donderdag 7 mei 2015

Pater Fidenzio Volpi, beter bekend als de 'Slachter van de Franciscanen van de Immaculata', zou in kritieke toestand in het ziekenhuis zijn opgenomen...

Gisteren waren er geruchten die zeiden dat Volpi mogelijks reeds overleden was. Echter, deze geruchten worden nu tegengesproken door de website van de Franciscanen van de Immaculata zelf.

Hetgeen wij wisen, was dat Volpi op 1 mei een hartinfarct gekregen zou hebben en dat hij mogelijks op 5 mei overleden zou zijn.

In een giftig persbericht laat de huidige leiding van de Franciscanen van de Immaculata weten, dat zij voor de bekering van de traditionalisten bidden die het overlijden van Volpi aangekondigd hebben. Echter, er is geen enkele traditionalist die de dood van Volpi aangekondigd heeft. Enkel de mogelijkheid en de onzekerheid omtrent zijn lot.

Waarom liegt de huidige leiding van de Franciscanen van de Immaculata? Daar komt nog bij dat de huidige leiding de hospitalisatie van Volpi pas nu wereldkundig heeft gemaakt; een week na zijn hartaanval en een dag na berichten aangaande zijn mogelijke overlijden. Waarom die geheimdoenerij?

Want niet op 1 mei kreeg Volpi die hartaanval, maar op 29 april.

Dat is dus op dezelfde dag als Father Nicholas Gruner van Fatima!

Father Nicholas Gruner is waarschijnlijk nu reeds in de hemel, terwijl Volpi hier nog zijn doodstrijd voert.

God heeft in Zijn onmetelijke goedheid Volpi de kans gegeven om nog tot inkeer te komen en zo zijn ziel te redden.

Helaas weten wij niet of Volpi bij bewustzijn is of niet, maar zijn toestand zou 'kritiek' zijn.

Wat het persbericht ook niet vermeldt, is het feit dat de huidige leiding van de Franciscanen van de Immaculata reeds maanden aan het uitkijken was naar de dood van Pater Stefano Manelli, de stichter van de orde.

Dat nu toch eerst Volpi, de handlanger van Bergoglio, door de hand Gods geslagen wordt, moet de huidige leiding toch wel angst inboezemen. Maar, aan hun reactie te horen dus duidelijk niet.

Laten wij dus ook bidden, opdat Volpi nog tot inkeer zal komen.


COMUNICATO STAMPA DEL 6 MAGGIO 2015

Roma, 6 maggio 2015

The news of the death of Father Fidenzio Volpi, released today by some traditionalist oriented blogs, is false and devoid of any foundation. Our religious family is praying for the conversion of all those that are leading a campaign of increasingly unscrupulous slander and defamation that ultimately affects the Catholic Church itself.

Father Volpi, who today greets everyone with affection, has been taken ill in the evening of April the 29th and immediately hospitalized.

The Franciscan Friars of the Immaculate wish to express their debt of gratitude to Father Fidenzio Volpi along with the devout obedience to the Apostolic See.


Francescani dell'Immacolata
Ufficio Comunicazione F.I.
Via Boccea 590
00166 ROMA

© Tutti Diritti Riservati
ROMA - 2012

Link:

http://www.immacolata.com/index.php/it/35-apostolato/ffi-news/323-comunicato-stampa-del-6-maggio-2015

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Aan de toppen van het Vaticaan wordt gezwegen, gedoofpot en gedesinformeerd in beste stalinistische stijl:

Hoewel de vervolging en de koejonnering van de Orde van de Franciscanen der Immaculata (en nog veel afstotender, omdat totaal geclauseerd levend en van de buitenwereld afgesloten, en zonder geringste beschuldiging van liturgisch misbruik (omdat in de zaak technisch onmogelijk) van de Franciscanessen der Immaculata) één der geweldigste schandalen van dit "pontifikaat" is- en van historisch gezichtspunt: de morele doodsteek voor Franciscus:
hier wordt in de modernistische junta, over deze orde gestulpt, en in het vaticaan eerst zeer lang gezwegen.
Eerst nadat in geloofstrouwe blogs en informatiewebsites over geruchten van het schielijk overlijden van "pater" Fidenzio Volpi bericht wordt, verschijnt op 6 mei 2015 (notabene de verjaardag van artsbisschop André Léonard) een woedende kleine melding dat de traditionalisten onophoudend proberen schade aan de kerk toe te brengen en pater Volpi in alle rust beste groeten laat doen en op 29 April 2015 een "malheur" had waarvoor hij spoedig in het ziekenhuis moest. (Einde citaat)

Afgezien daarvan dat de oprechte strijd voor gerechtigheid tov deze totvoorkort bloeiende orde met een verheven spiritualiteit en het hameren op de verplichting tot de Waarheid nu "onophoudelijke actie" genoemd wordt (hartelijk dank voor het zakelijk juiste compliment!) zegt dit communiqué alles over de sfeer aan de top en over de mentaliteit van deze beulen:
-Dat eerst met vertraging van 7 dagen (het "malheur" gebeurde op 29 april; de ordejunta berichtte eerst op 6 mei) op het wegvallen van de eigen Chef (de apostolische commissaris)Fidenzio Volpi gereageerd wordt, en dit terwijl een groot deel van de katholieke wereld zeer geînteresseerd toekijkt, spreekt banden.
-Volpi is zeer zwaar ziek: klaarblijkelijk een plots zeer zwaar hart/vatenlijden, met een zeer duistere prognose;
de toestand is zo ernstig dat reeds een navolger voor Volpi bestemd wird (de ganse affaire gaat helemaal direct op Franciscus terug- de hoogste kerkelijke Jurist die de klacht van de Franciscanessen d. Imm. voor ontvankelijk verkaarde, wird direct van zijn post ontheven ( Kardinaal Edmund Burke));
een jezuîet, waarover hier bij het Junta-communiqué de vtotaal gezwegen wordt.
In het vlaams: de oude dictator is plots weg, over de nieuwe dictator wordt niets gezegd, wat er met de orde gebeurt: weten ze klaarblijkelijk zelf niet, en de grote goeroe in het apostolisch paleis zegt ook niets meer.
Dit is tohuwabohu, duivelse wanorde.

Recordare virgo mater!
En nu een humoristisch knipoogje: zeer interessant hier de Website "La cuccia del mastino":
"De hondehut van de waakhond".
Mastino napoletano en cane corso, twee fantastische honderassen:
dat belooft voor de toekomst.
Dat is tenminste iets anders als de limoncello en de lambrusco van Tom Flavez en de spaghettifeestjes in kerkelijk westvlaanderen.
Quos deus perdere vult, prius dementat.

Anoniem zei

Is het geweten of Pater Volpi zijn schadevergoeding aan de Manelli familie waartoe hij veroordeeld was betaald heeft?

Anoniem zei

Aan anoniem 8 mei 2015 16:10

Pater Volpi heeft, terwijl de ganse correspondentie over dit geval breed in het internet gezet werd (en hij figuurlijk gesproken in zijn ondergoed gezet werd)met veel lawaai zijn ondertekening onder het vergelijk teruggetrokken.
Dat is naar italiaans recht echter onmogelijk:
Pacta sunt servanda- Op een vergelijk kann men niet trerugkomen.
De kosten van deze kwaadspreking (en van het proces) gingen niet ten laste van Volpi zelf, maar werden via zijn functie als "apostolische commissaris" direct op de kas van de Franciscanen der Immaculata belast;
dat is natuurlijk het hoogtepunt van geniepigheid: deze bloeiende orde wordt op bevel van hogerhand kapotgemaakt en moet de juristische onzin van zijn beulen nog zelf betalen.
Dat is stalinisme van de ergste soort.
Voor het grote zwijgen van de Modernisten, vooral in noordbelgiê zo talrijk en goed op de hoogte, kann men alleen verachting hebben.
Schijnheiligheid puur.
De stichter van der Franciscanen der Immaculata, Pater Stefano Manelli, bevindt zich totnutoe in huisarrest met isolering van de buitenwereld (dat is officieel nog erger als bij vanGheluwe).

Interessant overigens dat er in de andere franciscaanse orden geen mens te popelen stond om deze rotjob uit te voeren.
Memento

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer