BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zaterdag 9 mei 2020

Social Distancing in Moskou: 75ste verjaardag van Victory Day



1 opmerking:

Anoniem zei

AUTORITARISME IN TIJDEN VAN PSEUDO-WETENSCHAP

De virologen zijn “bang van de cijfers” nu ze de maatregelen aan het ontspannen zijn. Welke cijfers? De voorspelling of de realiteit?

Het Beroemde (en nu beruchte) computerprogramma REPORT 9.

Herinner je je het computer model van Imperial College London, dat 500.000 Corona doden in het Verenigd Koninkrijk voorspelt heeft, en 2.5 miljoen in de VS – een sterftecijfer van ongeveer 1% van de bevolking per land – indien de landen zich zouden verlaten op groepsimmuniteit, in plaats van lockdown. Dit is het computerprogramma dat aan de basis ligt van de beslissing tot lockdown over te gaan en de wereldeconomie te paraliseren.

Momenteel ligt het dodental in die twee landen op 31.000 en 77.000 respectievelijk. De lockdown blijkt dus wel te helpen, niet?

Echter, Zweden heeft wél het pad van de groepsimmuniteit gekozen, en daar ligt het dodental nu op 0,0003% van de bevolking. Aan de andere kant is het dodencijfer in België, met lockdown, 2 keer zo hoog is als in Zweden (als percentage van de bevolking)

ZOU HET KUNNEN DAT HET COMPUTERMODEL TOTAAL FOUT WAS?

Het computermodel is ontworpen door een zekere professor Neil Ferguson die de Britse overheid geadviseerd heeft tot lockdown over te gaan, want het dodental zonder lockdown, zou 1% van de bevolking bedragen. Hij is ondertussen zijn job kwijt omdat hij zelf zijn eigen advies en regels van lockdown met voeten getreden heeft om zijn getrouwde maitresse te bezoeken.

De code van het computer model is nu gepubliceerd, en een ex-Google programmeur heeft het geannaliseerd. Aan de code kan hij zien dat de programma zwaar door Microsoft software ontwikkelaars gemasseerd is, eer het programma gepubliceerd is.

Desondanks de redactering van de code is ze nog steeds amateuristisch en gedisorganiseerd en ze staat nog steeds vol fouten en bugs.

BELANGRIJKSTE FOUT

De code produceert ‘Non-deterministic outputs’. Dat betekent dat indien je het programma twee keer hetzelfde laat berekenen, je twee verschillende resultaten krijgt. Of 5 keer hetzelfde met 5 verschillende resultaten.

Daarom dat Neil Fergusson in zijn voorspelling voor het aantal Coronadoden een GEMIDDELDE van de willekeurige resultaten aangenomen heeft. Hoe meer je het bestudeerd hoe verder weg de wetenschap te zoeken is.

… en na het gemiddelde van een aantal willekeurige resultaten berekent te hebben, zat zijn voorspelling voor het dodental er nog een factor 1000 naast. Wiskundig gezien totaal krankzinnig om zo een zware fout produceren, na een gemiddelde.

En dan te bedenken dat Imperial College London er 10 jaar aan gewerkt heeft, gefinancierd door de belastingbetaler, op vraag van de overheid.

ONDANKS HET FEIT DAT DE WETENSCHAP ACHTER DE LOCKDOWN ALS ONWETENSCHAPPELIJK BEWEZEN IS, DE VOORSPELLINGEN VAN HET AANTAL DODEN 1000 KEER HOGER LIGT DAN DE REALITEIT, ONDANKS HET FEIT DAT DE ONTWERPERS EN ADVISEURS VAN DE LOCKDOWN ALS CHARLATANS ONTMASKERD ZIJN EN DE LAAN UITGESTUURD, ONDANKS HET FEIT DAT DE CORONA WETTEN ONGRONDWETTELIJK ZIJN, ONDANKS HET ECONOMISCH ZWART GAT DE LOCKDOWN AAN HET PODUCEREN IS, BLIJFT DE OVERHEID VOLHARDEN IN DE LOCKDOWN.

Het ging nooit over een virus, of over wetenschap, maar over ideologie en autoritarisme.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------