BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

donderdag 19 mei 2022

We hebben nu méér dan ooit tevoren te maken met de Duivel
























Het komt maar zelden voor, dat we oog in oog komen te staan ​​met het pure kwaad. We zijn op dit ogenblik in een doodsstrijd verwikkeld met de Duivel. De Duivel heeft onze regeringen volledig in zijn macht. De domheid van onze politieke 'leiders' is demonisch. Iedereen die de Corona-hoax, de nep-pandemie, de zogenaamde 'vaccins' die ons bloed hebben vergiftigd, de zogenaamde 'antropogene' klimaatopwarming, de 'oorlog' in Oekraïne, abortus, euthanasie en de waterdragers van 'links' - de regimes van de VSA en de EU, de NATO, het WEF, de WHO, de VN, het Bergogliaanse Vaticaan, de Agenda 2030, het globalisme, BLM, de massamigratie, de CRT, de genderdysforie, de leugenachtige massamedia enz. - steunt, is een agent van de Duivel.

De meesten van ons zijn nog in het stadium van de ontkenning. Maar, sommigen van ons nemen het al op tégen het pure kwaad. De haat van onze politieke 'leiders' tégen de Christelijke beschaving weerspiegelt slechts de haat van de joden die Christus ter dood hebben gebracht. De satanisten en kabbalisten hebben elke rode lijn overschreden. Hun 'beleid' is pure zelfdestructie. Niemand heeft ze erop aangesproken tot nu.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Er staat een "enz."

Je vergeet het volk zelf. Apathie en luiheid heersen. Luiheid is het hoofdkussen van de duivel en de ergste van de doodzonden.

Het volk krijgt altijd de heersers die ze verdienen. Het volk kan niet vrij van hen zijn totdat ze hun vrijheid eisen. Maar daar nemen ze te veel pijnstillers, antidepressieven, alcohol en cannabis voor.

Anoniem zei

Het kan ook snel afgelopen zijn met de NWO.

https://www.economist.com/leaders/2022/05/19/the-coming-food-catastrophe

Door de financiële oorlog die gevoerd wordt is inflatie zo zeer gestegen dat ondertussen een 500miljoen mensen extra niet zeker meer zijn of ze genoeg te eten hebben. Het totaal staat nu op 1,6 miljard, met een extra 250 miljoen extra die op het randje staan.
Die slimme mensen die tegen Poetin zijn hebben ondertussen de honger verdubbeld.

Poetin helpt de situatie niet maar wanneer graan exporteurs in Oekraïne ipv via de havens die door Russen geblokkeerd zijn, hun graan via de rivieren en wegen naar Europa willen exporteren, worden ze door de EU aan de grens tegengehouden.

Een liter benzine die 2, 3 of 4 euro kost is zo erg niet. Maar wanneer mensen honger beginnen te krigen, komt datgeen dat belangrijk is is scherpe focus. Het kan dan snel afgelopen zijn met de NWO.

Von der Leyen daarentegen spreekt momenteel over de heropbouw van Oekraïne.

Tja, woorden ontbreken mij. Ze zal over een Oekraïne spreken op een andere planeet.

Anoniem zei

Een uitstekend artikel: de hele heersende wirwar wordt gedetailleerd bij naam genoemd en plakatief verwoord; de huidige ontreddering- het tohuwabohu- wordt in de kern getroffen.

Deze chaos, tohuwabohu, het flonkeren en foefelen van de vrijmetselarij- esoteriek- satanisme- wiccareligie enz. staat inderdaad frontaal gericht tegen de Logos, God, de almachtige Vader, Schepper van hemel en aarde.
Dat is de grote reden waarom Paus Leo XIII de lectuur van de Proloog van het Johannesevangelie op het einde van de Hl. Mis invoerde. Door de mollen bij het 2e Vat. Concilie dan ook afgeschaft.

En aan het begin van de Hl. Mis, na de besprenkeling met het wijwater en na het zingen van de antiphoon, weerklinkt de spreuk:
"Ostende nobis, Domine, misericordiam tuam (Alleluia) " en
antwoordt het volk:
"et salutare tuum da nobis (Alleluia)"

God vanin het begin tot het einde, en wel frontaal tegen de machten der duisternis.

De wijwaterantiphoon in de paastijd tot en met Pinksteren inclusief overigens het beroemde "Vidi Aquam": moeilijk te zingen en tegelijkertijd wondermooi, bijzonder wanneer het niet te traag gezongen wordt.
Christus: hieri + hodie+cras +

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------