BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 7 mei 2022

Franse Revolutie: stilte over de genocide in de Vendée

Révolution française : silence sur le génocide vendéen



Altijd hetzelfde stramien van de Britse Hidden Hand: (1) een staatsgreep in de hoofdstad, (2) de bevolking in de campagne volgt niet, (3) burgeroorlog & (4) de bevolking in de campagne wordt systematisch uitgeroeid door de centrale overheid, niet omwille van hetgeen ze heeft gedaan, maar omwille van hetgeen dat ze is!

De bloedbaden van Lucs-sur-Boulogne vonden plaats op 28 februari en 1 maart 1794, tijdens de Oorlog in de Vendée. Het zijn de beroemdste en belangrijkste bloedbaden die zijn gepleegd door de Republikeinse troepen; met name door de Colonnes infernales.

Volgens de lijsten van priester Barbedette waren er 564 doden te betreuren bij de bloedbaden van 28 februari en 1 maart 1794. Onder de 459 bekende namen zijn er 80 mannen en 127 vrouwen in de leeftijd van 10 tot 49 jaar, 124 mensen van boven de 50 jaar en 127 kinderen onder de 10 jaar, baby's incluis.


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------