BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 20 maart 2019

Godfried 'kardinaal' Danneels kwam destijds met veel plezier uit de kast naar aanleiding van het zogenaamde 'homohuwelijk'



1 opmerking:

Anoniem zei

Typisch voor de lafheid van de bastaardkerkers en in het bijzonder van de zeer laffe en niet oprechte Danneels:
Zijn plotse belangstelling voor het homohuwelijk is hir gedateerd op 10 juni 2913, dwz drie maanden na ht conclaaf met de keus van neppaus Franciscus.
In de eerste jaren van 2000 en volgende hield Danneels zich daar zeer bedekt:
Bij de kompleet homosexueel doordrenkte CPRL ("Centrum voor priesterkandidaten op rijpere leeftijd"), het toenmalige priesterseminarie voor late roepingen, 1985 opengedaan, snel tot homokot geêvolueerd, door vele AIDS-gevallen én door homoschandalen bekend als een rode hond, wou Danneels van niets weten en moest de CPRL dan op aanwijzing van de Congregatie van de Geloofsleer (Chef: KosephCardRatzinger) in 1999 sluiten.
De homosexuele priester Rudy Borremans, uit de CPRL afkomstig, de eerste pastoor van Belgiê die met ijn homofiele vriend in de pastorij tesamenleefde in Haspengouw, wer door Danneels zwaar vervolgd en uiterst schijnheilig gekoejonneerd.
Rudy Borremans wrd uiteindelijk uit de nesten geholpen door een ex-seminarist van de CPRL, die zelf homo, de publiek gedemonstreerde homophobie van Danneels als pure huichelij ontmaskerde ( de directeur van de CPRL was niemand anders dan Marc Gesquiere, later deken in Kortrijk en met zelfmoord in de Leie 2011; de brugse bisschop Jozef DeKesel en de pastoraalassistent van Kortrijk, Bart X., ontkenden steevast dat er hier homosexualiteit in 't spel was.
Nadat dan 2011 alle details over Gesquiere en de antwerpse sado-masoclub The Boots ("De laarzen") aan het licht kwamen, zweeg het bastaardkerkelijke noordbelgiê in alle talen.
Ondertussen werd in Brussel de pedofiele priester-koorleider Roger Borremans (koorleider bij de begravenis van koning Boudewijn) als poly-pedofiel ontmaskerd (o.a. in de sacristie) en door het gerecht vervolgd.

De doofpottingspogingen en het van post verzetten door Danneels én zijn bijzonder domme uitspraken brachten hem destijds met één voet in de nor.
Danneels werd in de laatste minuut gered door het zelfoffer van hulpbischop Lanneau, die alle schuld op zich nam en daarom ook een gevangenisstraf opliep.
Lanneau moest wwegens "kanker" de gevangenisstraf nooit afzitten- een merkwaardige tumor, bleef Lanneau dan nog 16 jaar leven en stierf voor anderhalf jaar in de 90.
Rudy Borremans (R.Borremans 2) werd door een over de pedofilie in de kerk verontwaardigde burger verwisseld met Roger Borremans (R.Borremans 1) en met een verbolgen brief met een geweerkogel bedacht.
Danneels heeft met zijn prutsen als eerste bisschop en kardinaal ter wereld een homosexuele priester in doodsgevaar (nog wel de dood met de kogel) gebracht.

De schijnheiligheid in de noordbelgische kerk bleef: 2012 zocht de brugse seminarist Vincent Orroi een homo-vriend op www.gay-romeo.be ("extra anti-fake") maar de seminariedirecteur Koen Van Houtte had nog 2 maand tijd nodig om hem buiten te smijten "Zijn boeltje laten pakken").
Intussen rolde het Allerheiligenoffensief in oktober-november 2014 (geval Tom Flamez) door het bisdom Brugge, werd het priesterseminarie van Brugge gesloten en werd Van Houtte weggepromoveerd naar het bisdom Mechelen-Brussel.

Danneels: een witgekalkt graf- huichelarij tot in het laatste detail.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------