BREAKING NEWS

News Ticker --- 31-12-2022 SEDE VACANTE 31 DECEMBER 2022 --- Einde berichten ---

zondag 3 mei 2020

Het verzet tégen de ongrondwettelijke corona-maatregelen en het ongeduld met het beleid van de Duitse federale regering groeit met de dag



Het ongrondwettelijke beleid naar aanleiding van de zogenaamde bestrijding van het corona-virus heeft het openbare leven in Duitsland al wekenlang verlamd. In Berlijn, Hamburg en Stuttgart vinden nu om de paar dagen demonstraties tégen de ongrondwettelijke staatsmaatregelen plaats. De beweging wint aan populariteit. Het rommelt ook in de economie. Het ongeduld met het beleid van de federale regering groeit met de dag.


Tausende auf den Straßen, Brandbrief an Merkel: In Deutschland rumort es

Bron: Focus online

Link:

https://www.focus.de/politik/deutschland/druck-vor-corona-gipfel-waechst-tausende-auf-den-strassen-brandbrief-an-merkel-in-deutschland-rumort-es_id_11948924.html

1 opmerking:

Anoniem zei

Ze hadden nooit de maatschappij en economie mogen platleggen, zonder een plan hoe ze het weer op gang moesten trekken. De beslissing tot lockdown is op dit blog al 2 maanden geleden veroordeelt als “dom”.

Eerst was het plan de economie maar voor 3 weken plat te leggen, nu is het al 7 weken, met nog een 2 weken te gaan er ze “MISSCHIEN”, gaan toelaten dat ze economie zich mag heropstarten --- indien “de cijfers het toelaten”.

Cijfers. Welke cijfers? Kijk he, ze begrijpen hun cijfers niet. De interpretatie van de cijfers is natte vingerwerk, en op zijn best subjectief.

De overheid is aan het wanhopen, en geloven zelf niet meer dat ze het kunnen doen. Sommigen spreken al over verkiezingen in oktober. Alsof dat iets gaat oplossen.

Het land is in crisis. Een crisis zo ernstig dat het land het maar met moeite zal overleven.

Ik zou de economie niet eens gestopt hebben, ook al zou ik op voorhand geweten hebben dat 10% van de bevolking zou sterven. Welke koning heeft er ooit voor terug gedeinst 10% van zijn leger op te offeren om de oorlog te winnen en de voordelen te oogsten? Dat is beter dan overrompelt te worden door een vijand.

In de komende weken zal wel duidelijk worden hoe moeilijk het is een maatschappij te heropstarten.

De maatschappij is een mechanisme dat men niet begrijpt, waarover men geen controle heeft. Wetten kunnen dingen verbieden, maar wetten kunnen mensen niet dwingen iets te doen. De mens doet zoals hij zal doen. Geen enkel overheidsbeleid heeft enige invloed over het reilen en zeilen van een maatschappij. Maar dat beseffen die lui niet.

Dat zijn de “9 Os”

Out of line.
Out of hand.
Out of touch.
Out of ideas.
Out of favour.
Out of control.
Out of their mind.
Soon to be out of office.

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

S.E. Mons. Mario OLIVERI - Vescovo emerito di Albenga-Imperia

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

We Stand In Support of Padre Stefano Manelli

Paus Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI

Een meditatie over het Heilig Misoffer

2 Timoteüs 2:3 Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus

2 Timoteüs 2:3  Neem ook uw aandeel in het lijden als een goed krijgsknecht van Christus Jezus
-------- “Wij zijn de zonen van de Kruisvaarders en we zullen niet terugdeinzen voor de zonen van Voltaire.” -------- -------- “We are the sons of the Crusaders and we shall not recoil before the sons of Voltaire.” ------------------------- -------- “Noi siamo i figli dei Crociati e non indietreggeremo davanti ai figli di Voltaire!” ---------------------------------