woensdag 6 mei 2015

Antje Jackelén, de gehuwde 'aartsbisschoppin' van Uppsala en eerste vrouwelijke hoofd van de Zweeds, Evangelisch-Lutherse sekte op bezoek bij Bergoglio:

Pro-hertrouwen, pro-homo, pro-abortus, etc.

Wat bindt hen? Beiden zijn heidenen!

Bastaaaa, non vogliamo più pagliacci, vogliamo un PAPA!

Bastaaaa, wij willen niet nog méér clowns, wij willen een Paus!

Link:

http://valseprofeet.com/2015/05/05/bergoglio-omarmt-evangelisch-lutherse-kerk-in-race-naar-totale-eensgezindheid/

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zij is de aartsbisschop van de Zweedse staatskerk. Een kerk die deel uitmaakt van de wet van het land en er gehoorzaam aan is. Het canoniek recht in een staatskerk is onderdanig aan het staatsrecht. Indien het staatsrecht toevallig met de Goddelijke Wet overeenstemt is het hen goed, als het staatsrecht niet met de Goddelijke Wet overeenstemt is het hen ook goed. Een kerk die niet van de staat gescheiden is, maar er onderdanig aan is.

Nu zou de Katholieke Kerk onafhankelijk moeten zijn van het staatsrecht (*). Vaak zijn Katholieke Kerk en Staat wel gescheiden. Dus de katholieke Kerk zou in staat moeten zijn Gods Wet eerst te plaatsen. Maar de katholieke bastaardkerk volgt het staatsrecht toch, en maakt Gods Wet onderdanig aan het staatsrecht.

Dus als je me vraagt wie de grootste Godsloochenaar is in deze foto’s, dan is het toch die in het wit.

(*) Kerk en Staat zijn gescheiden. Maar Gods Wet zou boven de Wet van het Land moeten staan. De Wet van het Land zou voort moeten komen uit de Goddelijke Wet. De Wet van het Land zou onderdanig moeten zijn aan de Goddelijke wet, en compatibel moeten zijn met de Goddelijke Wet. Niet omgekeerd. Maar ja, ik zou al blij zijn indien een bisschop het over zijn hart kon krijgen abortus of euthanasie te veroordelen – of pedofilie voor dat part.

Anoniem zei

En waar zouden Bergoglio en de in Duitsland geboren Jackelén zoal over kletsen?

Meer NAVO troepen in Polen stationeren? Oost-Oekraïne harder aan te pakken?

Of komt ze klagen over de vermeende Russische duikboten aan de rand van de Zweedse territoriale wateren. Dat is zo een geselverhaal uit de jaren 80. Zweden zouden echt eens de 21ste eeuw mogen binnenstappen.

Net zoals het aanslepende probleem van Nordstream, de pijplijn tussen Rusland en Europa die door de Baltische Zee gaat.

Of dat Medvedev niet wilde dat de Europese Top in Stockholm, (waar het Stockholm Programma getekend is – dat Europa in de totalitaire dictatuur omgevormd heeft) zou plaatsgrijpen, maar in het meer neutrale Brussel.

Of Finland (voormalig Russisch grondgebied) dat ontstaan is uit een oorlog tussen Rusland en Zweden, en in 1917 onafhankelijkheid van Zweden verworven heeft. Maar Antje wil het terug, en komt Nonkel Jorge vragen of hij geen touwtjes kan trekken.

En dan lacht Bergoglio hartelijk op het einde van het gesprek zou en geeft als antwoord: "ik zal het eens aan de paus vragen."

Anoniem zei

De laatste postingen zijn heel tekenend:

Je hebt E.H. Gruner, die met zijn ondergrondse kerk de Fatima Kruistocht leidt.

Dan is er het citaat van St. Antanasius: “Zelfs als er de Kerk gereduceerd is tot een handvol getrouwen, dan zijn zij de Kerk.”

Dan zijn het je de vrijmetselaars die zich tot de officiële Kerk rekenen, die onderling allerlei bekokstoven.

En tot slot heb je nog meer godsloochenaars die zich tot de officiële Kerk rekenen, die onderling allerlei bekokstoven.

Het mag toch stilaan zelfs voor de minst-gelovigen onder ons duidelijk worden, dat de officiële Kerk geen Kerk meer is, al was het maar omdat ze nooit over God praten, en dat de echte Kerk van God ondergronds gegaan is. Ze mag Zich misschien wel in de catacomben terugvinden in plaats van in de luchtige kathedralen, Ze is tenminste echt. De bastaardkerk is maar een hersenspinsel.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer