BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

maandag 8 juni 2020

Het probleem zijn de links-liberale 'democraten' met hun socialistische beleid
































Dit is de 16th Street in Washington, D.C waar nu BLACK LIVES MATTER op straat is geverfd, maar ironisch genoeg bevindt zich enkele straten verder, in de 4th Street, het hoofdkantoor van Planned Parenthood dat sinds 1973 méér dan 20 miljoen zwarte baby's in de VS heeft geaborteerd/vermoord.

Bij het doden van drie generaties potentiële ouders is Planned Parenthood verantwoordelijk voor het feit, dat ongeveer 60 miljoen zwarten in de VS niet werden geboren.


Het is dus niet de 'racistische blanke man' waar de zwarten zich zorgen over moeten maken, maar wél de links-liberale, pro-abortus Hillary Clinton-kiezer.

Afgelopen week werd trouwens ook duidelijk, dat van de 44 districten in de VS met het hoogste aantal corona-doden, er 41 gelegen zijn in door de socialistische Democratische Partij bestuurde zwarte burgerwijken. Het probleem daar is dus niet Covid-1984, maar wél de ondermaatse gezondheidszorg in de achterstandsbuurten in een grootstedelijke context.

Link:

https://www.realclearpolitics.com/video/2020/05/29/van_jones_its_not_the_racist_white_person_we_have_to_worry_about_its_the_white_liberal_hillary_clinton_supporter.html

https://www.zerohedge.com/health/pew-democrats-represent-41-44-districts-highest-covid-19-death-tolls

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Een zeer goed overzichtsartikel betr. die epidemiologie der covid19-infectie op de duitse Website SputnikNews van de auteur Joachim Guillyan :

https://de.sputniknews.com/politik/20200609327343107-covid-19-lockdown-analyse-teil-2/

De lockdown was totaal overbodig, economisch uiterst schadelijk en voor de gezondheid van de oudere en zwakste mensen en voor de arme klassen van de bevolking een catastrofe.
Marc Van Ranst en de PVDA hebben ongelooflijk geprutst, een debakl aangericht en blijven azijnpissend op hun verloren gelijk beharren.

verderdoen met uitvoerig te documenteren, jongens!#
On les aura

Anoniem zei

Het eerste deel van dit artikel van Joachim Guilliard (niet: Guillyard- schrijffout van mij) is te lezen op SputnikNews van zegge en schrijve 25.04.2020.
Dat was nu juist de tijd dat men in Duitsland begon de websites lam te leggen van de critici van de coronamaatregelen met grondwetverkrachting.

https://de.sputniknews.com/politik/20200425326953521-rki-corona-lockdown-virus/

De hier op kavlaanderen.blogspot.be door @The Guardian Angel reeds getoonde cijfers worden nog een uitvoerig en zeer gedetailleerd bevestigd door de eigen ijfers van het regerinshorige Robert-Koch-Instituut.

Eveneens later ook door de militair-geneeskundige dienst van het israelische leger en door dappere internistische professoren uit Frankrijk en Quebec bevestigd.

Typisch "vlaams": op "Doorbraak" wordt er nu met 3 (twee) maand vertraging ook eens iets critisch over het belgische mismanagement geschreven.
De super-belgicistische en vlaamsafgeneigde krant "La Libre Belgique" heeft overigens veel mindr medelijden met het gepruts van de belgische politikasters.
Maggie DeBlock, Wouter Beke, Pietje DeCrem, Jan Jambon: jullie waren verantwoordelijk!

Anoniem zei

Hier wil ik drie personen introduceren;

Walter Williams,
Shelby Steele,
Thomas Sowell

Drie titanen in Amerikaanse literatuur, alle drie Afrikaanse Amerikanen. Alle drie gigantisch critish op de huidige naratief. Alle drie zeer slim en heel nauwkeurig. Van een intellectueel niveau dat je in Europa niet snel vindt.

Als je op YouTube zoekt “Hoover Institution Thomas Sowell”, krijg je een reeks interviews. Kies maar een onderwerp dat je vanuit het perspectief van een Afro-Amerikaan wil beluisteren.

Een aanrader is “Thomas Sowell - Intellectuals and Society”. Dat handelt over het epistemologisch probleem in de huidige maatschappij. Ook wel het “expert problem” genoemd.

Sowell is een senior fellow of the Hoover Instituion. Ex-marine corps, gediend in de Koreaanse oorlog, bachelor magna cum laude sociologie van Harvard, en doctoraat economie van Chicago.

En Afro-Amerikaanse sociologie is interessant, ten eerste omdat een blanke, zeker niet een Europeaan, weet wat een Afro-Amerikaan is.

En dan begrijp je ook dat door zijn handelen in de BLM protesten, de populariteit van Trump 20% gestegen is.

In plaats van naar het VTM nieuws te kijken vanavond, spendeer een 50 minuten om naar redelijke mensen te luisteren, zonder het sensationalisme.

Anoniem zei

Doordenkertje;

Good ideas don't required force.

De meeste mensen zijn redelijke en goede mensen. Als een overheid met een beleid of wet op de proppen komt, en het is een goed beleid en goede wet, zullen de meeste mensen zeggen; "Tja, dat deed ik toch al.", of op zijn minst weinig moeite vereisen om zich naar dat beleid of die wet te schikken. Echter, wanneer een overheid een slecht idee heeft, en elke vijf minuten de politie achter de burgers aan moet sturen zodat dat beleid of die wet nageleefd zou worden, dan is het geen goed idee. En dat geldt voor iedereen; wanneer er druk of geweld uitgeoefend moet worden om een idee te implemeteren, dan deugt het niet.

Een tweede test;

Als je aan een kind van vijf uitgelegd krijgt, is het goede wet, of goed idee. Anders laat je het maar.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------