BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 17 juni 2020

Covid-19 = 'The Great Reset' van het 'World Economic Forum' in Davos




De Lockdown en zijn gevolgen zijn allemaal gepland en gecoördineerd én worden gepromoot door het beruchte World Economic Forum in Davos. Deze mensen zijn allemaal elitisten die nooit tussen ons zouden willen lopen, omdat zij ons als paria's beschouwen. Hun Malthusiaanse denken stelt, dat de wereld overbevolkt is. Het is binnen hun zieke denkkaders dus gerechtvaardigd om de kudde 'uit te dunnen' om 'de planeet te redden'.

Deze mensen gebruiken pers en media om het volk te terroriseren om hun doelen te bereiken en om de wereldeconomie opnieuw vorm te geven, maar dan 'groener, slimmer en eerlijker'.

Het World Economic Forum in Davos promoot een marxistische agenda met een manifest van 50 pagina's, opgesteld door de communist Thomas Piketty, die o.a. professor is aan de International Inequalities Institute, dat onderdeel is van de London School of Economics.

Het hoeft dus niet te verbazen, dat Prince Charles - zélf van Covid-19 'genezen' en wiens vader als een 'dodelijk virus' wenst te reïncarneren - The Great Reset promoot.

Link naar The Great Reset:

https://www.weforum.org/great-reset



Link naar het manifest:

https://www.weforum.org/agenda/2018/12/want-a-fairer-society-this-economist-says-he-has-the-answer/


De psychopaten achter The Great Reset:






2 opmerkingen:

Anoniem zei

Op de duitse konservatief-katholieke website katholisches.info vrscheen vandaag een zeer goed artikel waarin
1. de totale hysterie van einige kerkvorsten, hun haat op reliegieus gevoel van de gelovigen en hun associaie met links-vrijmetselaargeoriênteerde regeringen getoond wordt (hier: Italiê met Bologna en Loreto)

en
2. aangetoond wordt met vele en steeds meer goede veldstudies, dat de covid19-infectie véél minder gevaarlijk is dan oorspronkelijk gedacht (hoogstens zoals een sterke griep), dat geînfecteerde personen zonder ziektemptomen zeer weinig infectieus zijn (dat was nu juist de aangenomen reden voor de lockdown) en de zogenaamde mortaliteit schromelijk overschat werd.
Waarom de regeringen nu bij steeds meer bewijzen voor de onzin van hun maatregelen nog steeds op hun gelijk en hun dictatoriale maatregelen beharren, is inderdaad de vraag.

https://katholisches.info/2020/06/18/knien-verboten-neue-corona-schikanen/

Anoniem zei

Het World Economic Forum houdt alleen zijn jaarlijkse vergadering in Davos. Maar hebben hun hoofdkwartier in Cologny, Geneve.

De hele reeks organisaties van de Verenigde Naties hebben hun hoogdkwartier in Geneve, waaronder de WHO, alsook een reeks Internationale organisaties voor globalisme, en internationale standardisatie. Al die kantoren liggen daar tezamen in het noordwesten van Geneve, omringt door consulaten.

Als je naar de geschiedenis van het WEF kijkt, krijg je de indruk dat de WEF een spin-off van de VN is.

Klaus Schwab was de oprichter van het WEF, en leidt de organisatie noch steeds.

Hij heeft in 2016 een boek geschreven, eigenlijk, het is volledige door een ghostwriter aan het WEF geschreven, maar het doet er niet toe welke transhumanistische satanist het geschreven heeft, het is geschreven, en in 2018 heeft hij een tweede editie uitgegeven.

Het boek; The Fourth Industrial Revolution, Klaus Schwab.

En ja, eigenlijk is het transhumanistisch satanisme. Je kan een voorsmaakje proeven op het YoutTube kanaal van het WEF, maar wees gewaarschuwd, als je aandachtig luistert naar wat ze zeggen, zal je ervaren dat na een paar minuten je al genoeg gehoord heb, en dat je hersenen aan het smelten zijn. In het Engels noemen ze dat een brain-fuck, een hersenspoeling.

https://www.youtube.com/watch?v=kpW9JcWxKq0

Het WEF, net zoals de VN, of CERN.

De timing van die boeken is natuurlijk weer toeval. 2016 blijft terug komen in een aantal gebeurtenissen. Ook het IMF, en de Federal Reserve Bank zijn sinds 2016 over een economic reset aan het spreken.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------