vrijdag 19 februari 2016

Pope Francis: Trump building wall is not Christian...
Dus, iemand die muren bouwt, is géén christen?


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is maar een denkpiste maar misschien bedoelde de Paus dit figuurlijk?

The Guardian Angel zei

Nee letterlijk. Het gaat over de 'muur' tussen Mexico en de VS.

Anoniem zei

Zoals de muur die Netanyahu rond Israel wil Bowen om wilde beesten buiten te houden.

Anoniem zei

De stadsmuur rond het Vaticaan werd gebouwd in opdracht van paus Leo IV in 846 om het te beschermen tegen aanvallen van de Saracenen. Er werd continu aan verbouwd tot in 1640. Bergoglio kan dit dus niet op zijn conto schrijven. De geschiedenis heeft ook haar rechten.

The Guardian Angel zei

En wie waren de Saracenen?

Anoniem zei

Dat maakt Netanyahu even katholiek als paus Leo IV. Misschien dat Danneels met zijn ingebeelde Christo-Judeo traditie nog gelijk gaat krijgen. Hetgeen Joden en Katholieken gemeen hebben is dat ze muren tegen moslims bouwen.

Maar dan, de strijd is niet tegen het vlees, maar tegen de overheden van deze machten; tegen de boze geesten in de hemelse gewesten. (efezen 6;12)

Als je weet dat de onderste laag van de hemel hetzelfde is als de hel dan begrijp je dat boze geest in de hemelse gewesten de duivels zijn.


Maar Bergoglio's opmerking is niet zo maar een onnozele steek beneden de gordel; neen, het is goed raak.

Iedereen weet dat Donald Trump, de marionet van de Zionisten is. Trump heeft zijn zaken emporium alleen kunnen bouwen met de hulp van top (joodse) advocaten en boekhouders in New York. In New York krijg niets klaar tenzij je joden tot zakenpartnet maakt. Zijn dochter is zelfs tot het jodendom bekeerd opdat zij met de Finance Director van Trump is kunnen trouwen.

Het is te ingewikkeld om de Who's Who uit te leggen, en hoe de connecties werken. Maar het is zelfs zo erg met Trump gesteld dat zijn verkiezingscampagne door Zionisten in Israël gefinancierd wordt. De entourage van Trump en van Netanyahu liggen in hetzelfde bed. Men kan zelfs zeggen dat indien Trump tot president verkozen wordt, dat Netanyahu zijn intrek neemt in het Witte Huis.

Dat zou een zware slag zijn voor de Arabische koninklijke familie die het Amerikaanse etablissement (de Neocons in het bijzonder) jarenlang omgekocht heeft, en onder druk gezet heeft, zeker sinds 9/11. Hillary Clinton krijgt regelmatig juwelen ter waarde van etterlijke honderd duizenden dollar het stuk vanuit Riyad toegestuurd, om maar 1 voorbeeld te geven.

Het zou er nog aan mankeren dat Trump niet regelrecht tegen de Moslims ingaat in zijn campagne.

Dat Bergoglio meent dat Trump niet erg “christelijk” is, is een understatement, omdat Trump eigenlijk een jood is.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer