BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 14 oktober 2011

Protest tegen onthoofdingen in Saudi-Arabië

Bisschop Gervas Rozario van Rajshahi (Bangladesh), tevens voorzitter van de nationale Commissie Rechtvaardigheid en Vrede, klaagt de onthoofding aan van acht Bengalezen, die in Saudi-Arabië werden beschuldigd van moord en diefstal. De overheid van Bangladesh werd pas na hun terechtstelling ingelicht. Saudi-Arabië weigert de lichamen af te staan. In Saudi-Arabië werken naar schatting twee miljoen Bengalezen.

Bisschop Rozario spreekt zijn ontevredenheid uit over de gang van zaken: “Deze terechtstellingen zijn barbaars en zij zijn onaanvaardbaar voor elke moderne en beschaafde mens. Dit staat lijnrecht tegenover de mensenrechten en de menselijke waardigheid.” De bisschop wijst er nog op dat sommige Bengaalse gastarbeiders noodgedwongen stelen om te overleven. “Saudi’s die zich aan dezelfde feiten schuldig maken worden nooit zo zwaar gestraft.”

Bron: Kerknet


Interview met de beul:





Voorbeeld van een onthoofding in Saudi-Arabië:

Waarschuwing!!! Niet voor gevoelige kijkers!!! Eventuele klachten liefst naar YouTube sturen!




Voorbeeld van een andere onthoofding in Saudi-Arabië:

Waarschuwing!!! Niet voor gevoelige kijkers!!! Deze beelden zijn nog explicieter! Eventuele klachten liefst naar YouTube sturen!



Hier is te zien hoe de 'onthoofding' gebeurt. Het slachtoffer krijgt hier 'enkel' een slag in de nek en bloedt dood. Opvallend is het offermatje! Het lijkt wel een offer aan Allah!!!


God heeft het brengen van mensenoffers uitdrukkelijk verboden!!!

Gn 22 [10] Toen Abraham echter zijn hand uitstak naar het mes om daarmee zijn zoon te offeren, [11] riep de engel van de heer hem vanuit de hemel toe: ‘Abraham, Abraham!’ En hij antwoordde: ‘Hier ben ik.’ [12] En Hij zei: ‘Raak de jongen met geen vinger aan en doe hem niets! Ik weet nu dat u God vreest, want u hebt Mij uw zoon, uw enige, niet willen onthouden.’

Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------