donderdag 13 oktober 2016

Godfried Danneels en Walter Kasper, van de 'Maffia van Sankt Gallen', en Claudio Hummes en Angelo Scola, bedisselen samen het 'World Jewish Congress', het aftreden van de paus Johannes Paulus II en zijn opvolging!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Men moet ziende blind zijn om niet te begrijpen dat de recente promotie van Mgr De Kesel, een volstrekt onbeduidend figuur in vergelijking met zijn voorganger, niets anders is dan een « scud » afgevuurd door Danneels en Bergoglio richting Benedictus XVI, die in 2010 uitdrukkelijk en in hoogst eigen persoon De Kesels benoeming voor Mechelen-Brussel had afgewezen. Welke titels of verdiensten kan De Kesel laten gelden, behalve dat hij de poulain van Danneels is ? Wat heeft hij sinds één jaar in Mechelen verwezenlijkt, behalve het vernietigen (in opdracht?) van de Broederschap der HH. Apostelen ? Om nog maar te zwijgen van zijn calamiteus episcopaat te Brugge (2010-2015).
Op 14 maart 2013 titelde het Laatste Nieuws : « De zoete wraak van Danneels ». Van het draaiboek der vergeldingsacties hebben we thans de laatste episode gezien. Nunc dimittis ...

Anoniem zei

Aan anoniem 13 oktober 2016 03:25

Hooggeachte anoniem,
Volkomen juist dat DeKesel een totaal onbenullige figuur is.
Volkomen juist dat DeKesel in Brugge catastrofaal bisschoppelijk ageerde: nooit in de belgische geschiedenis werd een bisschop zo geroosterd voor het parlement als DeKesel (en Bonnygel en als chaperon ernaast) bij de resem pedofiele-priesterschandalen in westvlaanderen, de vele "tweede kansen" en het vele gedoofpot, liegen en bedriegen van Jozef DeKesel.
Bijzonder erg is dat DeKesel in het geval Tom Flamez klaarblijkelijk een onvolledig dossier naar Rome stuurde, om er een foutieve inschatting te bereiken; DeKesel was zelfs niet beschaamd om dit dor hem geînduceerde foute advies van de Congregatie voor de Geloofsleer (Chef: Kard. Gerhard Müller) dan nog ter afweer en vergoelijking van zijn eigen miserabel gedrag te vermelden.
De leugenachtige bisschop van Brugge Jozef DeKesel probeere inderdaad de serieuze Congregatie van de Geloofsleer en haar chef Kard. Müller in het slijk te trekken met de pedo- en homofiele beer in zijn bisdom.
De uiterst snelle en diepgaande en doeltreffende reactie op deze afschuwelijke daden van DeKesel, op de eerste plaats hier op KAVlaanderen met TheGuardianAngel, hebben dit uitvoerig aangetoond.
In de curie en in het vaticaan is dit niet vergeten.
"De paus benoemt wie hij wil": zo een modernistische poster op de eerder katholiek-pausvriendelijke duitse website kath.net.
Dat juist 2 jaar na het ontmaskeren van de bisschop van Brugge DeKesel als een doofpotter en sympathisant van pedofiele priesterdaders en een opzettelijke bedrieger van de Congreg. v.d.Geloofsleer, deze hansworst tot kardinaal verheven wordt, is een kaakslag voor Kard. Müller en zijn Congregatie;
en dit gaat direct op Franciscus terug.
Dat is het oudbekende gestamp en brutale geweld van de peronisten.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer