maandag 6 juni 2016

De geïslamiseerde 'dialoogschool' van Lieven Boeve:


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wel dit is een schone animatie Guardian Angel, zo is het met die gasten ,knettergek ,gebrainwashed, tot en met het afsnijden van hoofden met de goedkeuring van hun afgod allah.

Een verloren generatie is het, maar dat is onze jeugd ook, wees eerlijk, die hebben ook geen idealen meer, geen geloof in God en alles wat telt is de afgod van sex en consumerisme.

Waar geloven die onnozelaars nog in, toch niets.

Dit volkje zal als een rijpe appel in de handen vallen van de islam want die "geloven" nog wel in iets, ook al is het moorddadig verkeerd

Blijven geloven in die goede Jezus en vooral, DOEN hetgeen Hij zegt in uw eigen leven van elke dag ,wees goed,zuiver en rechtvaardig in alle dingen en doe het voor Hem die U zal oordelen op het einde van uw leven

Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal Ik jullie rust geven. Neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.’ (Mattheüs 11:28-30)

Anoniem zei

Aan eerste anoniem; grotendeels akkoord, echter;

Ik wil Lieven Boeve, Johan Bonny, Godfried Danneels en consorten niet direct "jeugd" of "een verloren generatie" noemen. Die lui met hun collecties doctoraten mochten beter weten.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer