donderdag 20 juli 2017

De Pausen-oorlogen: eens te meer wordt Paus Benedictus XVI via zijn broer Georg in opspraak gebracht, want pedofilie was altijd al een machtig wapen in de handen van de vijanden van Paus Benedictus XVI: kroniek van een 'schandaal op bestelling' door de Maffia van Sankt Gallen


Regensburger Domspatzen


Ongeveer 547 knapen van het beroemde kathedraalkoor van de kathedraal van Regensburg werden de afgelopen decennia mishandeld en misbruikt door geestelijken en leraren.

De Regensburger Domspatzen werden in 975 opgericht door bisschop Wolfgang als onderdeel van de kathedraalschool. In de twintigste eeuw kreeg het koor internationale allure. Dirigenten die grote invloed hadden op de ontwikkeling van het koor waren Theobald Schrems en Georg Ratzinger, de oudere broer van paus-emeritus Benedictus XVI, die het koor tussen 1964 en 1994 onder zijn hoede had.

Bron: (de anti-katholieke) BBC

Link:

http://www.bbc.com/news/world-europe-40643253


Na de boodschap van Paus Benedictus XVI van vorige zaterdag in de kathedraal van Keulen kan deze internationale beschadigingscampagne natuurlijk géén toeval zijn!!!

Over de pedofiliegevallen die schering en inslag waren in de Britse kostscholen, en die in feite "tot het systeem behoorden", zwijgt de BBC in alle talen. Om nog maar te zwijgen van de lijfstraffen die een regelrecht instituut waren in de boarding schools.

Tegenwoordig heeft men voor het bizarre fenomeen in Groot-Brittannië zelfs een term: 'Boarding School Syndrome'. Dit is het typische psychologische trauma van het gepriviligeerde kind in Groot-Brittannië. Deze opvoeding maakte van het kind een relatie-gestoord individu, dat levenslang getekend zou blijven, maar uitstekend opgeleid was om zonder 'heimwee' en zonder emoties de kolonies te gaan bevolken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtige foto

Anoniem zei

Beste Guardian Angel
Of het opportuun of misschien nuttig is dit te publiceren weet ik niet. Ik laat het aan u over.
Om mezelf wakker te slaan kijk ik naar de film "The Insider" met Al Pacino en Russell Crowe, de strijd om rechtvaardigheid tegen de cigarettenindustrie waar een man in hoge positie en in aanvaardbaar betrekkelijke integriteit kan bewijzen dat men de bevolking moedwillig wil verslaven en vergiftigen.
De man verliest bezittingen en gezin en wordt door de modder gesleurd zelfs al is hij in zijn recht.

Op de blog van Claudia: http://www.bloggen.be/levend_geloof9/archief.php?ID=3003803 staat een huiveringwekkend bericht waarin hooggeplaatsten beschuldigd worden door achtenveertig ooggetuigen. Onder de namen van de beschuldigden vindt men Bergoglio, Johannes Paulus II, Jozef Ratzinger, Koningin Elizabeth, Prins Phillip, enz.
Op de blog wordt een Satanische Cultus beschreven.

Uit ondervinding weet ik dat er machten bestaan die een mens er toe kunnen brengen tegen zijn wil dingen te doen die hij in zijn persoonlijke vrijheid nooit zou doen, en zelfs niet eens zou overdenken van werkelijk te doen. De gedachten worden aangereikt en zonder ophouden volgehouden maar het ergste is dat tastbare levende mensen zich laten opmerken met niet slechts suggestieve gebaren maar sommigen durven het ook nog onder woorden brengen. Achteraf blijkt dat deze kwaadaardige types dat mooi gepland hadden en niet meer aangesproken kunnen worden. Men wordt dan met haat overspoeld door die wolven.

Het volstaat van slechts eenmaal te vallen voor de krachtige suggesties en het hek is van de dam. Dat is ongetwijfeld juist de bedoeling van de aanstichters. Men voelt zich dan totaal verpletterd en monddood gemaakt. Dan is men voor lange tijd de moed helemaal kwijt. Van in mijn kindertijd kreeg ik heldere dromen die mij duidelijk maakten dat ik heel mijn leven totaal zou vernederd worden maar nooit had ik verwacht dat ik ook innerlijk zou geschaad worden. In 1989 had ik een heldere droom waarin ik zag dat duivels als een waterval uit een inktzwarte wolk stroomden en zich over de hele aarde verspreidden. Ik ben er van overtuigd dat het een logisch gevolg is van het gebrek aan eer aan God en Zijn geboden en dom gebrek aan waardering van het Offer van Christus, ook vanwege mezelf.

Hetgeen mij persoonlijk overkwam was niet al te erg en gelukkig hoefde ik niemand lijfelijk aan te raken. Buitenstaanders kunnen het beschouwen als een moment van zwakte. Een Katholiek kan in de biecht God om vergeving smeken en dan heeft hij zijn les wel geleerd en weet dan wat waakzaamheid tegenover wolven inhoudt.

Maar wat gebeurd is kan niet meer ongedaan worden gemaakt.

Wat ik wil zeggen is dat zelfs indien dit waar zou zijn Paus Benedictus ondanks schaamte niet moet aarzelen om te blijven doorgaan en zijn rechtmatige titel vol te houden ondanks de allerergste tegenwind en de veroordelende stemmen van velen. Want zelfs toen Christus vals beschuldigd werd twijfelden zijn eigen volgelingen aan Hem.

En indien de aantijgingen vals zijn moet hij toch zeker niet wijken. Hij lijkt me mans genoeg om zijn gerechtvaardigde toorn te laten gelden en de valse beschuldigingen openlijk te weerstaan! Dan moet hij de mensen waarschuwen voor de wolven!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer