BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

woensdag 3 juni 2020

De zinloze marteling van bejaarde corona-patiënten door middel van intubatie


































Intubatie is het aanbrengen van een buis (endotracheale tube) in de luchtpijp ten behoeve van beademings-apparatuur of om de luchtweg vrij te maken bij een levensbedreigende vernauwing van de luchtwegen.

Bij intubatie brengt een medicus of verpleegkundige een flexibele buis van siliconenrubber of van polyvinylchloride (pvc) naar binnen tussen de stembanden door tot ongeveer halverwege de luchtpijp (trachea). Dit kan geschieden via de mond of via een van de neusgaten. Na de intubatie wordt een manchet (cuff) opgeblazen die om het uiteinde van de tube ligt die in de trachea zit, om zo beademing onder druk mogelijk en aspiratie van maaginhoud onmogelijk te maken. Hierna wordt door met een stethoscoop op beide longen te luisteren gecontroleerd of de tube niet te diep ligt (als de buis niet in de trachea ligt wordt slechts 1 long beademd).

Intubatie is een vaardigheid die moet worden geleerd. In situaties waarin intubatie nodig is, kan de patiënt vaak niet meer zelf ademen en ontstaat dus levensgevaar als de intubatie niet snel lukt. Problemen kunnen ontstaan bij mensen met een erg stijve of misvormde halswervelkolom, of afwijkingen aan de kaak. Op gebitselementen in slechte conditie wordt soms grote druk uitgeoefend, waardoor deze kunnen afbreken en eventueel zelfs in de luchtpijp rollen. Om deze reden worden ook plaatjes en kunstgebitten altijd eerst verwijderd.

Het is van belang om de juiste diktemaat van de buis (endotracheale tube) te kiezen daar bij te dikke buizen het invoeren wel lukt, maar binnen enkele uren het slijmvlies van strottenhoofd en/of luchtpijp ernstig beschadigd kan raken. Daarom kiest men een maat tube die voldoende ruimte laat om de bloedvoorziening van het luchtwegslijmvlies niet te belemmeren door de druk van een te dikke buis.

Een ander risico betreft het hergebruik van zelf gesteriliseerde tubes, die daardoor toxisch kunnen worden voor het slijmvlies van de luchtweg. Dit alles kan leiden tot littekenvorming en vernauwing van de luchtweg. Als gevolg hiervan ontwikkelt zich de daarbij behorende benauwdheid en gierende ademhaling (stridor) in de loop van weken na het verwijderen van de buis (de extubatie). De behandeling van zulk letsel is niet eenvoudig, zeker niet bij kinderen. Het intuberen vereist dus een gevoelige hand en kennis van de risico's.

De invasieve ventilatie van een COVID-19-patiënt gebeurt door middel van intubatie onder algemene narcose. Het is onduidelijk waarom een COVID-19-patiënt op een dergelijke manier wordt beademd, tenzij om besmetting van het ziekenhuispersoneel te voorkomen. Het gevolg is echter wel, dat men 2 tot 3 weken niet kan bewegen, en vaak ondersteboven (ventrale decubitus) ligt met een buis die via de mond in de luchtpijp begraven ligt. Deze buis moet de patiënt in staat stellen om te ademen volgens het ritme van de machine waar de patiënt op aangesloten is. De patiënt kan niet praten, eten, drinken of hoesten (om eventueel slijmen uit de longen te verwijderen).

Omwille van het ongemak en de pijn die de patiënt voelt als gevolg van de onmenselijke intubatie is de toediening van kalmeringsmiddelen en pijnstillers nodig om de buistolerantie te waarborgen zolang de patiënt de ademhalingsmachine nodig heeft, dit allemaal tijdens een kunstmatige coma.

Mensen onder algemene narcose ademen niet goed door en hoesten niet op, zodanig dat zij de kans lopen op een hypostatische pneumonie. Een hypostatische pneumonie is een longontsteking die ontstaat door ophoping van slijm in de bronchiën en hypostase (bloedophoping) in het longweefsel. Door de verstopping van de bronchiën met slijm kan ook atelectase ontstaan. De longblaasjes ontplooien zich hierbij niet meer en het aangetaste gedeelte is blijvend uitgeschakeld.

Tijdens de zachte variant van behandeling verliest de patiënt circa 1 kilogram aan gewicht per dag en verliest hij 40 % van de originele spiermassa. Afhankelijk van de conditie van het slachtoffer, sterft iemand doorgaans binnen één à twee weken. Indien een veelal jonge patiënt dit overleeft, zal de revalidatie minstens 6 maanden duren, geassocieerd met mondtrauma of zelfs stembandentrauma, en een grenzeloze pijn (= post-intensive-care-syndroom). Sommige letsels zullen levenslang aanwezig blijven.

Bejaarde, kwetsbare of ernstig zieke mensen overleven intubatie meestal niet.

Deze mensen sterven dus niet aan corona, maar direct aan de complicaties als gevolg van intubatie. 

Het criminele aspect is gelegen in het feit, dat corona-patiënten zonder aantoonbare reden en dus zinloos massaal werden geïntubeerd.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

1/
WIE HEEFT DE LOCKDOWN EN SOCIAL DISTANCING UITGEVONDEN ?

De eerste keer dat het woord opduikt was in 2006 in the New York Times ter gelegeheid van de Vogel Griep (H5N1).

“If the avian flu goes pandemic while Tamiflu and vaccines are still in short supply, experts say, the only protection most Americans will have is “social distancing,” which is the new politically correct way of saying “quarantine.”

Deze “expert” was een schoolmeisje van 14.

Maar het heeft George W. Bush wel naar de bibliotheek gestuurd om zich te verdiepen in de Spaanse Griep epidemie van 1918, en heeft toen advies gezocht wat doen indien er een nieuwe serieuze epidemie opdook.

De New York Times van 22 april 2020 vertelt het hele verhaal

https://www.nytimes.com/2020/04/22/us/politics/social-distancing-coronavirus.html

Het verhaal begint in 2006 met een schoolkind van 14 (Laura M. Glass) die voor een schoolproject de term “social distancing” uitvindt. Ze was de dochter van een complex-systeem data analaist aan de Sandia National Laboratories – Robert Glass. Haar project was een computer model, dat de verspreiding van een epidemie kon voorspellen, en besloot dat indien mensen thuis blijven (lockdown) het virus onder controle gehouden kon worden.

Dit vormde de basis voor de weteschappelijk publicatie met de namen van Robert & Laura Glass – als auteurs;

Link hier:

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/12/11/06-0255_article


Dit programma met besluiten en adviezen is door haar vader doorgespeeld aan het Centre for Disease Control, van de Amerikaanse overheid, en is vandaag nog op hun website te vinden.

Daar werd het geaccepteerd als evangelie door Dr Richard Hatchett (een intensivist zonder epidemologische kennis) en Dr Carter Mecher (oncoloog), die op hun beurt president George W. Bush adviseerde dat Lockdown de correcte response is voor een epidemie waarvoor er geen vaccine is.

Dus, de wereldeconomie en maatschappij platleggen is gebaseerd op wetenschap van een schoolkind van 14 dat voor haar school project hulp gekregen heeft van haar gepensioneerde datanalyst vader.

Anoniem zei

2/
Dit verhaal kwam aan de oren van de legendarische epidemoloog Dr Donald Henderson – de voormalige directeur van het Amerikaanse project dat het Pokken Vaccin ontwikkeld heeft en de wereld geïmmuniseerd heeft . Dus niet de eerste de beste.

Hij vond de wetenschap van de Glass familie zo zorgwekkend dat hij samen met 3 professoren (een echte viroloog, een echte epidemoloog, en een medische dokter) van John Hopkins University, een ‘paper’ gepuliceerd heeft als een antwoord op de Glass Familie, waarin hij het idee versplintert en waarschuwt dat een lockdown (en zelfs social distancing) geen voordelen heeft, zeker geen epidemische of medische, terwijl de nadelen dodelijker zijn dan het virus zelf.

“Let the pandemic spread, treat people who get sick and work quickly to develop a vaccine to prevent it from coming back.”

Hier zijn onderzoek onder titel

How a Free Society Deals with Pandemics, According to Legendary Epidemiologist and Smallpox Eradicator Donald Henderson

https://www.aier.org/article/how-a-free-society-deals-with-pandemics-according-to-legendary-epidemiologist-and-smallpox-eradicator-donald-henderson/

EEN ZEER GOED ARTIKEL EN EEN MUST-READ.

Dr Donald Henderson voorspelt de waslijst aan problemen waar wij vandaag ook over klagen – plus veel meer - plus hij geeft ECHTE WETENSCHAP als uitleg waarom het onverantwoord is mensen thuis op te sluiten.

Hij geeft ECHTE WETENSCHAP om aan te tonen dat lockdown NIETS doet aan de epidemische curve.

Screening en Testing doet niets en is totaal ineffectief en heeft nooit iets uitgehaald telkens men het geprobeerd heeft – bevestigd ook door de WHO (in 2007)

Aflasten van massa-evenementen zou een voordeel kunnen hebben, maar het voordeel is verwaarloosbaar binnen het verloop van een epidemie.

Scholen sluiten, omdat er te veel absentia is, lijkt hem redelijk, maar niet voor meer dan 2 weken.

Dr Donald Henderson maakt ook de zeer wijze voorspellingen; (1) Lockdown zal het vertrouwen in de overheid aantasten, (2) pogingen een epidemie te handhaven, leiden tot catastrofe.

Dus hoe werd Lockdown dan toch het officiële crisis plan voor pandemie?

George W. Bush heeft het advies van het schoolmeisje gevolgd, het Pentagon deed de rest.

Anoniem zei

Bij Covid19-patiênten komt het in zeer weinig gevallen tot een plots optredende toestand van ademnood met doodsangst.
Bij de vroegere influenza-epidemieên (voor de jaren '70, dwz vóór de vaccins) was de long- en bronchiaalaantasting zeer goed bekend en gevreesd:
1. de eerste zeer snel optredende vorm van direkte nekrose van het alveolaire epitheel door het virus met razendsnel optreden van geweldige Ademnood en hypoxie (later ARDS: Acute Respiratory Distress Syndrome genoemd), en met een geweldige mortaliteit (beademing zinloos).
2. de latere surinfectie met bacteriên, destijds op de eerste plaats staphylokekken; zo was per uitzondering en zonder voorafgaand antibiogram de directe aanwending van een penicillinaseresistent antibioticum (destijs cloxacillin) toegelaten bij influenzapatiênten met ademwegaandoeningen.

Klaarblijkelijk alles vergeten.
HetCovid19-virus kan bij bepaalde patiênten een plots optredende fulminant verlopende hemorrhagische ontsteking van het intersitium van het longweefsel uitlokken, met vorming van hyaliene membranen in de longblassjes (goed gekend van de kinderpathologie bij surfactantgebrek).
Het longweefsel kan geen zuurstof meer opnemen en geen kooldioxid meer afgeven, de long wordt stijver en de bloedsomloop van de rechtse harthelft vermindr geweldig.
De virologen, dierartsen en epidemiologen hebben alle autopsies verboden en gesaboteerd, en de lijken direct laten cremeren.
Daarbij komt, dat sedert meer dan 10 jaar op alle reanimatieconferenties zwaar reclame voor de "endotracheaaltubus" gemaakt werd- veel eenvoudiger te steken als de vroegere tubus met controle onder laryngoscoop) - "dé levensredding voor de atiênt met hartstilstand" en "door iedereen gemakkelijk uit te voeren".
Daarmee was een situatie ontstaan waar iedereen wou helpen met intuberen en aar anderzijds geen mens aan de fundamentele pathologie geînteresseerd was.
Door massief lucht in de patiênt te blazen, werd de rechte hartcirculatie nog meer afgewurgd en de patiênt was dan ook zeer snel dood.
Tegelijkertijd werd een hele hysterie rond een gebrek aan beademingsapparaten ontketend, zodat fluks alle mogelijke luchtcompressoren, omgekerde stofzuigers en zelfs fietspompen voor "beademing" geadapteerd werden.
"Wanneer de pijp erin gaat, is de pijp snel uit".
Dit vlaams gezegde heeft mij door zijn plat gezond mensenverstand en treurige ervaring werkelijk gepakt.
In Italiê (en later in Rusland) was dat zeer vroeg zeer goed bekend.
De zeer katholieke ebsite katholisches.info heeft daarop reeds voor 5 weken gewezen met het ondertussen beroemde geval "Giusy", een fitte oudere dame uit Lombardije en met bekende coronaire hartaandoening, die met Covid19-symptomen in het ziekenhuis kwam, als -2doodziek" en "palliatief" afgedaan werd, de lijst van de beademingspatienten en machines kwam en in de laatste minuut door haar familie uit her ziekenhuis ontvoerd werd, naar huis kwam en door de zorg van haar huisarts en veel soep snel weer gezond wrrd.
Giusy stelt het intussen weer zeer goed - en de Lega heeft een hoop aanhangers bijgekregen...
Summa summarum: een onbekende ziekte, met weinig morbiditeit en geringe mortaliteit; paniek en angst, georganiseerd en versterkt door prutsende politici; blind actionisme met beademingshysterie, doofpotten en versluieren door obductieverboden en het gelul van Marc Van Ranst en dierenarts Lothar Wieler (chef van het Robert-Koch-Instituut in Berlijn) en uiteindelijk het wereldrecord aan "corona-doden".
De stalinistische zuiveringen functioneerden volgens hetzelfde principe.
Belgiê en Wilmès in het bijzonder kunnen er prat op gaan.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------