BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

dinsdag 24 november 2020

Waarom mag je niet meer op vakantie? "Er zijn 15.000 doden. 15.000 doden!"


Dat er voor de kerst- en de krokusvakantie opgeroepen wordt om niet op reis te gaan,
kunnen veel mensen begrijpen. "Dat is ook logisch", zei Minister van Volksgezondheid
Frank Vandenbroucke in 'De Zevende Dag'. "Er zijn 15.000 doden. 15.000 doden!
"

"Waar is dat begonnen? Het gaat niet over schuld... Maar de uitzaaiing is begonnen
met vakantie [Leugens!]. We mogen dat toch niet vergeten. Vandaar dat wij nu

ten aanzien van reizen naar het buitenland - heel Europa is ook code rood - zeggen:
'het is niet bijzonder realistisch'."

De meeste van deze 15.000 doden stierven echter niet aan Covid-19, maar mét Covid-19!


vrtNWS op 24-11-2020:

"Dat corona vooral oudere mensen doodt, blijkt overduidelijk uit de cijfers.
Van alle landgenoten die tot nu toe aan corona gestorven zijn,
is ruim 80 procent (12.308) ouder dan 75 jaar,
en ruim de helft zelfs ouder dan 85 jaar (7.871).

Voor jongere landgenoten blijkt corona minder dodelijk te zijn.
In de leeftijdscategorie 25 tot 44 jaar vielen er tot nu toe nog geen 100 doden (63),
bij de min 25-jarigen zelfs maar 4.

We moeten daarbij ook wel de nuance maken dat er bij die 15.000
ook heel veel mensen zitten die mét het coronavirus gestorven zijn."




In 2019 stierven in België exact 108.745 mensen.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was een raar jaar zegt men.

Ik weet het niet.  Het was ieder geval een grappig jaar. Iets uit een sketch van Gaston en Leon.

Gaston, verkleed als een flik gaat af op Leon, verkleed als ouwe knar die op een bank in het park zit, en zegt;

Awel manneke, wat is dat hier?Ik zit hier op een bank.Ah, ja maar dat gaat zo maar allemaal niet. Laat me uwe pas eens ne keer zien.Maar allez, waaroemme?Gij zijdt een gevaar voor de volksgezondheid zoals gij hier zit.

Gevolgd door een litanie van de coronacijfers, dat op een speech van Jacob Zuma van Zuid-Afrika lijkt;

https://www.youtube.com/watch?v=qi1nSJZMcLg

Dat is allemaal heel grappig.  

Waar je je wel zorgen over moet maken zijn de cijfers waar men niet over spreekt;

Als cijfers uit Italië en de VS ook representatief zijn voor België, zijn er dit jaar 65% minder diagnose van hartziekten, en 80% minder diagnoses van kanker.

Ook op de spoed merken ze het; dit jaar zijn de helft minder mensen op de spoed van de ziekenhuizen aangekomen met hartaanvallen, of atakken dan vorig jaar

Dit is consistent met een studie die houdt dat de helft van de corona doden met of aan een hartaandoening gestorven zijn.  

In andere woorden;  de oversterfte is voor de helft toe te schrijven aan hartaanvallen.

Dit is consistent met een studie uit de VS, die via een andere methode tot dezelfde conclusie gekomen is. Dus de helft van Coronadoden zijn eigenlijk hartaanval dode.

Als we ook even in acht nemen dat de helft van de Corona doden in België in de woonzorgcentra gevallen zijn, heeft men heel veel mensen met hartziekte in de woonzorgcentra laten sterven in plaats ze naar een ziekenhuis te brengen.  

Dat is crimineel strafbaar.  En ik hoop dat Vandenbroucke tesamen met 15 collega's mininsters van Volksgezondheid in België, zich binnen afzienbare tijd in het gerercht moeten verantwoorden. 

Anoniem zei

Men heeft moeite nog een reden te verzinnen om de maatregelen niet op te heffen.

Wat die skivakanties betreft. In de Alpen zullen alle skiliften tot eind januari dicht blijven.

Zo, Frankie. Je zal iets harder moeten proberen om een leugen te verzinnen om kerstmis te annuleren.

Anoniem zei

23 oktober heb ik een voorspelling gemaakt dat de corona cijfers zouden crashen, en tot bijna 0 herleid worden tegen het einde van november.


Die voorspelling is uitgekomen. Het aantal besmettingen is nu bijna 0.  Nu ja, aangezien de test een totale vervalsing is, en eind oktober er nog 24.000 besmettingen per dag zijn, zijn 1000 besmettingen per dag vandaag te verwaarlozen.  Als je niet iets positiever naar de uitzichten kan kijken dan wat je van Van Ranst of Vandenbroucke hoort, zeg ik dat ze depressief zijn omdat de tweede golf voorbij is.

Wat het aantal hospitalisaties betreft.  Dit is ook zeer snel aan het zakken.  Ik heb in oktober de top iets te vroeg geproclameerd (de piek was uiteindelijk 3 november)   Maar als je de groei van de eerste en tweede golf vergelijkt, lijkt het dat het aantal ziekenhuisopnames gemanaged was.  Ik bedoel, een aantal patiënten in de ziekenhuizen werden "corona patiënten" genoemd, en een paar meer elke dag, ongeacht de reden voor opname, om een 'crisis' te kunnen veinzen.

Wat me ook opvalt is dat voor zowel in de eerste als tweede golf de periode gedurende het aantal 'corona patiënten' hoger dan 5.000 lag, in beide golven exact 1 maand.    Dat kan niet tenzij de opnames gemanipuleerd is.  Zeker in vergelijking met het aantal dagelijkse besmettingen.  In maart-april waren de besmetting iets tussen de 1.500 en 2.000 per dag, gedurende een kleine maand.  In oktober was het van 10.000, 15.000, 20.000, en 24.000 per dag, gedurende een dikke maand.  Maar toch bleef de maximale ziekenhuis bezetting met corona patiënten voor beide gevolgen vrijwel identiek.  (6000 in april, 7000 eind oktober.

Maar het belangrijkste:

" 15.000 doden !!  15.000 !! "

En wat dan nog?  De eerste golf heeft 10.000 levens geëist.  

Eind mei stond het dodental al op 10.000.  Dit cijfer is midden oktober opnieuw beginnen te stijgen.  Maar dat betekent dat ook al zijn er honderdduizenden meer mensen besmet, een iets hoger aantal mensen gehospitaliseerd in de tweede golf, de tweede golf heeft maar de helft mensenlevens geëist.  Opnieuw een heel belangrijke anomalie.  

Anoniem zei

Aan Anoniem 25 november, 9:34, het lijkt dat de laatste truk die Sciensano en Van Ranst uit de hoed toveren om de crisis uit te rekken -de "reden" waar u over spreekt - een "technisch probleem" is. Cijfers kunnen blijkbaar niet gepubliceerd worden. Dus blijven de laatste beschikbare data van dinsdag courant.

Anoniem zei

Frank Vandenbroucke verstaat van geneeskunde zoveel als van geld beleggen: namelijk nulkommanul- niets.
De doodsoorzaak "coronadode" werd eerst gesteld aan hand van dubieuze criteria, dan met andere nog dubieuzere criteria, dan zonder criteria en wel "par ordre du moufti" Steven Van Gucht (hij kreeg daardoor openlijk een zware ruffel van zijn concurrent Marc Van Ranst) en hoe nu de diagnose "coronadood" gesteld wordt, is onklaar.
Alleen de sensitiviteit der PCR-tests werd nog eens extra hooggeschroefd.
De belgische regering staat nu inderdaad voor een dilemma: de hele wereld weet nu dat Belgiê wereldkampioen in coronasterfte is en de verantwoordelijke politici een hoop klunsen zijn.
Anderzijds heeft deze kramikkelige regering een tamagochi nodig om haar dictatoriaal actionisme te verdedigen.
Zeer vele doden vallen in de allochthone dicht bevolkte wijken en gemeenten (St.Jans-Molenbeek, Schaarbeek, Anderlecht en Brussel 2) maar daarover mag men niets berichten (de sossen blijven politiek correct totterdood); het is eenvoudiger om de toeristen aan te klagen.
Het virus is overigens niet via skitoeristen maar wel via een protestants evangelistencongres in Bilbao en via immigranten uit noorditaliê naar Belgiê gekomen.
En sophie Wilmès heeft de TGV Brussel-Parijs-Brussel nooit gestopt.
Frank Vandenbroucke blundert helemaal: het belangrijkste bij zo'n infectiegolf, en in het bijzonder bij een biologisch en chemisch wapen)(reeds 105 jaar bekend) is het bestrijden van angst en paniek en het geven van een vakkundige leiding.
Het is nu juist de hysterie der belgische politikasters en hun raadgevers Van Ranst en Van Gucht en Vlieghe, gepaard gaande met prutsen en belachelijke maatregelen( o.a. het vrijgeven van de cementovens om lijken te verbranden, het toeslaan van het wc-deksel vooraleer aan de "chasse"(spoeling) te trekken, het voorijlig verbranden van mondmaskers en de aankoop van nieuw materieel bij een schijnfirma) à la Sophie Wilmès, Maggie DeBlock Wouter Beke, die de catastrofe in de bejaardentehuizen met een massamoord (lees "euthanasie") bewerkstelligden.
Daarom: deze luide geêmotioneerde onzin van Frank Vandenbroucke archiveren, publiceren en van critisch commentaar voorzien.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------