BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 18 oktober 2020

Hoe de wetenschappelijke elite denkt over 'de mens'


Atheïstische Darwinisten hebben er geen probleem mee om zielloze 'mensen' willekeurig op te sluiten. Vanuit hun ivoren toren kunnen atheïstische Darwinisten natuurlijk perfect bepalen wie wél en wie niet vrij over straat mag lopen. Katholieken geloven, dat het goddelijke beeld universeel op het menselijk ras is gedrukt. Zoals de Heilige Schrift zegt, wordt Gods beeld in de mens weerspiegeld, hetgeen een gelijke menselijke waardigheid toekent aan elke mens, ongeacht zijn of haar huidskleur of etniciteit.

De documentaire Human Zoos van John West vat op krachtige wijze een deel van de rampzalige geschiedenis samen van hoe het Darwinisme en het 'wetenschappelijk' racisme de raciale en eugenetische gruwelen van de 19de, 20ste en 21ste eeuw hebben aangemoedigd:




Neem het concept van het transcendente beeld van de mens weg en je blijft achter met een nachtmerrie waarin het 'wetenschappelijk' beoordelen van mensen op basis van allerlei willekeurige aspecten een geoorloofde optie wordt. Het Darwinisme gaf een krachtige impuls aan 'wetenschappelijk' racisme en eugenetica. Want, waarom zouden - gezien het uitgangspunt van het Darwinisme - mensen eigenlijk 'gelijk' zijn? Dit soort van denken van ongelovige, atheïstische wetenschappers en politici opent de deur naar abortus, euthanasie en het opsluiten van zieken en ongeschikten.

Vaccinatie is in die optiek natuurlijk noodzakelijk om het menselijk ras te verbeteren. Ook nu weer - net zoals bij de nazi's en de communisten destijds - geeft de wetenschap het groene licht voor het voeren van een ondemocratisch en ongrondwettelijk beleid. Het trachten verbeteren of genezen van de mens via eugenetische weg en het willekeurig opsluiten van de mens past binnen het maçonnieke denken, maar is natuurlijk fundamenteel onchristelijk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Off-topic!

Voor exact een jaar (op 22 oktober 2020) publiceerde de ronduit ketterse belgisch-bisschoppelijke website www.kerknet.be het volgende klinkklare leugens alias artikel over de "Pachamama"posturenaanbidding in de Vaticaanse Tuinen in de 2hoge" aanwezigheid van nep-"paus Franciscus":
https://www.kerknet.be/kerknet-redactie/nieuws/beeld-van-pachamama-de-tiber-gegooid

In de dagen nadien werd in vele uitstekend gedocumenteerde artikels (ik verwijs hier in het bijzonder naar het duitstalige www.katholishes.info ) gedetailleerd aangetoond dat het hier om een modernistische kunstmatige religie gaat.
Plots opgetreden sedert 25 jaar, intussen commercieel voor ethno-toeristen vermarkt (o.a. met lama-foetussen) en door links-antichristelijke "volks"politici misbruikt.

En nu de clou:
De buitenlandse diensten van het Vaticaan hadden reeds op 11.02.2011 weet van dit neo-indianisch spektakel.
Op die datum verscheen in het lijfblad van alle ambassades, diplomaten en ministeries van buitelnlandse zaken een groot artikel van Renaud Lambert:

https://monde-diplomatique.de/artikel/!328419

Zeer interessant: in het prutserig opgemaakte artikel over "Pachamama2 op de internetencyclopedie wordt er met geen woord over gerep: een typisch voorbeeld van stompzinnige desinformatie.
In het vaticaan met zijn sterk interesse voor Zuidamerika werd dit gedoofpot naar boven, zeker met medeweten van kardinaal Marc Quellet, die zich reeds warmliep als kenner van zuidamerika bij het destijds verwachte nieuw conclaaf.
Evo Morales, de boliviaanse maffieuze (ex)president en uiterst goede vriend van Jorge Bergogglio alias nep-"paus Franiscus" was hiervan de grote promotor.
En de posturen werden langer van tevoren door artisten in noordelijk Peru als pseudo-indigeen uitgevonden en vermarkt, en van tevoren ook te koop aangeboden, in steen, kunststeen en plastiek.

De bende van domus Santa Marta heeft hier gewild en met sedert lang voorbedachten rade een heidense cult in het vaticaan geîntroduceerd.
Apostasie en blasphemie.

"Dit pontificaat is helemaal dood" (Sandro Magister 2020)

Anoniem zei

De Human Zoo is een uitvinding van Lord Palmerston (Henry John Temple) begin 19de eeuw. Hij was de patriarch van de Britse vrijmetselaarij. Het idee komt oorspronkelijk van de Schotse moraal filosoof Lord Urquhart, die het op zijn beur van Abbé Giovanni Maria Ortes (1713-1790)had. Bij Ortes vinden we veel; 'zero-groei economie', opwarming van de aarde door anthropogene koolstof, overbevolking, en noem maar op.

Malthus wordt meestal als oervader van 'overbevolking' beschreven, maar diens “Essay on the Principle of Population,” is plagiaat van Ortes. RMarx wist dit zelfs. Marx maakte Malthus voor allerlei vuil uit, en verwees steeds naar de ware leermeester; de gelaiciceerde monnik uit Venetie, Ortes. Rousseau, en Engels, hebben ook plagiaat gepleegd.

Al die zogezegd "verlichtte" filosofen uit frankrijk en Duitsland, en vooral Engeland, zijn hun kaas bij Ortes gaan halen.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------