BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 13 juni 2023

Intussen staat het Apostolisch Paleis nog steeds LEEG... Zou het kunnen dat er géén Paus meer is en dat we in een periode van sedisvacatie zijn aanbeland?


1 opmerking:

Jozef zei

Langere perioden van de H. Stoel die vacant is, is niet ongewoon in de Kerkgeschiedenis. Iedereen denkt altijd dat we op ieder moment een paus moeten hebben, maar dat is niet zo. Toen Paus Gregorius X werd verkozen in 1271, had de Kerk vier jaar zonder paus gezeten: het conclaaf – het langste in de geschiedenis van de Kerk tot nu toe – had toen zo lang geduurd. Maar na het overlijden van Paus Celestinus IV in 1241 bvb., duurde het dan drie jaar vooraleer er een conclaaf kwam en men Paus Innocentius IV koos (in 1243). Dusja, Benedictus is op 31 december overleden, we zitten nu 5,5 maand zonder paus, maar wel al ruim 10 jaar met een valse paus. De periode zonder paus is niet ongewoon, wel de apocalyptische context van wat er gebeurt in de Kerk (met de valse paus).

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------