BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

vrijdag 16 augustus 2024

BREAKING: Zuster Agnes Sasagawa, die de boodschap van de Heilige Maagd Maria van Akita ontving, is gisteren - 15 augustus 2024 - op het Hoogfeest van Maria-Tenhemelopneming op 93 jarige leeftijd overleden. Requiescat in Pace.



13 oktober 1973 - Derde en Laatste Boodschap van Onze-Lieve-Vrouw van Akita

Op zaterdag 13 oktober 1973 zag zuster Agnes weer vanuit het tabernakel een verblindend licht de kapel vullen en een wonderlijke geur verspreidde zich vanaf het Mariabeeld. Na het ontbijt keerde zuster Agnes alleen terug naar de kapel en hoorde weer de onbeschrijfelijke mooie stem: "Een vernietigend vuur zal uit de Hemel neerdalen. Mijn geliefde dochter, luister goed naar wat ik u ga zeggen. U moet uw bisschop van de volgende op de hoogte brengen. Zoals ik u al gezegd heb, zal de Vader de gehele mensheid vreselijk straffen als de mensen geen berouw tonen en zich niet beteren. De straf zal erger zijn dan de Zondvloed, erger dan de mensheid ooit heeft meegemaakt. Een vuur zal uit de Hemel komen en een groot deel van de mensheid vernietigen, zowel de goeden als de kwaden; priesters noch trouwe gelovigen zullen gespaard worden. De overlevenden zullen zich zo ellendig voelen, dat ze de doden zullen benijden. De enige wapens die u nu nog overblijven, zijn de rozenkrans en het teken dat de Zoon heeft nagelaten. Bidt elke dag de rozenkrans en bidt meteen voor de paus, de bisschoppen en de priesters". Tot besluit klonk vanuit het Mariabeeld: "Bid veelvuldig de rozenkrans. Ik ben de enige, die u nog kan behoeden voor de grote straf. Zij, die hun vertrouwen in mij stellen, zullen gered worden". Toen de zuster omhoog keek, was het licht verdwenen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

https://en.wikipedia.org/wiki/Our_Lady_of_Akita
Zelfs de toenmalige kardinaal J. Ratzinger was niet erg overtuigd.

The Guardian Angel zei

@ Vorige Anoniem,

Niet helemaal correct:

In June 1988, a now-retired Ito met with Cardinal Ratzinger, then head of the CDF. Ratzinger gave his verbal approval to Ito's 1984 letter, while not rendering "judgment about the credibility of the events".

Iedereen wéét intussen welk spel hier gespeeld wordt.

Het laat weer een ander licht schijnen op de zogenaamd 'abdicatie' van Paus Benedictus XVI.

Benedictus wist dat hij de Heilige Vader uit het Derde Geheim van Fatima was!

Intussen is er weer een stap gezet richting de Straf.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------