BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 26 oktober 2020

Hufter en communist Georges-Louis Bouchez van de MR dreigt met een nieuwe lockdown en de noodtoestand tot mei volgend jaar

Ofwel leven we met zijn allen de maatregelen tegen het coronavirus na, ofwel komt er een nieuwe lockdown. Dat heeft MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez vandaag verklaard. En hij gooit er meteen een bijkomende waarschuwing tegenaan. "Het zal niet simpel zijn om daarna snel te beslissen om die noodtoestand weer op te heffen", aldus Bouchez.

De liberale voorzitter is niet bepaald optimistisch over de moeilijke periode waar we voor staan. "De situatie is ernstig en kritiek. Het zal moeilijk worden, zelfs hard. Wellicht tot de zomer van volgend jaar, we moeten daarin realistisch zijn", verwacht de MR-politicus.

Hij roept daarbij iedereen op aan hetzelfde zeel te trekken en de maatregelen van de verschillende overheden strikt na te leven. Die maatregelen nemen we niet voor ons plezier, maar het zal dit zijn of een nieuwe lockdown, aldus Bouchez.

"Ik wil helder en open zijn: het zou geen gemakkelijke beslissing zijn om weer naar een totale lockdown te gaan. Maar als het moet, moet het. En weet ook: het zal niet simpel zijn om daarna snel te beslissen om die noodtoestand weer op te heffen", waarschuwt hij.

Bouchez roept de burgemeesters van ons land ook op overtreders van de coronamaatregelen effectief te bestraffen. "Het kan niet dat bepaalde burgers de maatregelen en regels nog altijd aan hun laars lappen. Wie weigert mee te doen, moet bestraft worden. Genoeg is genoeg", luidt het.

Bron: Belga

Bouchez heeft zijn orders ook weer ontvangen!

Ik dacht niet dat het aan "de burgemeesters van ons land is om
overtreders van de coronamaatregelen effectief te bestraffen". Op welke planeet leven die lui?

Lockdowns en noodtoestanden etc. zijn in dit land nog steeds ongrondwettelijk!

Op zich is het ook nog steeds niet zéker, dat we met een tweede coronagolf te maken hebben, omdat we nu in het griepseizoen zitten. De symptomen zijn griep, maar via die kaduke PCR-test die ook dood coronavirus opspoort, kunnen hier enkel oude coronabesmettingen worden opgespoord en géén nieuwe!

Nog een tip. Geniet nog van de vrijheid die je nu nog hebt, want die pakken ze je ook nog af, of je je nu aan de regels houdt of niet!

Ik hoop, dat de kleine Napoleons in dit land goed beseffen, dat ze maar goed moeten oppassen om hun hand niet te overspelen, want dit zou nog wel eens averechts kunnen werken allemaal!


Geen opmerkingen:

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------