uitoefening van zijn ambt neergelegd, maar niet het pausambt zélf. Bergoglio is bijgevolg een anti-paus die in een hotel woont in het Vaticaan en niet in het pauselijke appartement!

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------