zaterdag 4 juni 2016

Aangezien Lieven Boeve in onze Katholieke scholen een "volwaardige plek” wil geven aan moslim-jongeren, stellen wij voor, dat Boeve ook weer de lijfstraffen invoert, zodanig dat de 'jongeren' zich écht gaan thuis voelen!

Een voorbeeld uit het Verenigd Koninkrijk:5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jong geleerd is oud gedaan!

Dan zijt ge verwonderd dat ze mensen hun hoofd afsnijden tegen dat ze "volwassen" zijn.

Dit zijn idioten, conflicten tussen mensen moeten opgelost worden met dialoog en waarachtige opvoeding tot normen en waarden, niet met geweld.

De Liefde die Jezus mij leert zorgt daarvoor, de islam is een satanische godsdienst die niets met God te maken heeft, hier wordt moord en geweld aangeleerd en onderdrukking van iedereen die het niet met hen eens is.

Ge kunt maar tot geloof komen als ge Liefde voelt voor Jezus ,dan aanvaardt ge Zijn rechtvaardige oordeel, met dwang en geweld bereikt ge niets.

Als ik het Evangelie lees zie ik dat dit gaat over een persoon, Jezus, die vervuld was van goedheid maar ook de mensen waarschuwde voor het oordeel en Zijn boodschap zou onvermijdelijk verdeeldheid brengen tussen de bokken en de schapen.

Omdat ik streef naar het goede, WEET ik dat Zijn boodschap goed is, geen dwang nodig zoals bij de domme moslim kinderen die enkel maar leven van eindeloze regeltjes en gebed gericht aan een god die de naam van god niet waardig is.

Anoniem zei

Hl. Frans van Sales:
"Wanneer een zaak ook 99 slechte zijden heeft, moet men toch steeds de honderdste en éne goede zijde zoeken".
Inderdaad: wanneer op brede schaal en goed in het web gepubliceerd de bastonnade (serie stokslagen op de blote voetzoelen) in de scholen met islamitische beînvloeding getoond worden, zal het interesse voor die geperverteerde "vrij en ex-katholiek ondrewijs" tot nul tenderen.
Vlaanderen kan er alleen wel bij varen.

Terzelfdertijd kunnen de roosgekleurde pionnen van de noordbelgische bastaardkerk dan daar hun spanking- en fetisjisme-obsessies naar hartelust uitleven.
(Een schelm wie hier aan M.G. en de CPRL denkt).

Overigens: ooit werd hier door een modernistische kritikaster AB Georg Gänswein als "de vader van de leugen betiteld":
nuja, in elk geval straffe taal.
Maar nu niet lachen:
Er bestond inderdaad In elk "de vader van de spons": en wel werd zo door de bedoeîenen en egyptische statisten Peter o'Toole genoemd bij de opnamen van de film "Lawrence of Arabia": zijn achterste deed snel pijn bij het rijden op het kammeelzadel, waarbij hij er een groot stuk schuimrubber ondr legde.
o'Toole alias Lawrence of Arabia dook dan met een oorlogsmisdaad resp. "het redden van een bedoeîenenknaap" 1968 op in een vormelingenwerkboek ondr leiding van Jozef Bulckens.
Wij gaan over al deze schanddaden GEEN spons vegen!

Anoniem zei

Nu zei Bergoglio voor twee maand uitdrukkelijk, dat "de biechthorende priester in de biechtstoel de biechtende gelovige geen bastonnade moet toedienen"...
(uit het geheugen geciteerd naar de zeer braafkatholieke en pausverliefde duitse website www.kath.net)

De top van de kerk in Rome is inderdaad totaal horendul geworden (en die hoorns zitten er niet zonder reden op)
Duivels-tout court.

Anoniem zei

De website van kavlaanderen.blogspot is helemal up to date:
hier werd gisteren over stokslagen en de bastonnade gesproken;
en geen 24 uur later wordt een filmpje uit Denemarken van een zeer weinig geciviliseerde imam getoond, die met zweepslagen en steniging ontrouwe vrouwen wil bestraffen.

't Is ongelooflijk:
hoe het nieuw kerknet de ganse islamietische ondermijning van Vlaandderen verzwijgt;
en hoe al die vrouwen van de IJD en kerknet van niets gebaren, hoewel ze zelf in gevaar zijn.
Zoiets heette ooit verraad an het eigen vlaamse volk.

Anoniem zei

Geen wonder dat de belgische en buitenlandse geheimdiensten de "foyer" in St.-Jans-Molenbeek van de weggelopen dominicaan Johan Leman in het vizier hebben.
Kuisen,jongens!

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer