BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 21 maart 2019

Uit het godsdiensthandboek 'ROEACH 3' voor 13-jarigen

en (zelfs na heftig protest van de gelovigen) mét het 'imprimatur' en het 'nihil obstat' van 'de goede herder' Godfried 'kardinaal' Danneels: 


De 'Belgische Catechismus' zoals het handboek van Danneels
in het buitenland smalend werd genoemd.

Uiteindelijk zou Danneels onder zware druk vanuit Rome,
meer bepaald door JOZEF KARDINAAL RATZINGER,
het godsdiensthandboek ROECH moeten terugtrekken.

Danneels heeft Ratzinger dat nooit vergeven en het gevolg is dat daarna
Danneels hemel en aarde bewogen heeft, om met de hulp van de Duivel
(de Maffia van Sankt Gallen, de Gay-lobby, Barack Hussein Obama II,
Hillary Clinton, de Podesta's, Herman Van Rompuy en SWIFT),
Jozef Kardinaal Ratzinger en/of Paus Benedictus XVI ten val te brengen.


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is een ongelooflijke smeerlapperij geweest om dit boek te fabriceren.
De criminele energie erachter was enorm: er zijn geschat ongeveer 25 000 exemplaren gedrukt en daarmee werden ca. 125000 vlamingen in de school bediend.
Walgelijk!
Achteraf heeft de noordbelgische bastaardkerk dan ook nog een geweldige criminele energie aangewend om die Roeach-boeken allemaal uit het verkeer te trekken.
Er zijn nog nauwelijks exemplaren voorhanden.
De doofpotting van de eigen zonden- die tisten blijven tot het bittere einde gluiperds.

En nu werkelijk lache:
De hoofdauteur van dit berucht boekdeel was ene Arseen De Visch, een merkwaardig exemplaar van godsdienstleraar aan het nze-Lieve-Vrouwcollege in Oostende.
Opzoekingen ter plekke werden in 2008-2010 direct afgeblokt.
Geen mens wou en kon zich daaraan nog herinneren...
Maar: westvlamingen blijven westvlamingen en zijn steeds fier op hun eigenheid en hun andrs zijn in Belgiê.
In Blankenberge, 15 km van Oostende, had een vlijtige en enthousiaste leraar in het kader van de beginnende internetrevolutie op het einde van de jaren '90 alle boeken van de schoolbibliotheek van het St.-Jozefscollege gecatalogiseeerd en in het web gezet ;-)
Daar prijkte effectief het brisante boekdeel "Roeach3" op het internet :-)
De westvlamingen van Blankenberge waren toch zo fier dat een andee westvlaming uit Oostende zo mooie godsdienstlesboeken geschreven had ...
Na een korte publicatie op kavlaandeen werd direct de stekker getrokken en alles stilgelegd.
De internet-toeren van Peterke Delanoy, Tom Flamez, heit Ieperse (B. van Looveren), de diakenwijding van Izegem aan de ene kant en de wetgeving van de vlaamse regering over de besherming van de persoonlijke gegevens ebben de noordbelgische bastaardkerk an helemaal de das omgedaan.
De grote kuis kon beginnen.

Anoniem zei

Naar aanleiding van het geval Flamez (Oktober-November 2014) heb ik dan toch eens getelefoneerd met Jef Bulckens.
Een oude man met een krakeelerige oude stem.
Hij kon zich eerst niet aan de boekenreeks "Roeach" herinneren (allee zeg!), maar na een beetje herinneringsopwarming kwam zijn geheugen toch in gang.
Bij de vele medewerkers kende hij er geen meer (bij de vele snullen goed verstaanbaar), maar aan de jongste en de man met de grootste academische carrière, Bert (Hubertus) Roebben, kon hij zich nog goed herinneren.
Toen ik Jef Bulckens dan aansprak op Roeach3 en de schunnige tekeningen (in branats-antwerpse tongval):
J. Bulckens: "Daarvan weeit ik niks".
Vraag: "Maar dat is toch niet mogelijk: de Congregatie voor de Geloofsleer heeft zich toch 1997-1999 daarmee beziggehouden en die boekenserie uit het verkeer laten trekken?"
J. Bulckens : "Da geloeff ek nie".

Met het geloof van Jef Bulckens en Godfried Danneels was het steeds zo een zaak...

On les aura

Anoniem zei

Zoals te verwachten: nu komt er helemaal geen commentaar van de smpathisanten van de noordbelgische bastaardclub.
Daarentegen stijgt hier sedert enige dagen the Flag Counter, zoals steeds bij de beichtgeving over die vieze dingen in de noordbelgische kerk.
Het buitenland leest mee en is zeer goed geînformeerd.
En kerknet onder leiding van Toon Osaer en de belgische bisschoppen onder DeKesel zwijgen als vermoord.
Zoals de oede romeinen zegden: Dum tacent consentiunt- Omdat/Wijl ze zwijgen, gaan ze akkoord.
Het btotale morele bankroet van deze gluiperige en schijnheilige mafia.

Anoniem zei

Bedankt om dit nog eens onder de aandacht te brengen. Ik kan me die afbeelding nog levendig herinneren toen ik in een derde jaar Grieks-Latijn in het jaar ons heren in een nu ter ziele gegaan college dat "Godsdienstboek" had. Er blijken in bibliotheken van de KU Leugen nog genoeg exemplaren te liggen. Maar dat handboek was uiteraard slechts een klein voorbeeld waarmee de jeugd een aantal decennia terug en nog in steeds toenamende mate werd/wordt blootgesteld in het "onvrij" onderwijs van de Guimardstraat. Weinig verschil met het staatsonderwijs. Ik was toen te jong om dat alles te beseffen. Nu na een tweetal decennia verlang ik naar een opstand tegen al die onvrijheid en slavernij waarmee voormalig katholieke instituties ons beknotten om nu opnieuw onze vrijheid op te eisen. Uiteraard hadden vroegere generaties in opstand moeten gekomen zijn en zijn we nu hier ten lande zwaar geminoriseerd. Maar: net als de Sovjetunie is geimplodeerd, zal ook al deze onvrijheid imploderen. Kan het schip van onze instituties werkelijk nog dieper zinken?

Anoniem zei

Breaking!
Walgelijke huichelarij van de bastaardkerk!

(kerknet-artikel van 108.03.2019 ff van Piet Verstraete uit Jette):
"Vastenconferentie in Jette op 12.03.2019 met Toon Osaer"
Toon Osaer, nu de directeur van de uitgeverij en drukkerij Halewijn-Licap, vroeger (1992 en verder) spreekbuis van kardinaal Godfried Danneels, kwam groot in het nieuws in de tweede helft van de jaren '90.
Bij het geweldige schandaal van het godsdienstboek Roeach3 met vuile en tot pedofilie aanstichtende illustraties en teksten (1992-1999) en bij het woedend protest van katholieke ouders onder leiding van Mevrouw Alexandra Colen, belde Toon Osaer 1995 in opdracht van kardinaal Danneels naar mevrouw Colen, om te zeggen dat " het haar plicht als goede katholieke was om te gehoorzamen aan de bisschoppen".
De leidende bisschoppen waren overigens de pedofiele bisschop Roger van Geluwe en natuurlijk kardinaal Godfried Danneels, tot over zijn oren in homofiele en pedofiele schandalen verstrikt.
De St.-Gallen-maffia en de roze lavendelclub van het belgische episcopaat hielden hun hand over de aangebrande Toon Osaer (als spreekbuis van Danneels nog tot 2009 actief).
Aartsbisschop Léonard verwijderde Osaer direct uit zijn omgeving, maar de noordbelgische bastaardkerkers promoveerden Osaer tot de goedverdiende chefpost van Halewijn.

En nu, 24 jaar na zijn berucht-intimiderend telefoontje aan mevrouw Alexandra Colen, houdt deze Toon Osaer de vastenconferentie in Jette.
Toon Osaer lulde een enorme koek tesamen (o.a. "veel lezen en zich inzetten voor "Kerk en Leven") (niet lachen: 1985 verscheen daar een groot artikel van de antwerpse onderpastoor en nu deken van "Warm noord"(Antwerpen) Jef Barzin, "ter ondersteuning van de interessen van de pedofielen in de kerk").
Dé hoofdvogel schoot Toon Osaer dan grootsprakerig af wanneer hij dan expressis verbis over "de gsel van de pedofilie" tierde.
1995 pedofiele godsdienstboeken verdedigen en de terecht protesterende trouwkatholieke ouders intimideren met "gehoorzaamheid aan de (pedofilie-vriendelijke en doofpottende) bisschoppen" en 24 jaar later schijnheilig heulen tegen "de gesel van de pedofilie".
En bij al deze hokuspokus nog de hele tijd veel geld in de eigen zak steken.
Walgelijk.
De belgische bastaardkerk is een criminele club van doofpottende en misbruikende bandieten, onder een pseudokerkelijk manteltje, zonder einige schaamte en zonder het minste berouw.
Schijnheiligaards en hypocrieten, echt witgekalkte graven.
Een echt gevaar voor het publiek, in het bijzonder voor kinderen en gehandicapten.
Het anti-christendom in zijn meest elementaire vorm.

Anoniem zei

Wie heeft die schunnige tekeningen gemaakt?
Bij de uitgeverij Pelckmans moet er toch informatie zijn over de illustrator (de berooide financies van de bastaardkerk kennende, ben ik ervan overtuigd dat de "kunstenaar" niet gratis gewerkt heeft).
Zeer merkwaardig: alle medewerkers aan dit vies boek Roeach3 willen met hun geestelijk kind niet meer in verbinding gebracht worden.

On les aura

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------