BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 30 juli 2023

Over het Bergogliaanse schisma































Jorge Mario Bergoglio spreekt alsof er in de nabije toekomst een schisma zou dreigen. Dat is natuurlijk niet waar. Bergoglio en zijn 'synodale' hiërarchie zijn zélf ketters en schismatiekers. Zij maken hoegenaamd géén deel uit van de Katholieke Kerk. Zij bezetten alleen maar de fysieke infrastructuur van de Kerk en hebben op illegale wijze het kerkelijke apparaat gekaapt en de kerkelijke macht geüsurpeerd. Deze putschisten handelen in opdracht van de vijanden van de Kerk - en uiteindelijk in opdracht van de Satan zélf - met als enige doel het Katholieke Geloof en de Katholieke Religie te vernietigen.

Katholieken moeten deze realiteit resoluut onder ogen durven zien: Bergoglio en zijn kliek staan buiten de Kerk. Zij zijn schismatiek! De gelovigen moeten - in het licht van de Traditie - op eigen houtje doorgaan om zo de Kerk in stand te houden. De Katholieken hebben de morele plicht om Bergoglio en zijn kliek te negeren en te handelen alsof zij niet zouden bestaan.

Alle richtlijnen, decreten en pseudo-magistrale uitspraken van Bergoglio en zijn kliek moeten door alle Katholieken worden genegeerd en worden bestreden op dezelfde manier waarop we elk 'decreet' van bijvoorbeeld de zogenaamde 'aartsbisschop van Canterbury' zouden negeren. Een dergelijke houding zal voorkomen dat wij samen met Bergoglio en zijn kliek in een schisma zouden raken. Door niet te luisteren naar de sirenenzang van Bergoglio en zijn kliek kunnen wij voorkomen, dat wij uiteindelijk ook ons zieleheil in gevaar zouden brengen met als gevolg het vuur van de hel als eeuwigdurende straf.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het herhaaldelijk spreken door Bergoglio alias nappaus Franciscus is het intussen overal bekende flapsige onzin kletsen van deze peronist.
Een schisma, oudgrieks met schizoo: "splijten, klieven, uiteensnijden" en daarvan afgeleid ook "verdelen" ligt in deze situatie niet voor.
@The Guardian Angel heeft dit zeer juist gezien.
De moderne postconciliaire hoop, met bergoglio als boegbeeld en directeur, heeft geen substantie, geen innerlijke structuur, en verdampt in deze dagen razendsnel.
Voortbrengen van vruchten, "fécond" zijn, zit er in die brolhoop niet in.
Men kan niets splijten tussen het vast geconstrueerde, inwendig sterke en levendige organisme en een verdampend/ liquifiêrend product.
Bergoglio "kletst hier weer onzin uit zijn nek", om een vroegere zure criticaster hier te citeren.
De lotgevallen en het verdampende einde van de modernistische priesterseminaries - de facto homo-potten- is goed bekend ( en angstvol verzwegen/gedoofpot): Brugge mit Carmino Bohez ( voor kort "gereanimeerd"), de CPRL met Marc Gesquiere, het vroegere St. Pölten met zijn "whisky-vicaar" (opgevangen door kard. marx in München, maar in Würzburg met dure whisky-tastings en dure sigaren rondlopend), Gent met zijn vechtende (ex-)onderpastoor in een hotel, het ptemonstratenzerhuisje in Fritzlar, Julio Cesare Grassi in argentiniê ( zit nu in de bak en sedert actie van een paardekop met zeer streng regime en zonder mobieltelefonen in Patagoniê), de Mccarrickboys in de USA en natuurlijk de azijnzuurgefrustreerde vriend van saBergoglio Cupich uit Chicago, niet vruchtdragend en nutteloos saboterend waar het maar gaat.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------